Povezane vesti

Šok preokret: Džejla Ramović pre Jakova Jozinovića bila u vezi sa njegovim drugom! On je isto pevač i devojke otkidaju na njega…

Šok preokret: Džejla Ramović pre Jakova Jozinovića bila u vezi sa njegovim drugom! On je isto pevač i devojke otkidaju na njega…

Blic pre 24 minuta
Pre Jakova, Džejla je navodno bila u vezi sa Bojanom Cvijetićaninom, frontmenom benda Džoker Aut, ali to nikada nije javno potvrdila. Jakov i Bojan su dobri prijatelji i kolege, što dokazuje njihova međusobna podrška na društvenim mrežama i zajednički… »
Snimak koji je zapalio mreže: Jakov i misteriozna devojka, fanovi uvereni da je reč o Džejli Ramović VIDEO

Snimak koji je zapalio mreže: Jakov i misteriozna devojka, fanovi uvereni da je reč o Džejli Ramović VIDEO

B92 pre 29 minuta
Nakon što je juče Jakov Jozinović obrisanom objavom izazvao pometnju na mrežama, sada je podeljen i ceo snimak na kojem ga ljubi devojka. Mnogi su po skrinšotovima snimka tvrdili da je reč o Džejli Ramović, a čini se da je naknadno objavljeni video… »
Džejla javno priznala šta oseća prema Jakovu Jozinoviću: "Sa svima se svađam zbog njega"

Džejla javno priznala šta oseća prema Jakovu Jozinoviću: "Sa svima se svađam zbog njega"

Mondo pre 1 sat
Još pre nego što je osvanula vest o njihovoj emotivnoj vezi, mlada pevačica je iskreno govorila o svojim osećanjima prema kolegi. Nedeljama se spekulisalo o odnosu mladih pevača, Džejle Ramović i Jakova Jozinovića, asada je potvrđeno da njih dvoje… »
"Ko krene na njega i priča nešto loše, ja se odmah svađam": Džejla je ovako branila Jakova pre nego što je isplivao snimak…

"Ko krene na njega i priča nešto loše, ja se odmah svađam": Džejla je ovako branila Jakova pre nego što je isplivao snimak…

Nova pre 1 sat
Nakon višenedeljnih nagađanja o odnosu Džejle Ramović i Jakova Jozinovića, na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je dodatno podgrejao glasine da su njih dvoje u emotivnoj vezi. Na viralnom snimku vidi se kako Jakov razmenjuje strastven poljubac sa… »
"Sa svima se svađam zbog Jakova" Džejla Ramović iskreno posvećena svom četiri godine mlađem momku: Ko mi krene na njega...…

"Sa svima se svađam zbog Jakova" Džejla Ramović iskreno posvećena svom četiri godine mlađem momku: Ko mi krene na njega...…

Kurir pre 2 sata
Nedeljama se spekulisalo o odnosu mladih pevača, Džejle Ramović i Jakova Jozinovića, a sada je potvrđeno da njih dvoje uživaju u ljubavi. Da ne žele da se kriju od javnosti, dokazuje i snimak koji je Jozinović podelio sa zajedničkog letovanja. Tada su… »
Džejla Ramović i Jakov Jozinović u vezi, „GLEDALA SAM GA ZALJUBLJENO“: „Mi smo osetili tu lepu energiju dok smo bili na probi“…

Džejla Ramović i Jakov Jozinović u vezi, „GLEDALA SAM GA ZALJUBLJENO“: „Mi smo osetili tu lepu energiju dok smo bili na probi“…

Svet & Skandal pre 2 sata
Nakon što je u javnost isplivao zajednički snimak na kom se strastveno ljube dok uživaju na jahti, konačno se saznalo da su pevačica Džejla Ramović i Jakov Jozinović u ljubavnoj vezi. Ovaj novi estradni par oduševio je mnogobrojne fanove. Iako su… »
"Svađam se sa svima koji krenu na njega", Džejla Ramović ovako priča o Jakovu, ne krije da je slaba na pevača

"Svađam se sa svima koji krenu na njega", Džejla Ramović ovako priča o Jakovu, ne krije da je slaba na pevača

