Povezane vesti
Siniša Mali sa ambasadorom Japana o Ekspu 2027: Njihovo iskustvo nam je zančajno, želimo da budemo još bolji
Kurir 25.06.2026
"Njihovo iskustvo nam je značajno, ali želimo da budemo još bolji" Ovom porukom ministar finansija Siniša Mali sumirao je sastanak sa ambasadorom Japana u Srbiji Naohirom Cucumijem. Kako je ministar objavio na svom Instagram nalogu, glavni fokus… »
Mali sa ambasadorom Japana u Srbiji o EXPO 2027: "Njihovo iskustvo je značajno, želimo da budemo još bolji"
B92 25.06.2026
Ministar finansija Siniša Mali je na sastanku sa ambasadorom Japana u Srbiji NJ.E Naohiro Cucumijem razgovarao o zajedničkoj saradnji dve zemlje i mogućnostima za dalje unađređenje. "Drago mi je što japanske poslovne investicije u Srbiji nastavljaju da… »
Vesti dana »
Tramp u vazduhoplovnoj bazi dočekao kineskog predsednika Sija na početku njegove zvanične posete SAD
Beta pre 48 minutajoš 34 povezane
CLS o urušavanju dela gradilišta: Neophodna momentalna ostavka beogradske sekretarke za inspekciju
Beta pre 58 minutajoš 24 povezane
DANAS SUNCE I DO 25 STEPENI, A VEĆ NOĆAS STIŽE PROMENA: Hladni front donosi kišu i zahlađenje
Glas juga pre 1 satjoš 21 povezana
Sudija naložio Beloj kući da vrati pristup medijima koji je Tramp zabranio
REUC pre 53 minutajoš 14 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 1 satjoš 17 povezanih