Povezane vesti
Skaloni: Ova reprezentacija je posebna, ostavićemo srce na terenu u finalu
Politika 16.07.2026
Argentina će u finalu u nedelju u Nju Džersiju od 21 čas igrati protiv Španije. Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni rekao je da je njegova ekipa posebna i da će dati sve od sebe da odbrani titulu svetskog šampiona, nakon sinoćnjeg… »
Mesi srušio Engleze, pa poručio: Pobeda za narod Argentine!
Sport klub 16.07.2026
Lionel Mesi nije skrivao emocije nakon što je Argentina savladala Englesku sa 2:1 i izborila plasman u finale Svetskog prvenstva. Kapiten „gaučosa“ istakao je da je čitava utakmica imala posebno značenje za njegovu ekipu, ali i za argentinski narod. „Sve… »
Selektor Argentine Lionel Skaloni: Ova ekipa je posebna, pokušaćemo da osvojimo titulu
Kurir 16.07.2026
Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni rekao je da je njegova ekipa posebna i da će dati sve od sebe da odbrani titulu svetskog šampiona, nakon plasmana u finale i pobede protiv Engleske. "Nemam reči, zaista nemam reči. Ovo je ogromna… »
Lautaro Martines: Sanjao sam taj gol, pokazali smo od čega smo satkani
Kurir 16.07.2026
Argentinski fudbaler Lautaro Martines rekao je da je sanjao da će postići gol u večerašnjoj utakmici protiv Engleske i da je njegova ekipa u tom polufinalnom duelu Svetskog prvenstva pokazala od čega je satkana. "Sanjao sam taj gol, kunem se. Rekao sam… »
Argentina sa devet života, engleski san je ponovo raspršen
Danas 15.07.2026
Više od igre. Fudbalski rat. Nema boljeg opisa za fudbalsku utakmicu Argentine i Engleske, pogotovo kada se sastaju na Svetskom prvenstvu. I to još u duelu koji je vodio u finale. A na stadionu u Atlanti, futurističkog izgleda, kartu za finale izborila… »
Vesti dana »
Rajaner: Avio-karte će osetno poskupeti ako potraju visoke cene nafte
Insajder pre 45 minutajoš 62 povezane
UŽIVO Rat u Ukrajini Napadi na osam opština u Rusiji: šestoro povređenih, među njima dvogodišnje dete
Euronews pre 46 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 3. septembar 2026: Sutra pretežno sunčano i toplo
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
RHMZ upozorava: Ekstremni uslovi za izbijanje i širenje požara na otvorenom
iKragujevac pre 1 satjoš 23 povezane