Povezane vesti
ZLF: Vlast u Subotici produžava mandat savetima mesnih zajednica umesto da bude izbora
Beta 27.06.2026
Gradski odbor Zeleno-levog fronta (ZLF) u Subotici je danas objavio da lokalna vlast namerno ne raspisuje izbore za savete mesnih zajednica, već predlaže izmene propisa da bi članovi saveta tih saveta koji ja istekao mandat, ostali na funkcijama do… »
ZLF: Vlast u Subotici produžava mandat savetima mesnih zajednica umesto da bude izbora
Serbian News Media 27.06.2026
Gradski odbor Zeleno-levog fronta (ZLF) u Subotici je danas objavio da lokalna vlast namerno ne raspisuje izbore za savete mesnih zajednica, već predlaže izmene propisa da bi članovi saveta tih saveta koji ja istekao mandat, ostali na funkcijama do… »
Radio sto plus 27.06.2026
Na predstojećoj sednici Skupštine grada Subotice 2. jula jedna tačka dnevnog reda je predlog Gradskog veća za izmene Odluke o mesnim zajednicama dodavanjem novih stavova po kojima će članovi saveta mesnih zajednica biti “dužni da vrše svoje dužnosti do… »
Pravo u centar 27.06.2026
Vesti dana »
(Foto, video) Vatrogasni timovi iz EU stigli u Srbiju. Bukte požari širom zemlje: Vučić sutra u Deliblatskoj peščari, tužilaštvo pokrenulo istragu zbog širenja panike
Blic pre 30 minutajoš 106 povezanih
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
Protest na otvaranju Nušićijade, izviždan predsednik Opštine Ivanjica, Selaković odustao od govora
Serbian News Media pre 7 satijoš 7 povezanih
Vremenska prognoza i meteoalarmi: Sunčano i toplo vreme uz kraće osveženje na severu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih
Da li je ovo dobar znak za Partizan: Trener Hetafea dao nadu crno-belima, otkrio koji je cilj
Nova pre 55 minutajoš 34 povezane