Povezane vesti

Počinje upis budućih srednjoškolaca

Počinje upis budućih srednjoškolaca

RTK pre 11 minuta
Upis učenika u srednje škole elektronskim putem, preko portala Moja srednja škola, počinje sutra u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen, osim za muzičke i… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

RTK pre 41 minuta
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije nego što je predviđeno kalendarom upisa u srednje skole. Upis učenika u srednje škole će se obavljati na dva… »
Sutra počinje upis učenika u srednje škole putem portala

Sutra počinje upis učenika u srednje škole putem portala

Radio 021 pre 1 sat
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje sutra u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je… »
Maturanti će sutra saznati gde nastavljaju svoje obrazovanje

Maturanti će sutra saznati gde nastavljaju svoje obrazovanje

Moj Novi Sad pre 2 sata
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu sutra će saznati gde nastavljaju svoje obrazovanje. Ministarstvo prosvete ranije je najavilo da će 29. juna biti objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po… »
Objavljena rapodela učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima

Nova pre 3 sata
Na portalu Moja srednja škola objavljena je raspodela učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije u odnosu na plan. Upis učenika u srednje škole može da se obavi elektronskim putem od sutra, 29. juna od 8 časova do 2. jula do 15… »
Sutra počinje elektronski upis učenika u srednje škole

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje sutra u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Slobodnih mesta u Pirotu ima u svim…

Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Slobodnih mesta u Pirotu ima u svim…

Plus online pre 4 sati
Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su na portalu Moja srednja škola, dan ranije nego što je to predviđeno Kalendarom. Evo rezultata za srednje škole u Pirotu Tehnička škola: Tehničar informacionih… »
Sutra počinje elektronski upis učenika u srednje škole: Evo do kada traje prijava i koliko ima slobodnih mesta

Sutra počinje elektronski upis učenika u srednje škole: Evo do kada traje prijava i koliko ima slobodnih mesta

Blic pre 4 sati
U srednjim školama ima ukupno 71.614 slobodnih mesta, dok je osnovnu školu završilo nešto više od 64.400 učenika Četvorogodišnje stručne škole nude 40.000 mesta, gimnazije 17.000, a za dualni model obrazovanja ima više od 3.000 slobodnih mesta. Upis… »
Sutra počinje upis u srednje škole: Evo kako da se elektronski prijavite preko portala Moja srednja škola

Sutra počinje upis u srednje škole: Evo kako da se elektronski prijavite preko portala Moja srednja škola

NIN pre 5 sati
Elektronski upis učenika u srednje škole preko portala Moja srednja škola počinje u ponedeljak, 29. juna u 8 časova i trajaće do 2. jula do 15 časova. Istovremeno, danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim… »

Telegraf pre 4 sati
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje sutra u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »
Objavljeni konačni rezultati! Srednjoškolci se sutra upisuju u škole, evo koliko mesta je ostalo slobodno

Objavljeni konačni rezultati! Srednjoškolci se sutra upisuju u škole, evo koliko mesta je ostalo slobodno

Blic pre 5 sati
Danas su na portalu objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po školama i profilima, dan ranije od planiranog Za upis je obezbeđeno 71.614 mesta u srednjim školama, dok je osnovnu školu završilo oko 64.400 učenika Upis učenika u srednje škole… »
Od sutra upis u srednje škole

Od sutra upis u srednje škole

RTV Novi Pazar pre 7 sati
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodjele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Nakon logovanja na portal može se vidjeti informacija u koju je školu i na koji profil učenik raspoređen. Ista informacija… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama: Upis počinje sutra, a ovo svaki osmak mora da uradi

Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama: Upis počinje sutra, a ovo svaki osmak mora da uradi

Mondo pre 6 sati
Upis učenika u srednje škole će se obavljati od 29. juna do 2. jula na dva načina: elektronskim putem preko portala Moja srednja škola od 29. juna u 8 časova do 2. jula u 15 časova i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, upis od ponedeljka 29. juna

Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, upis od ponedeljka 29. juna

Newsmax Balkans pre 6 sati
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije nego što je predviđeno kalendarom upisa u srednje skole. Nakon logovanja na portal može se videti informacija o tome u… »

Danas pre 7 sati
Na portalu Moja srednja škola objavljena je raspodela učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije u odnosu na plan. Upis učenika u srednje škole može da se obavi elektronskim putem od sutra, 29. juna od 8 časova do 2. jula do 15… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, upis od sutra

Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, upis od sutra

Euronews pre 8 sati
Na Portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Upis učenika u srednje škole će se obavljati od 29. juna do 2. jula na dva načina: elektronskim putem preko portala Moja srednja… »
Sutra konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

Sutra konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

RTS pre 7 sati
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu sutra će saznati gde nastavljaju svoje obrazovanje. Ministarstvo prosvete ranije je najavilo da će 29. juna biti objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, upis od ponedeljka

Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, upis od ponedeljka

Sputnik pre 7 sati
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije nego što je predviđeno kalendarom upisa u srednje skole. Nakon logovanja na portal može se videti informacija o… »

Insajder pre 8 sati
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije nego što je predviđeno kalendarom upisa u srednje škole. Ilustracija. Foto: Insajder Nakon logovanja na portal… »

NIN pre 8 sati
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije nego što je predvidjeno kalendarom upisa u srednje skole. Nakon logovanja na portal može se videti informacija o… »
Objavljeni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

Objavljeni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

Radio 021 pre 9 sati
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Upis učenika u srednje škole će se obavljati od 29. juna do 2. jula na dva načina… »
Kraj neizvesnosti za osmake: Sutra sve postaje jasno - stižu konačni rezultati upisa u srednje škole

Kraj neizvesnosti za osmake: Sutra sve postaje jasno - stižu konačni rezultati upisa u srednje škole

Dnevnik pre 10 sati
Trenutak istine: Sutra konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

Trenutak istine: Sutra konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

Telegraf pre 10 sati

Vesti dana »