Povezane vesti

ANEM: Nedopustiva odluka da se novinaru nedeljnika Vreme ne dozvoli izveštavanje sa vojne vežbe

ANEM: Nedopustiva odluka da se novinaru nedeljnika Vreme ne dozvoli izveštavanje sa vojne vežbe

Šabačke novosti pre 14 minuta
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) smatra nedopustivom odluku da se novinaru nedeljnika Vreme Davoru Lukaču ne dozvoli izveštavanje sa vojne vežbe na „Pasuljanskim livadama“, uprkos tome što se uredno akreditovao za praćenje tog događaja… »

N1 Info pre 4 sati
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) smatra nedopustivom odluku da se novinaru nedeljnika Vreme Davoru Lukaču ne dozvoli izveštavanje sa vojne vežbe na "Pasuljanskim livadama", uprkos tome što se uredno akreditovao za praćenje tog događaja… »
ANEM: Nedopustiva odluka da se novinaru Lukaču ne dozvoli izveštavanje sa vojne vežbe

ANEM: Nedopustiva odluka da se novinaru Lukaču ne dozvoli izveštavanje sa vojne vežbe

Insajder pre 3 sata
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) ocenila je danas da je nedopustiva odluka da se novinaru nedeljnika Vreme Davoru Lukaču ne dozvoli izveštavanje sa vojne vežbe na Pasuljanskim livadama, uprkos tome što se uredno akreditovao za praćenje… »
Novinaru „Vremena“ Davoru Lukaču zabranjen ulazak na vojnu vežbu na Pasuljanskim livadama

Novinaru „Vremena“ Davoru Lukaču zabranjen ulazak na vojnu vežbu na Pasuljanskim livadama

Vreme pre 4 sati
Davoru Lukaču je Ministarstvo odbrane, uprkos urednoj akreditaciji, zabranilo pristup vojnoj vežbi, navodeći da njegovo ime nije bilo na spisku za ulazak. ANEM osudio ovu odluku. Novinaru „Vremena“ Davoru Lukaču Ministarstvo odbrane je, bez obrazloženja… »

Radio 021 pre 3 sata
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija smatra nedopustivom odluku da se novinaru nedeljnika Vreme Davoru Lukaču ne dozvoli izveštavanje sa vojne vežbe na "Pasuljanskim livadama", iako se akreditovao. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Kako… »
Fotoreporteru Insajdera i novinaru Vremena uskraćene akreditacije za praćenje vojne vežbe

Fotoreporteru Insajdera i novinaru Vremena uskraćene akreditacije za praćenje vojne vežbe

Insajder pre 4 sati
Uredniku fotografije Insajdera Srđanu Iliću bez obrazloženja je uskraćena akreditacija za današnji događaj na vojnom aerodromu u Batajnici gde je organizovan prikaz sredstava i sistema koji su kasnije učestvovali u bojevom gađanju na poligonu… »
I fotoreporteru Insajdera uskraćena akreditacija za praćenje vojne vežbe

I fotoreporteru Insajdera uskraćena akreditacija za praćenje vojne vežbe

Danas pre 4 sati
Uredniku fotografije Insajdera Srđanu Iliću bez obrazloženja je uskraćena akreditacija za današnji događaj na vojnom aerdorodmu u Batajnici gde je organizovan prikaz sredstava i sistema koji su kasnije učestvovali u bojevom gađanju na poligonu… »
ANEM: Nedopustiva odluka da se novinaru Vremena ne dozvoli izveštavanje

ANEM: Nedopustiva odluka da se novinaru Vremena ne dozvoli izveštavanje

Danas pre 4 sati
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) ocenila je danas da je nedopustiva odluka da se novinaru nedeljnika Vreme Davoru Lukaču ne dozvoli izveštavanje sa vojne vežbe na Pasuljanskim livadama, uprkos tome što se uredno akreditovao za praćenje… »
Novinar Lukač: Nisu me pustili da pratim vojnu vežbu iako sam se uredno akreditovao

Novinar Lukač: Nisu me pustili da pratim vojnu vežbu iako sam se uredno akreditovao

Beta pre 8 sati
Novinar nedeljnika "Vreme" Davor Lukač izjavio je da ga nisu pustili jutros na prijavnici u kasarnu Topčider, kako bi ušao u autobus koji vozi na vojni poligon Pasuljanske livade da bi prisustvovao vojnoj vežbi, tvrdeći da ga nema na spisku iako se… »

Danas pre 9 sati
Novinar nedeljnika „Vreme“ Davor Lukač izjavio je da ga nisu pustili jutros na prijavnici u kasarnu Topčider, kako bi ušao u autobus koji vozi na vojni poligon Pasuljanske livade da bi prisustvovao vojnoj vežbi, tvrdeći da ga nema na spisku iako se… »

Serbian News Media pre 8 sati
Novinar nedeljnika „ Vreme“ Davor Lukač izjavio je da ga nisu pustili jutros na prijavnici u kasarnu Topčider, kako bi ušao u autobus koji vozi na vojni poligon Pasuljanske livade da bi prisustvovao vojnoj vežbi, tvrdeći da ga nema na spisku iako se… »

Radio sto plus pre 8 sati
“Učinili su to bez obrazloženja. Posle (Aleksandra) Radića i Vojkana (Kostića) sad sam ja na redu. Iza toga stoji Vojno bezbednosna agencija (VBA) i neki ljudi iz ministarstva odbrane kojima sam se zamerio svojim pisanjem. Nikad me ni za jednu vest, za… »
Lukač: Nisu me pustili da pratim vojnu vežbu iako sam se akreditovao

Nova pre 8 sati
Novinar nedeljnika "Vreme" Davor Lukač izjavio je da ga nisu pustili jutros na prijavnici u kasarnu Topčider, kako bi ušao u autobus koji vozi na vojni poligon Pasuljanske livade da bi prisustvovao vojnoj vežbi, tvrdeći da ga nema na spisku iako se… »

Pravo u centar pre 8 sati
Novinar nedeljnika „Vreme“ Davor Lukač izjavio je da ga nisu pustili jutros na prijavnici u kasarnu Topčider, kako bi ušao u autobus koji vozi na vojni poligon Pasuljanske livade da bi prisustvovao vojnoj vežbi, tvrdeći da ga nema na spisku iako se… »

N1 Info pre 9 sati

Vesti dana »