Повезане вести
ЗЛФ: Власт у Суботици продужава мандат саветима месних заједница уместо да буде избора
Бета пре 6 сати
Градски одбор Зелено-левог фронта (ЗЛФ) у Суботици је данас објавио да локална власт намерно не расписује изборе за савете месних заједница, већ предлаже измене прописа да би чланови савета тих савета који ја истекао мандат… »
ЗЛФ: Власт у Суботици продужава мандат саветима месних заједница уместо да буде избора
Сербиан Невс Медиа пре 6 сати
Градски одбор Зелено-левог фронта (ЗЛФ) у Суботици је данас објавио да локална власт намерно не расписује изборе за савете месних заједница, већ предлаже измене прописа да би чланови савета тих савета који ја истекао мандат… »
Радио сто плус пре 6 сати
На предстојећој седници Скупштине града Суботице 2. јула једна тачка дневног реда је предлог Градског већа за измене Одлуке о месним заједницама додавањем нових ставова по којима ће чланови савета месних заједница бити “дужни да… »
Право у центар пре 6 сати
Вести дана »
Новорођенче спасено из зграде срушене у земљотресима у Венецуели: До бебе дошли спасиоци који су рашчишћавали рушевине
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 29 повезаних
Скуп СНС у Београду "Србија једна породица": Вучић објавио име листе и најавио - "бићу председник још неколико недеља"
НИН пре 1 сатјош 104 повезане
Новоотвореном деоницом Моравског коридора од 9 до 16 часова прошло 7.960 возила
Еуроневс пре 2 сатајош 39 повезаних
Метеоролог Ристић открио када престају врућине: Завршава се први топлотни талас, а стижу нове врућине до краја лета
Мондо пре 1 сатјош 54 повезане