Povezane vesti

(VIDEO) Ovako je MVP Jokić igrao pred srpskom publikom u Friburgu

(VIDEO) Ovako je MVP Jokić igrao pred srpskom publikom u Friburgu

Sport klub pre 57 minuta
Sjajan je bio Nikola u prvom meču za reprezentaciju Srbije u kojoj je bio kapiten. Na parketu je bo 30 minuta, ubacio je 22 poena, imao je 14 skokova i sedam asistencija. Indeks korisnosti mu je bio 35, a sa njim na parketu Srbija je imala ubedljivo… »
Miško Ražnatović se hitno oglasio zbog onoga što je video: "Često sam kritikovao, pogrešio sam"

Miško Ražnatović se hitno oglasio zbog onoga što je video: "Često sam kritikovao, pogrešio sam"

Telegraf pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Švajcarsku na gostovanju 97:73 i tako se zagrejala za duel protiv Bosne i Hercegovine za nekoliko dana u okviru poslednjeg kola prve faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Orlovi su prelomili duel u drugom… »
Turska odigrala za Srbiju, "orlovi" imaju sve u svojim rukama

Turska odigrala za Srbiju, "orlovi" imaju sve u svojim rukama

Nova pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Turske rezultatom 82:75 u Zenici, u meču petog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, i tako pretrpela drugi neuspeh u grupi. Za Bosnu i Hercegovinu ovo je bio još jedan težak sportski dan… »
Jokić nakon pobede nad Švajcarskom otkrio ko su bili heroji pobede: "Nismo počeli dobro, ali..."

Jokić nakon pobede nad Švajcarskom otkrio ko su bili heroji pobede: "Nismo počeli dobro, ali..."

Nova pre 3 sata
Nikola Jokić predvodio je reprezentaciju Srbije do ubedljive pobede nad Švajcarskom rezultatom 97:74 u trećem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. Privremeni kapiten "orlova" posle meča u Friburgu analizirao je igru svog tima i istakao da… »
Srbija na NBA pogon Jokića i Jovića srušila Švajcarsku

Srbija na NBA pogon Jokića i Jovića srušila Švajcarsku

Danas pre 10 sati
Košarkaši Srbije pobedili su u gostima Švajcarsku rezultatom 97:73 u utakmici petog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Utakmica je počela u rezultatskom egalu, a Srbija se prvi put odvojila na sedam poena prednosti (15:22) na tri minuta do kraja… »

Vesti dana »