Povezane vesti
Mali maturanti danas i sutra ispunjavaju listu želja za srednje škole
Moj Novi Sad pre 59 minuta
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu danas i sutra popunjavaju listu opredeljenja (želja). Budući srednjoškolci mogu da popune listu želja elektronskim putem na portalu ”Moja srednja škola” ili neposredno… »
Kreće upis u srednje škole Osmaci danas i sutra biraju liste želja, evo koje škole su najtraženije
Blic pre 1 sat
Ove godine završni ispit je polagalo oko 64.400 učenika, dok ima oko 72.000 slobodnih mesta u srednjim školama. Najveće interesovanje vlada za gimnazije u Beogradu i Novom Sadu, kao i stručne škole poput Vazduhoplovne akademije i medicinskih škola… »
Počinje upis u srednje škole: Osmaci danas i sutra biraju liste želja
NIN pre 1 sat
Učenici koji su završili osmi razred i položili završni ispit danas i sutra popunjavaju listu opredeljenja (želja) za upis u srednju školu, a pomoćnica ministra prosvete Danka Nešović navela je da u srednjim školama ima oko 72.000 mesta, dok je završni… »
Između želja i bodova: Kako doneti pravu odluku pri upisu u srednju školu
Newsmax Balkans pre 1 sat
Mali maturanti u Srbiji započeli su jedan od najvažnijih koraka nakon završnog ispita, a to je popunjavanje liste želja za upis u srednje škole. Direktor Osnovne škole "Veselin Masleša" Milan Stošić poručuje da nema razloga za paniku, ukoliko učenik ne… »
Danas i sutra osmaci biraju liste želja, mesta u srednjim školama ima dovoljno
Telegraf pre 2 sata
Učenici koji su završili osmi razred i položili završni ispit danas i sutra popunjavaju listu opredeljenja (želja) za upis u srednju školu, a pomoćnica ministra prosvete Danka Nešović navela je da u srednjim školama ima oko 72.000 mesta, dok je završni… »
Osmaci, oprez pre popunjavanja liste želja: Za ove škole u Beogradu je potrebno i preko 95 bodova
Mondo pre 3 sata
Pred svršenim osmacima je najvažniji i za mnoge najstresniji korak u okviru male mature – popunjavanje liste želja. Ovaj proces, koji podrazumeva rangiranje srednjih škola po prioritetu, roditeljima i deci često zadaje više briga nego sam završni ispit… »
Budući srednjoškolci danas i sutra popunjavaju liste želja
RTK pre 4 sati
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu danas i sutra popunjavaju listu opredeljenja (želja). Budući srednjoškolci mogu da popune listu želja elektronskim putem na portalu “Moja srednja škola“ ili neposredno… »
Veliki dan za osmake: Popunjavanje liste želja počinje
Luftika pre 5 sati
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu danas i sutra popunjavaju listu opredeljenja (želja). Budući srednjoškolci mogu da popune listu želja na portalu Moja srednja škola ili neposredno u osnovnoj školi od… »
Budući srednjoškolci danas i sutra popunjavaju liste želja
Telegraf pre 5 sati
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu danas i sutra popunjavaju listu opredeljenja (želja). Budući srednjoškolci mogu da popune listu želja elektronskim putem na portalu ''Moja srednja škola'' ili… »
Kako izabrati gimnaziju: Da li je upisni prag garancija kvaliteta škole?
Danas pre 6 sati
Nakon objavljivanja konačnih rezultata završnog ispita učenici će 23. i 24. juna popunjavati liste želja, u koje mogu da navedu najviše 20 opredeljenja, odnosno obrazovnih profila i/ili smerova gimnazija koje bi hteli da upišu. Raskorak između nerealnih… »
Svršeni osmaci danas i sutra popunjavaju listu želja za upis u srednje škole: Ovo su ključne smernice za ovaj deo male mature…
Nova pre 6 sati
Učenici koji su završili osmi razred, moći će danas i sutra da popune i podnesu liste želja za upis u srednje škole. Liste na osnovu kojih će se rangirati za upis u srednje škole, đaci će moći da podnesu elektronskim putem ili neposredno, u osnovnoj… »
Top 20 škola za odlične đake: Za najbolje gimnazije potrebno minimum 90 bodova, za Vazduhoplovnu akademiju mora više
Nova pre 7 sati
Svršeni osmaci sutra i prekosutra popunjavaju listu želja, koja predstavlja najznačajniji korak u sklopu male mature. Popunjavanje liste zapravo znači rangirati srednje škole na osnovu toga koje bi đak najviše voleo da pohađa od septembra. Zbog toga se u… »
Vesti dana »
Skupština Srbije nastavila vanrednu sednicu: Rasprava o 32 tačke dnevnog reda, u fokusu pravosudni zakoni
NIN pre 2 satajoš 27 povezanih
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 24. jun 2026: Sutra toplo i nestabilno sa kišom
Serbian News Media pre 19 minutajoš 31 povezana
Šokantne reči Erlinga Halanda! Norvežanin iznenadio planetu nakon dva gola: Nije me briga, pobediće nas...
Kurir pre 3 satajoš 32 povezane
Advokat Aleksandra Radića: U pitanju je hajka, nema elemenata krivičnog dela
Danas pre 1 satjoš 23 povezane