Povezane vesti
Skaloni: Ova reprezentacija je posebna, ostavićemo srce na terenu u finalu
Politika pre 26 dana
Argentina će u finalu u nedelju u Nju Džersiju od 21 čas igrati protiv Španije. Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni rekao je da je njegova ekipa posebna i da će dati sve od sebe da odbrani titulu svetskog šampiona, nakon sinoćnjeg… »
Mesi srušio Engleze, pa poručio: Pobeda za narod Argentine!
Sport klub pre 26 dana
Lionel Mesi nije skrivao emocije nakon što je Argentina savladala Englesku sa 2:1 i izborila plasman u finale Svetskog prvenstva. Kapiten „gaučosa“ istakao je da je čitava utakmica imala posebno značenje za njegovu ekipu, ali i za argentinski narod. „Sve… »
Selektor Argentine Lionel Skaloni: Ova ekipa je posebna, pokušaćemo da osvojimo titulu
Kurir pre 27 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni rekao je da je njegova ekipa posebna i da će dati sve od sebe da odbrani titulu svetskog šampiona, nakon plasmana u finale i pobede protiv Engleske. "Nemam reči, zaista nemam reči. Ovo je ogromna… »
Lautaro Martines: Sanjao sam taj gol, pokazali smo od čega smo satkani
Kurir pre 27 dana
Argentinski fudbaler Lautaro Martines rekao je da je sanjao da će postići gol u večerašnjoj utakmici protiv Engleske i da je njegova ekipa u tom polufinalnom duelu Svetskog prvenstva pokazala od čega je satkana. "Sanjao sam taj gol, kunem se. Rekao sam… »
Argentina sa devet života, engleski san je ponovo raspršen
Danas pre 27 dana
Više od igre. Fudbalski rat. Nema boljeg opisa za fudbalsku utakmicu Argentine i Engleske, pogotovo kada se sastaju na Svetskom prvenstvu. I to još u duelu koji je vodio u finale. A na stadionu u Atlanti, futurističkog izgleda, kartu za finale izborila… »
Vesti dana »
Bivši as Zvezde slavio krah crveno-belih! Čestitao Hapoelu, pa porukom nasmejao Izrael!
Kurir pre 9 minutajoš 20 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, najviša dnevna od 31 do 36 stepeni
Insajder pre 29 minutajoš 11 povezanih
Hitna pomoć: U saobraćajnoj nezgodi na Savskom vencu teško povređena tri muškarca
B92 pre 19 minutajoš 8 povezanih
Komandant KFOR-a sastao se sa predstavnicima Srpske liste na njihov zahtev
Insajder pre 48 minutajoš 3 povezane
Astronomsko društvo Ruđer Bošković: U Srbiji danas delimično pomračenje Sunca
Glas Šumadije pre 29 minutajoš 6 povezanih