Povezane vesti
SUZANA JOVANOVIĆ SE RASPLAKALA NA BINI: Rukom pokrila lice, slomile je emocije jer zna da bi Saša Popović bio najponosniji!
Svet & Skandal pre 34 minuta
Koncert Južnog vetra u Beogradu, koji je okupio legendarne izvođače, doneo je i neočekivane emotivne momente. Pevačica Suzana Jovanović, koja je sa „vetrom“ snimila tri albuma, pojavila se na sceni vidno uzbuđena i preplavljena osećanjima. Iako je pred… »
Mile Kitić ljubi Martu Savić pred svima: O prizor iza kulisa koncerta Južnog vetra svi bruje, a evo kako je reagovala Suzana…
Blic pre 1 sat
Marta Savić se posle duže pauze vratila na scenu i priznala je da ima veliku tremu pred nastup. Ona je sa ponosom istakla da joj „kuća peva“, jer su njen suprug Mile i ćerka Elena takođe uspešni u muzici. Folk zvezda Mile Kitić stigao je koncert Južnog… »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 1 sat
Anica Milenković nastupiće večeras na Tašamajdanu povodom koncerta Južnog vetra. Na pitanje da li ima tremu, Anica je priznala da ima. - Imam veliku tremu. Ja sam to već i rekla zato što je to velika odgovornost posle toliko godina. Tašmajdan nikad nisam… »
Dragana Mirković stigla limuzinom: Došla na koncert Južnog vetra u Beogradu sa Kemalom i Miletom Kitićem: Sva u crnom (video)…
Blic pre 1 sat
Bili su raspoloženi za druženje s publikom, a Dragana je delila autograme fanovima. Dragana je izjavila da je poziv organizatora bio nešto što ne može odbiti i da je koncert prilika da se oduže svojoj publici. Večeras se održava veliki koncert Južnog… »
Na njih su svi čekali: Dragana, Mile Kitić i Kemal u tandemu stigli poslednji na Tašmajdan, spremaju lom
Mondo pre 2 sata
Večeras se na Tašmajdanu održava veliki koncert posvećen legendarnom Južnom vetru, a publiku očekuje veče ispunjeno hitovima koji su obeležili jednu muzičku epohu. Na sceni će se smenjivati velika imena narodne muzike koja su pre dve i više decenija… »
Suzana Jovanović plače nasred bine, rukom pokrila lice. Pevačicu slomile emocije na koncertu u Beogradu: Znala je da bi Saša…
Blic pre 2 sata
Posebno ju je pogodila tuga zbog pokojnog supruga Saše Popovića, za koga veruje da bi bio ponosan na njen povratak. Priznala je medijima da je ceo dan bila uzbuđena i nervozna, ali je želela da svojim nastupom usreći publiku. Koncert Južnog vetra u… »
Dragana Mirković, Kemal Malovčić i Mile Kitić stigli u limuzini na Tašmajdan! Neviđeni spektakl: Trojka iz snova spremna da…
Kurir pre 2 sata
Tašmajdan je večeras svedok istorije, a atmosfera je dostigla apsolutno usijanje kada se ispred ulaza zaustavila još jedna dugačka crna limuzina. Iz nje su, praćeni pravim delirijumom i skandiranjem hiljada fanova, zajedno izašle legendarne zvezde… »
Emotivno iza kulisa koncerta "Južnog vetra": Evo kako su se najveće zvezde srele i pozdravile (video)
Kurir pre 1 sat
Atmosfera iza kulisa koncerta „Južnog vetra“ bila je podjednako uzbudljiva kao i ona na bini. Dok su se ovacije još čule sa Tašmajdana, iza scene su se smenjivali zagrljaji, poljupci i emotivni susreti estradnih legendi. U trenutku kada su sa bine sišle… »
Suzana Jovanović plače kao kiša! Pevačicu dotukle emocije, rasula se na komade zbog ovoga (video)
Kurir pre 1 sat
Neposredno pre izlaska na scenu pred prepunim Tašmajdanom, Suzanu Jovanović su savladale emocije. Pevačica je plakala, dok je lepezom pokušavala da rashladi lice i prikrije suze koje su joj tekle niz obraze. Ubrzo nakon toga izašla je pred publiku i… »
Posle smrti Saše Popovića ponovo stala na scenu: Emotivni povratak Suzane Jovanović nakon 27 godina dirnuo region (foto)
Večernje novosti pre 2 sata
JEDAN od emotivnijih momenata Južnog vetra“ na Tašmajdanu bio je povratak Suzane Jovanović, koja je posle gotovo tri decenije ponovo stala na scenu sa zvezdama "Južnog vetra". Foto: Novosti Bio je to ujedno i njen prvi veliki koncertni nastup nakon smrti… »
Legendarni trio stigao na Taš! Kemal, Dragana i Mile nerazdvojni: Kemal po prvi put u javnosti nakon bolesti
Telegraf pre 2 sata
Večeras se na Tašmajdanu održava veliki koncert posvećen muzičkom fenomenu Južni vetar, a atmosfera ispred i u samom prostoru već od ranih sati bila je ispunjena ogromnim interesovanjem publike. Stadion je ispunjen do poslednjeg mesta, a posetioci su… »
"Mama, stvarno ideš na koncert?" Suzana Jovanović otkrila kako su deca reagovala na njen povratak posle 27 godina, pa…
Blic pre 3 sata
Priznala je da se nada da će ostati hrabra i dostojanstvena tokom nastupa. Suzana je govorila o svojoj porodici, raduje se ulozi bake i ponosna je na sina i snajku. Pevačica Suzana Jovanović pojavila se večeras na velikom koncertu Južnog vetra u… »
