Povezane vesti

Obama zakukao: Tramp je opsednut mnome

Obama zakukao: Tramp je opsednut mnome

Večernje novosti pre 2 sata
BIVŠI američki predsednik Barak Obama izjavio je da i dalje zauzima "posebno mesto" u mislima aktuelnog predsednika Donalda Trampa, ocenjujući da je Trampova dugogodišnja usmerenost na njega "znak pogrešnih prioriteta". Foto: Tanjug/AP Photo, File/Erin… »
Obama: Tramp je opsednut mnome, imam apartman u njegovoj glavi

Telegraf pre 5 sati
Bivši američki predsednik Barak Obama izjavio je da i dalje zauzima "posebno mesto" u mislima aktuelnog predsednika Donalda Trampa, ocenjujući da je Trampova dugogodišnja usmerenost na njega "znak pogrešnih prioriteta". "Morate njega da pitate šta je u… »

Politika pre 8 sati
Stalno bavljenje prethodnicima pokazuje nedostatak fokusa na građane. Bivši američki predsednik Barak Obama izjavio je da i dalje zauzima „posebno mesto“ u mislima aktuelnog predsednika Donalda Trampa, ocenjujući da je Trampova dugogodišnja usmerenost na… »
Obama: "Tramp je opsednut mnome, imam apartman u njegovoj glavi"

Obama: "Tramp je opsednut mnome, imam apartman u njegovoj glavi"

Blic pre 8 sati
Obama je naglasio da Tramp izbegava direktne sukobe i da većinu kritika upućuje preko društvenih mreža. Prema Obami, bavljenje prethodnicima pokazuje nedostatak fokusa na građane i obaveze koje predsednik ima. Bivši američki predsednik Barak Obama… »

Vesti dana »