Povezane vesti

Skaloni: Ova reprezentacija je posebna, ostavićemo srce na terenu u finalu

Skaloni: Ova reprezentacija je posebna, ostavićemo srce na terenu u finalu

Politika pre 26 dana
Argentina će u finalu u nedelju u Nju Džersiju od 21 čas igrati protiv Španije. Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni rekao je da je njegova ekipa posebna i da će dati sve od sebe da odbrani titulu svetskog šampiona, nakon sinoćnjeg… »
Mesi srušio Engleze, pa poručio: Pobeda za narod Argentine!

Mesi srušio Engleze, pa poručio: Pobeda za narod Argentine!

Sport klub pre 26 dana
Lionel Mesi nije skrivao emocije nakon što je Argentina savladala Englesku sa 2:1 i izborila plasman u finale Svetskog prvenstva. Kapiten „gaučosa“ istakao je da je čitava utakmica imala posebno značenje za njegovu ekipu, ali i za argentinski narod. „Sve… »
Selektor Argentine Lionel Skaloni: Ova ekipa je posebna, pokušaćemo da osvojimo titulu

Selektor Argentine Lionel Skaloni: Ova ekipa je posebna, pokušaćemo da osvojimo titulu

Kurir pre 27 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni rekao je da je njegova ekipa posebna i da će dati sve od sebe da odbrani titulu svetskog šampiona, nakon plasmana u finale i pobede protiv Engleske. "Nemam reči, zaista nemam reči. Ovo je ogromna… »
Lautaro Martines: Sanjao sam taj gol, pokazali smo od čega smo satkani

Lautaro Martines: Sanjao sam taj gol, pokazali smo od čega smo satkani

Kurir pre 27 dana
Argentinski fudbaler Lautaro Martines rekao je da je sanjao da će postići gol u večerašnjoj utakmici protiv Engleske i da je njegova ekipa u tom polufinalnom duelu Svetskog prvenstva pokazala od čega je satkana. "Sanjao sam taj gol, kunem se. Rekao sam… »
Argentina sa devet života, engleski san je ponovo raspršen

Argentina sa devet života, engleski san je ponovo raspršen

Danas pre 27 dana
Više od igre. Fudbalski rat. Nema boljeg opisa za fudbalsku utakmicu Argentine i Engleske, pogotovo kada se sastaju na Svetskom prvenstvu. I to još u duelu koji je vodio u finale. A na stadionu u Atlanti, futurističkog izgleda, kartu za finale izborila… »

Vesti dana »