Povezane vesti
"Plaćala sam joj ručkove, nije imala para", Aleksandra Subotić o Maji i Peci: "Htela sam da ga ostavim"
Telegraf 22.06.2026
Starleta i bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić govorila je o svom odnosu sa partnerom Pecom Raspopovićem, kao i o bivšoj drugarici Maji Marinković, sa kojom ju je on ranije prevario. Subotićeva je bez ustručavanja otkrila detalje njihovog odnosa… »
"Plaćala sam joj ručkove, nije imala para": Aleksandra Subotić finansirala Maju Marinković, progovorila o prevari
Mondo 22.06.2026
Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić otvorila je dušu o bolnoj prevari partnera Pece Raspopovića sa njenom tadašnjom drugaricom Majom Marinković. Aleksandra je iznela prljav veš iz perioda njihovog druženja, tvrdeći da je Maji plaćala večere, a… »
"Maji sam plaćala ručkove, nije imala para" Aleksandra Subotić rešila sve da otkrije o Peci i prevarama: Spomenula Staniju i…
Kurir 22.06.2026
Aleksandra Subotić otvoreno je progovorila o svom odnosu sa partnerom Pecom Raspopovićem, osvrnuvši se na spekulacije o prevarama koje su godinama pratile njihovu vezu. Tom prilikom otkrila je i dosad nepoznate detalje iz odnosa sa Majom Marinković… »
"Maji sam plaćala ručkove, nije imala para" Aleksandra Subotić na Blic poligrafu o Peci, prevarama, Staniji i Asminu: "Svi…
Blic 22.06.2026
Maja Marinković je u vreme kada su se družile trošila samo novac zarađen u rijalitiju. Priznaje da dnevno potroši više od 1000 evra. Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić bila je gost na ovonedeljnom Blic poligrafu, a u vrućoj stolici odgovarala je… »
Vesti dana »
Stabilnija situacija na požarištima, Deliblatskoj peščari za vikend preti jak vetar
RTS pre 55 minutajoš 19 povezanih
"Mi smo jedna ozbiljna banda sa ovim strancima koje zanima samo kad treba da prime platu"
B92 pre 15 minutajoš 36 povezanih
Vremenska prognoza: Danas veoma toplo i vetrovito, temperatura do 38 stepeni
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana