Povezane vesti
Počinje upis budućih srednjoškolaca
RTK pre 11 minuta
Upis učenika u srednje škole elektronskim putem, preko portala Moja srednja škola, počinje sutra u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen, osim za muzičke i… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama
RTK pre 41 minuta
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije nego što je predviđeno kalendarom upisa u srednje skole. Upis učenika u srednje škole će se obavljati na dva… »
Sutra počinje upis učenika u srednje škole putem portala
Radio 021 pre 1 sat
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje sutra u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je… »
Maturanti će sutra saznati gde nastavljaju svoje obrazovanje
Moj Novi Sad pre 2 sata
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu sutra će saznati gde nastavljaju svoje obrazovanje. Ministarstvo prosvete ranije je najavilo da će 29. juna biti objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po… »
Objavljena rapodela učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima
Nova pre 3 sata
Na portalu Moja srednja škola objavljena je raspodela učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije u odnosu na plan. Upis učenika u srednje škole može da se obavi elektronskim putem od sutra, 29. juna od 8 časova do 2. jula do 15… »
Sutra počinje elektronski upis učenika u srednje škole
RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje sutra u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Slobodnih mesta u Pirotu ima u svim…
Plus online pre 4 sati
Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su na portalu Moja srednja škola, dan ranije nego što je to predviđeno Kalendarom. Evo rezultata za srednje škole u Pirotu Tehnička škola: Tehničar informacionih… »
Sutra počinje elektronski upis učenika u srednje škole: Evo do kada traje prijava i koliko ima slobodnih mesta
Blic pre 4 sati
U srednjim školama ima ukupno 71.614 slobodnih mesta, dok je osnovnu školu završilo nešto više od 64.400 učenika Četvorogodišnje stručne škole nude 40.000 mesta, gimnazije 17.000, a za dualni model obrazovanja ima više od 3.000 slobodnih mesta. Upis… »
Sutra počinje upis u srednje škole: Evo kako da se elektronski prijavite preko portala Moja srednja škola
NIN pre 5 sati
Elektronski upis učenika u srednje škole preko portala Moja srednja škola počinje u ponedeljak, 29. juna u 8 časova i trajaće do 2. jula do 15 časova. Istovremeno, danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim… »
Sutra počinje elektronski upis učenika u srednje škole
Telegraf pre 4 sati
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje sutra u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »
Objavljeni konačni rezultati! Srednjoškolci se sutra upisuju u škole, evo koliko mesta je ostalo slobodno
Blic pre 5 sati
Danas su na portalu objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po školama i profilima, dan ranije od planiranog Za upis je obezbeđeno 71.614 mesta u srednjim školama, dok je osnovnu školu završilo oko 64.400 učenika Upis učenika u srednje škole… »
Od sutra upis u srednje škole
RTV Novi Pazar pre 7 sati
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodjele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Nakon logovanja na portal može se vidjeti informacija u koju je školu i na koji profil učenik raspoređen. Ista informacija… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama: Upis počinje sutra, a ovo svaki osmak mora da uradi
Mondo pre 6 sati
Upis učenika u srednje škole će se obavljati od 29. juna do 2. jula na dva načina: elektronskim putem preko portala Moja srednja škola od 29. juna u 8 časova do 2. jula u 15 časova i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, upis od ponedeljka 29. juna
Newsmax Balkans pre 6 sati
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije nego što je predviđeno kalendarom upisa u srednje skole. Nakon logovanja na portal može se videti informacija o tome u… »
Objavljena rapodela učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima
Danas pre 7 sati
Na portalu Moja srednja škola objavljena je raspodela učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije u odnosu na plan. Upis učenika u srednje škole može da se obavi elektronskim putem od sutra, 29. juna od 8 časova do 2. jula do 15… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, upis od sutra
Euronews pre 8 sati
Na Portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Upis učenika u srednje škole će se obavljati od 29. juna do 2. jula na dva načina: elektronskim putem preko portala Moja srednja… »
Sutra konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama
RTS pre 7 sati
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu sutra će saznati gde nastavljaju svoje obrazovanje. Ministarstvo prosvete ranije je najavilo da će 29. juna biti objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, upis od ponedeljka
Sputnik pre 7 sati
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije nego što je predviđeno kalendarom upisa u srednje skole. Nakon logovanja na portal može se videti informacija o… »
Objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama, upis od sutra
Insajder pre 8 sati
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije nego što je predviđeno kalendarom upisa u srednje škole. Ilustracija. Foto: Insajder Nakon logovanja na portal… »
NIN pre 8 sati
Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima, dan ranije nego što je predvidjeno kalendarom upisa u srednje skole. Nakon logovanja na portal može se videti informacija o… »
Objavljeni rezultati raspodele učenika po srednjim školama
Radio 021 pre 9 sati
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Upis učenika u srednje škole će se obavljati od 29. juna do 2. jula na dva načina… »
Kraj neizvesnosti za osmake: Sutra sve postaje jasno - stižu konačni rezultati upisa u srednje škole
Dnevnik pre 10 sati
Trenutak istine: Sutra konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama
Telegraf pre 10 sati
Vesti dana »
(Foto/video) "Sve se vidi na Vidovdan": Održan studentski skup u Kraljevu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 30 povezanih
(Video) Prednji deo automobila potpuno uništen: Teška nesreća na putu Kraljevo - Novi Pazar, stvaraju se zastoji
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
(Foto/Video) Srbi privedeni na Gazimestanu pušteni na slobodu, ročište zakazano za ponedeljak
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 16 povezanih