Povezane vesti
"Završio sam u Hitnoj kad je sa ćerkama otišla iz stana": Sale Tropiko o razvodu od Jovane Pajić
Nova pre 5 sati
Pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, posle mnogo vremena je progovorio o razvodu od koleginice Jovane Pajić. On je rekao da je jako teško podneo trenutak kada je Jovana sa ćerkama napustila porodični stan u kojem su do tada zajedno… »
"Završio sam u Hitnoj kad je sa ćerkama otišla iz stana", Sale Tropiko priznao kako se stvarno rastao od Jovane
Telegraf pre 6 sati
Pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, posle mnogo vremena je progovorio o razvodu od koleginice Jovane Pajić. On je rekao da je jako teško podneo trenutak kada je Jovana sa ćerkama napustila porodični stan u kojem su do tada zajedno… »
"Završio sam u hitnoj, bilo mi je jako loše" Sale Tropiko otkrio detalje razvoda od Jovane Pajić, ovaj momenat nikada neće…
Blic pre 7 sati
Pre razvoda su pokušavali da spasu brak, povredili su jedno drugo, ali su na kraju sve oprostili. Nakon razlaza, Sale je izrazio spremnost za novi brak, dok Jovana smatra da joj brak nije potreban za sreću. Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale… »
"Završio sam u Hitnoj, bilo mi je jako loše": Potresne reči Saleta Tropika o teškom razvodu od Jovane Pajić
Mondo pre 8 sati
Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, posle mnogo vremena je progovorio o razvodu od koleginice Jovane Pajić. On je rekao da je jako teško podneo trenutak kada je Jovana sa ćerkama napustila porodični stan u kojem su do tada zajedno živeli… »
"Završio sam u hitnoj, bilo mi je jako loše" Sale Tropiko otkrio detalje razvoda i trenutka kada je Jovana napustila dom…
Kurir pre 10 sati
Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, posle mnogo vremena je progovorio o razvodu od koleginice Jovane Pajić. On je rekao da je jako teško podneo trenutak kada je Jovana sa ćerkama napustila porodični stan u kojem su do tada zajedno živeli… »
Vesti dana »
Pomen žrtvama genocida u Srebrenici, pisac Vladimir Arsenijević tvrdi da je napadnut u Beogradu
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 5 satijoš 13 povezanih
Četvoro kandidata koji su ranije podneli ostavke, odlučili da uđu u članstvo Saveta REM-a
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih
Snažno nevreme praćeno obilnim pljuskovima već pogodilo delove Beograda
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 33 povezane
Tenzije između SAD i Irana: Tramp preti raketama, Teheran spreman na odbranu
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 27 povezanih