Povezane vesti

Gašić čestitao preuzimanje dužnosti budućim izaslanicima odbrane

Gašić čestitao preuzimanje dužnosti budućim izaslanicima odbrane

RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je danas čestitke oficirima Vojske Srbije koji će u narednom periodu da preuzmu dužnost izaslanika odbrane Republike Srbije u Alžiru, Egiptu, Indiji, Indoneziji, Nemačkoj, Rumuniji i Ujedinjenom… »
Gašić razgovarao s budućim izaslanicima odbrane u inostranstvu

Beta pre 3 sata
Ministar odbrane Bratislav Gašić razgovarao je danas sa oficirima Vojske Srbije (VS) koji će u narednom periodu preuzeti dužnost izaslanika odbrane pri ambasadama Srbije u Alžiru, Egiptu, Indiji, Indoneziji, Nemačkoj, Rumuniji i Velikoj Britaniji. Gašić… »

Serbian News Media pre 3 sata
Gašić je budućim izaslanicima odbrane rekao da preuzimaju odgovornu i časnu dužnost koja zahteva visok nivo profesionalizma i posvećenosti, saopštilo je Ministarstvo odbrane. „Uveren sam da će budući izaslanici odbrane, vođeni patriotizmom i odanošću… »

Pravo u centar pre 3 sata
Gašić je budućim izaslanicima odbrane rekao da preuzimaju odgovornu i časnu dužnost koja zahteva visok nivo profesionalizma i posvećenosti, saopštilo je Ministarstvo odbrane. „Uveren sam da će budući izaslanici odbrane, vođeni patriotizmom i odanošću… »

Radio sto plus pre 2 sata
Gašić je budućim izaslanicima odbrane rekao da preuzimaju odgovornu i časnu dužnost koja zahteva visok nivo profesionalizma i posvećenosti, saopštilo je Ministarstvo odbrane. “Uveren sam da će budući izaslanici odbrane, vođeni patriotizmom i odanošću… »

Vesti dana »