Povezane vesti
Kakvo je stanje u Opštoj bolnici Pirot? Tražimo intervju sa direktorom, da li će Ministarstvo odobriti?
Plus online pre 7 sati
Pre neki dan sam reagovao na objavu na mreži o stanju u Opštoj bolnici Pirot. Smatrao sam da se radi o ustanovi s posebnim interesom, da je u pitanju zdravlje, odnosno lečenje ljudi i da treba biti oprezan u objavljivanju informacija. Tog dana sam… »
Kakvo je stanje u Opštoj bolnici Pirot?! Tražimo intervju sa direktorom dr Bojkićem! Pozvali smo se na Zakon o slobodnom…
Plus online pre 8 sati
Pre neki dan sam reagovao na objavu na mreži o stanju u Opštoj bolnici Pirot. Smatrao sam da se radi o ustanovi s posebnim interesom, da je u pitanju zdravlje, odnosno lečenje ljudi i da treba biti oprezan u objavljivanju informacija. Tog dana sam… »
Vesti dana »
Gradonačelnik Kijeva: U ruskom napadu prošle noći najmanje 17 poginulih, sutra dan žalosti
N1 Info pre 4 satijoš 30 povezanih
"Vijesti" pišu da je njihovom novinaru rečeno da će mu biti zabranjen ulazak u Srbiju: "Odgovor Beograda na meru o Vučićeviću"
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana
Raste broj mrtvih u bombardovanju Kijeva: Rusija lansirala 500 dronova i 70 projektila na Ukrajinu (foto)
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih