Povezane vesti

"Plaćala sam joj ručkove, nije imala para", Aleksandra Subotić o Maji i Peci: "Htela sam da ga ostavim"

"Plaćala sam joj ručkove, nije imala para", Aleksandra Subotić o Maji i Peci: "Htela sam da ga ostavim"

Telegraf pre 6 sati
Starleta i bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić govorila je o svom odnosu sa partnerom Pecom Raspopovićem, kao i o bivšoj drugarici Maji Marinković, sa kojom ju je on ranije prevario. Subotićeva je bez ustručavanja otkrila detalje njihovog odnosa… »
"Plaćala sam joj ručkove, nije imala para": Aleksandra Subotić finansirala Maju Marinković, progovorila o prevari

"Plaćala sam joj ručkove, nije imala para": Aleksandra Subotić finansirala Maju Marinković, progovorila o prevari

Mondo pre 7 sati
Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić otvorila je dušu o bolnoj prevari partnera Pece Raspopovića sa njenom tadašnjom drugaricom Majom Marinković. Aleksandra je iznela prljav veš iz perioda njihovog druženja, tvrdeći da je Maji plaćala večere, a… »
"Maji sam plaćala ručkove, nije imala para" Aleksandra Subotić rešila sve da otkrije o Peci i prevarama: Spomenula Staniju i…

"Maji sam plaćala ručkove, nije imala para" Aleksandra Subotić rešila sve da otkrije o Peci i prevarama: Spomenula Staniju i…

Kurir pre 9 sati
Aleksandra Subotić otvoreno je progovorila o svom odnosu sa partnerom Pecom Raspopovićem, osvrnuvši se na spekulacije o prevarama koje su godinama pratile njihovu vezu. Tom prilikom otkrila je i dosad nepoznate detalje iz odnosa sa Majom Marinković… »
"Maji sam plaćala ručkove, nije imala para" Aleksandra Subotić na Blic poligrafu o Peci, prevarama, Staniji i Asminu: "Svi…

"Maji sam plaćala ručkove, nije imala para" Aleksandra Subotić na Blic poligrafu o Peci, prevarama, Staniji i Asminu: "Svi…

Blic pre 10 sati
Maja Marinković je u vreme kada su se družile trošila samo novac zarađen u rijalitiju. Priznaje da dnevno potroši više od 1000 evra. Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić bila je gost na ovonedeljnom Blic poligrafu, a u vrućoj stolici odgovarala je… »

Vesti dana »