Povezane vesti

Nosio nanogicu dve godine, niko nije znao! Pevač iskreno o problemima sa zakonom: "Radio sam nelegalne stvari"

Nosio nanogicu dve godine, niko nije znao! Pevač iskreno o problemima sa zakonom: "Radio sam nelegalne stvari"

Telegraf pre 1 sat
Reper Marko Popov, poznatiji kao Popov, priznao je da je imao problema sa zakonom. Mnogi ne znaju da je on nosio nanogicu zbog toga. Reper koji je inače sarađivao sa Nućijem bio je pre dve godine u pritvoru. On je sinoć bio gost u emisiji "Amidži šou"… »
"Radio sam nelegalne stvari": Naš reper šokirao priznanjem o kriminalnoj prošlosti, dve godine nosio nanogicu

"Radio sam nelegalne stvari": Naš reper šokirao priznanjem o kriminalnoj prošlosti, dve godine nosio nanogicu

Mondo pre 3 sata
Reper Marko Popov, poznatiji kao Popov, priznao je da je imao problema sa zakonom, zbog čega je nosio nanogicu. Popov, koji je sarađivao sa Nućijem, priznao je da je u kućnom pritvoru bio dve godine. Gostujući u emisiji "Ami dži šou" dobio je nezgodno… »
"Radio sam nelegalne stvari!" Srpski reper šokirao priznanjem: Nosio nanogicu dve godine i bio u kućnom pritvoru

"Radio sam nelegalne stvari!" Srpski reper šokirao priznanjem: Nosio nanogicu dve godine i bio u kućnom pritvoru

Kurir pre 3 sata
Reper Marko Popov, poznatiji kao Popov, otvoreno je govorio o problemima koje je imao sa zakonom, otkrivši da je jedno vreme bio u kućnom pritvoru i nosio nanogicu. Muzičar, koji je publici poznat i po saradnji sa Nućijem, priznao je da je u kućnom… »
Srpski muzičar nosio nanogicu dve godine: Priznao da je bio u sukobu sa zakonom i sve šokirao: "Radio sam nelegalne stvari"

Srpski muzičar nosio nanogicu dve godine: Priznao da je bio u sukobu sa zakonom i sve šokirao: "Radio sam nelegalne stvari"

Blic pre 4 sati
Popov je zbog nelegalnih aktivnosti proveo dve godine u kućnom pritvoru. Pevačica Sandra Afrika snimila je duet sa Popovim i izjavila da sportisti teško daju bakšiš. Reper Marko Popov, poznatiji kao Popov, priznao je da je imao problema sa zakonom, zbog… »

Vesti dana »