Povezane vesti

Milanović: Plenković na vojnu paradu u Pariz može da pošalje "ćacije" koje će mu Vučić pozajmiti

Milanović: Plenković na vojnu paradu u Pariz može da pošalje "ćacije" koje će mu Vučić pozajmiti

Radio 021 pre 3 sata
Predsednik Hrvatske i vrhovni komandant hrvatskih oružanih snaga Zoran Milanović izjavio je da uprkos najavi premijera Andreja Plenkovića, hrvatska vojska neće učestvovati na vojnoj paradi u Parizu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Ja ne znam… »
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?

Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?

Nova pre 10 sati
Predsednik Hrvatske i vrhovni komandant hrvatskih oružanih snaga Zoran Milanović izjavio je danas da uprkos najavi premijera Andreja Plenkovića, hrvatska vojska neće učestvovati na vojnoj paradi u Parizu. "Ja ne znam koga to Plenković misli da pošalje u… »
Milanović kontra Plenkovića: Hrvatski vojnici neće na vojnu paradu u Parizu

Milanović kontra Plenkovića: Hrvatski vojnici neće na vojnu paradu u Parizu

Danas pre 16 sati
Predsednik Hrvatske i vrhovni komandant Oružanih snaga Zoran Milanović izjavio je danas da uprkos najavi premijera Andreja Plenkovića, hrvatska vojska neće učestvovati na vojnoj paradi u Parizu. On je u izjavi novinarima u Supetru na ostrvu Braču kao… »

Vesti dana »