Telegraf pre 2 sata
Nakon što se nedeljama nagađalo o odnosu Džejle Ramović i Jakova Jozinovića, sada se pojavio snimak zbog se sumnja da se u njih dvoje u emotivnoj vezi. Na snimku se vidi kako Jakov razmenjuje strastveni poljubav sa devojkom za koju se šuška da je Džejla… »
"Svađam se sa svima zbog Jakova Jozinovića" Džejla Ramović o 4 godine mlađem dečku

"Svađam se sa svima zbog Jakova Jozinovića" Džejla Ramović o 4 godine mlađem dečku

Blic pre 3 sata
Ovim gestom su jasno pokazali da ne žele više da kriju svoju vezu od javnosti. Džejla je nedavno javno priznala da je slaba na Jakova i da ga brani od negativnih komentara. Nakon što se nedeljama nagađalo o njihovom odnosu, sada je konačno potvrđeno… »
Ovde je počela ljubav Jakova i Džejle: Jedan emotivan trenutak svima je promakao, ona umalo zaplakala

Ovde je počela ljubav Jakova i Džejle: Jedan emotivan trenutak svima je promakao, ona umalo zaplakala

Mondo pre 4 sati
Džejla Ramović i Jakov Jozinović navodno su započeli emotivnu vezu, barem ako je suditi po nagađanjima njhovih fanova koji su, nakon objavljivanja snimka pevača koji uživa na brodu sa devojkom, uočili neke sličnosti sa pevačicom. Ipak, ako se vratimo… »
Svi bruje o odnosu Džejle i Jakova, a pevačica nedavno bila u vezi sa njegovim drugom?! Isto je pevač

Svi bruje o odnosu Džejle i Jakova, a pevačica nedavno bila u vezi sa njegovim drugom?! Isto je pevač

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Džejla Ramović, kako se šuška, od skoro je u emotivnoj vezi sa mladim hrvatskim pevačem Jakovom Jozinovićem. Zanimljivo je da je Džejla Ramović pre Jakova Jozinovića bila u vezi, kako su mediji navodili, sa pevačem benda "Joker out", Bojanom… »
Džejla Ramović sada ljubi Jakova Jozinovića, a pre njega je volela ovog poznatog pevača (VIDEO)

Džejla Ramović sada ljubi Jakova Jozinovića, a pre njega je volela ovog poznatog pevača (VIDEO)

Nova pre 5 sati
Vest da je Džejla Ramović navodno uživa u emotivnoj vezi sa Jakovom Jozinovićem ponovo je u fokus javnosti vratila njen ljubavni život, koji je pevačica godinama uspešno čuvala daleko od očiju javnosti. Pre nego što se njeno ime dovelo u vezu sa Jakovom… »
Mnogi su iznenađeni razlikom u godinama između Džejle i Jakova: On ima 20, a evo koliko je pevačica starija od njega

Mnogi su iznenađeni razlikom u godinama između Džejle i Jakova: On ima 20, a evo koliko je pevačica starija od njega

Mondo pre 5 sati
Pevačica Džejla Ramović i njen kolega Jakov Jozinović navodno su u vezi, a sve se saznalo zbog jednog snimka. Naime, Jakov je na Instagramu greškom objavio video sa broda. Na snimku se jasno vidi kako se on i devojka koja neodoljivo podseća na Džejlu… »
Ovde je sve počelo: Svi bruje o Jakovu i Džejli, o njihovom nastupu se još priča "Lepo smo se osećali..."

Ovde je sve počelo: Svi bruje o Jakovu i Džejli, o njihovom nastupu se još priča "Lepo smo se osećali..."

Telegraf pre 6 sati
Džejla Ramović i Jakov Jozinović, navodno su započeli emotivnu vezu, barem ako je suditi po nagađanjima njhovih fanova koji su nakon objavljivanja snimka pevača koji uživa na brodu sa devojkom provalili neke sličnosti sa pevačicom. Ipak, ako s evratimo… »
Iznenadiće vas razlika u godinama: Evo koliko je Džejla starija od Jakova Jozinovića

Iznenadiće vas razlika u godinama: Evo koliko je Džejla starija od Jakova Jozinovića

Telegraf pre 6 sati
Po svemu sudeći, na estradnom nebu rodila se još jedna ljubavna romansa, a u centru pažnje su pevačica Džejla Ramović i njen mlađi kolega Jakov Jozinović. Iako su, kako se spekuliše, već neko vreme u bliskom odnosu, par je pokušavao da svoju ljubav… »
(Video) Ovo je trenutak kada je sve počelo: Jakov i Džejla su u vezi, a o njihovom nastupu je pričao ceo region: "Jako lepo…