Marta Savić u javnosti posle ilegale: Stigla na koncert Južnog vetra tip-top sređena, pa progovorila o ćerki i mužu: "Kuća mi…
Blic pre 2 sata
Izrazila je veliku sreću zbog susreta sa vernom publikom. Marta smatra da nema ništa lepše od muzike i ne pamti datume već samo emocije kroz pesmu. Pevačica Marta Savić pojavila se večeras na spektakularnom koncertu Južnog vetra u Beogradu, privukavši… »
Veliki povratak Marte Savić: Posle dve decenije ponovo stala na scenu, Tašmajdan je dočekao ovacijama
Kurir pre 2 sata
Jedan od najupečatljivijih trenutaka prve večeri „Festivala Južnog vetra“ na Tašmajdanu bio je veliki povratak Marte Savić, koja je posle gotovo dve decenije ponovo stala pred publiku. Njeno pojavljivanje izazvalo je ovacije i gromoglasan aplauz, a… »
Posle smrti Saše Popovića ponovo stala na scenu: Emotivni povratak Suzane Jovanović nakon 27 godina dirnuo region
Kurir pre 2 sata
Jedan od najemotivnijih trenutaka prve večeri „Festivala Južnog vetra“ na Tašmajdanu bio je povratak Suzane Jovanović, koja je posle gotovo tri decenije ponovo stala na scenu sa zvezdama Južnog vetra. Bio je to ujedno i njen prvi veliki koncertni nastup… »
Atmosfera za pamćenje! Anica Milenković stigla iz Amerike na Tašmajdan i hitom „Lančić“ usijala već vrelu atmosferu na…
Kurir pre 3 sata
Prvo veče „Festivala Južnog vetra“ na Tašmajdanu nastavilo se u spektakularnom ritmu, a jedan od najiščekivanijih trenutaka bio je izlazak Anice Milenković, koja je specijalno iz Amerike doputovala kako bi bila deo istorijskog okupljanja zvezda kultnog… »
Spektakl na Tašmajdanu: Marta Savić stigla limuzinom na festival Južnog vetra, otkrila da ima tremu, pa uputila moćnu poruku i…
Kurir pre 3 sata
Prava pometnja na Tašmajdanu nastala je kada se nakon dolaska Suzane Jovanović zaustavila luksuzna limuzina iz koje je, u punom sjaju, izašla još jedna ikona Južnog vetra – Marta Savić. Elegantna i vidno raspoložena, Marta je odmah privukla sve poglede i… »
Emotivan trenutak sa Tašmajdana: Sinanova ćerka se rasplakala dok su odjekivali hitovi njenog pokojnog oca
Telegraf pre 2 sata
Večeras se na stadionu Tašmajdan održava veliki koncert posvećen legendarnom Južnom vetru, a tribine su ispunjene do poslednjeg mesta. Publika je uglas pevala bezvremenske hitove koji su obeležili jednu muzičku epohu, a atmosfera je od samog početka bila… »
"Imam tremu, tu su mi deca": Anica Milenković došla na koncert Južnog vetra sa Srećkom Šušićem, pa priznala: "Saša Popović je…
Blic pre 3 sata
Pevačica je govorila i o svojim odnosima sa kolegama Posebno je istakla kontakte sa Šemsom Suljaković i Draganom. Veliki koncert Južnog vetra večeras je u Beogradu okupio legendarne izvođače, a pevačica Anica Milenković pojavila se na ovom događaju u… »
Estrada uživa na Južnom vetru! Pogledajte šta rade dok traje koncert, sve smo zabeležili (video)
Kurir pre 4 sati
Uoči izlaska na scenu, atmosfera iza bine bila je podjednako vesela kao i među publikom. Pevačice Vanesa Šokčić, Bojana Barjaktarević, Sanja Maletić i Anica Milenković iskoristile su nekoliko slobodnih trenutaka da se opuste, nazdrave i zagreju atmosferu… »
Iz limuzine izašli Srećko Šušić i Anica Milenković! Folk legende spremne da naprave spektakl na Tašmajdanu, evo ko ima najveću…
Kurir pre 4 sati
Na Tašmajdanu vlada neopisiva atmosfera, koncert Južnog vetra je tek počeo, a publika je već u transu. Među brojnim medijskim ekipama i vernom publikom posebnu pažnju privukla je crna limuzina iz koje su izašle dve velike folk zvezde – Anica Milenković i… »
"Sa njom sam ostala dobra posle svih ovih godina": Anica otkrila kome se obradovala u Srbiji po dolasku iz SAD-a
Mondo pre 3 sata
Anica Milenković je stigla u crnoj limuzini na Tašmajdan na dugoočekivani koncert najvećih zvezda Južnog vetra, a društvo joj je pravi kolega Srećko Šušić. Anica je bila uzbuđena, tvrdi da po prvi put ima tremu jer je deca gledaju na ovako velikom… »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se - zašto meni?" Anica Milenković o povratku u Srbiju, sinu, Južnom vetru i životu u…
Blic pre 6 sati
Deca su joj najveći motiv i smatra ih smislom svog života, dok materijalne stvari stavlja u drugi plan. Planira da se vrati muzici snimanjem novos starih pesama, a glavni motiv za povratak su joj porodica i lična ljubav prema muzici. Anica Milenković… »
Vesti dana »
Na njih su svi čekali: Dragana, Mile Kitić i Kemal u tandemu stigli poslednji na Tašmajdan, spremaju lom
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
NIS podneo novi zahtev američkom OFAC-u za produženje licence za rad
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 22 povezane
Aleksandar Radić napustio Srbiju zbog pretnji i ugroženosti porodice
IndeksOnline pre 9 satijoš 18 povezanih