(Video) Ovo je trenutak kada je sve počelo: Jakov i Džejla su u vezi, a o njihovom nastupu je pričao ceo region: "Jako lepo…

Blic pre 8 sati
Zajedno su pred beogradskom publikom izveli hit pesmu 'Godinama'. Džejla je izjavila da su odmah osetili lepu energiju dok su pripremali nastup. Džejla Ramović i Jakov Jozinović, započeli su emotivnu vezu, a obostrane simpatije su počele da se rađaju pre… »
Evo koliko je Džejla starija od Jakova: Iznenadiće vas razlika u godinama

Evo koliko je Džejla starija od Jakova: Iznenadiće vas razlika u godinama

Blic pre 9 sati
Javnost je iznenadila razlika u godinama. Njihova hemija bila je primetna još tokom nastupa u Sava centru, gde su zajedno pevali i provodili vreme na probama. Po svemu sudeći, na estradnom nebu rodila se još jedna ljubavna romansa, a u centru pažnje su… »
"Taj video sam zaljubljeno gledala 10 puta": Šuška se da su Jakov i Džejla u vezi, a ovako je ona govorila o njemu

"Taj video sam zaljubljeno gledala 10 puta": Šuška se da su Jakov i Džejla u vezi, a ovako je ona govorila o njemu

Mondo pre 9 sati
Nakon što je u javnost isplivao privatni snimak na kojem mladi muzičar Jakov Jozinović uživa na brodiću u zagrljaju misteriozne devojke, na društvenim mrežama je nastao pravi bum. Fanovi su odmah pokrenuli lavinu teorija, a mnogi su ubeđeni da je devojka… »
(Foto) Pre Jakova ljubila ovog kolegu: Prošle godine u ovo vreme Džejla upoznala tadašnjeg dečka sa porodicom

(Foto) Pre Jakova ljubila ovog kolegu: Prošle godine u ovo vreme Džejla upoznala tadašnjeg dečka sa porodicom

Kurir pre 9 sati
Vest da je Džejla Ramović u emotivnoj vezi sa Jakovom Jozinovićem ponovo je u fokus javnosti vratila njen ljubavni život, o kojem je pevačica godinama govorila veoma retko. Pre nego što se njeno ime dovelo u vezu sa Jakovom, Džejla je bila u vezi sa… »
"Osetili smo tu lepu energiju" Džejla Ramović o odnosu sa Jakovom Jozinovićem: Lepa emocija...

"Osetili smo tu lepu energiju" Džejla Ramović o odnosu sa Jakovom Jozinovićem: Lepa emocija...

Kurir pre 9 sati
Jakov Jozinović i Džejla Ramović novi su estradni par. Pevačica i njen mlađi kolega odali su svoju ljubav snimkom sa jahte, koji je objavljen na Instagram storiju Jozinovića, a onda za samo nekoliko minuta obrisan. Tih nekoliko minuta bilo je dovoljno da… »
"Gledala sam ga zaljubljeno" Šuška se da su Jakov i Džejla u vezi, ona ovako govorila o njemu: "Osetili smo..."

"Gledala sam ga zaljubljeno" Šuška se da su Jakov i Džejla u vezi, ona ovako govorila o njemu: "Osetili smo..."

Telegraf pre 9 sati
Nakon što je u javnost isplivao zajednički snimak na kom se Jakov Jozinović i Džejla Ramović strastveno ljube dok uživaju na jahti, svi su počeli da nagađaju da je par u romansi. Iako se oni nisu oglašavali ovim povodom, internet bruji o njihovoj vezi te… »
"Gledala sam ga zaljubljeno" Džejla i Jakov u vezi, a evo šta je rekla o njemu: "Mi smo osetili tu lepu energiju dok smo bili…

"Gledala sam ga zaljubljeno" Džejla i Jakov u vezi, a evo šta je rekla o njemu: "Mi smo osetili tu lepu energiju dok smo bili…

Blic pre 10 sati
Iako sada uživaju na moru, još uvek se nisu zvanično oglasili o svojoj vezi u medijima. Prve varnice među njima su primećene tokom zajedničkog nastupa u Sava Centru, gde je bila očita hemija. Nakon što je u javnost isplivao zajednički snimak na kom se… »

Vesti dana »