Повезане вести

Скалони: Ова репрезентација је посебна, оставићемо срце на терену у финалу

Скалони: Ова репрезентација је посебна, оставићемо срце на терену у финалу

Политика пре 14 минута
Аргентина ће у финалу у недељу у Њу Џерсију од 21 час играти против Шпаније. Селектор фудбалске репрезентације Аргентине Лионел Скалони рекао је да је његова екипа посебна и да ће дати све од себе да одбрани титулу светског… »
Меси срушио Енглезе, па поручио: Победа за народ Аргентине!

Меси срушио Енглезе, па поручио: Победа за народ Аргентине!

Спорт клуб пре 33 минута
Лионел Меси није скривао емоције након што је Аргентина савладала Енглеску са 2:1 и изборила пласман у финале Светског првенства. Капитен „гаучоса“ истакао је да је читава утакмица имала посебно значење за његову екипу, али и… »
Селектор Аргентине Лионел Скалони: Ова екипа је посебна, покушаћемо да освојимо титулу

Селектор Аргентине Лионел Скалони: Ова екипа је посебна, покушаћемо да освојимо титулу

Курир пре 7 сати
Селектор фудбалске репрезентације Аргентине Лионел Скалони рекао је да је његова екипа посебна и да ће дати све од себе да одбрани титулу светског шампиона, након пласмана у финале и победе против Енглеске. "Немам речи, заиста… »
Лаутаро Мартинес: Сањао сам тај гол, показали смо од чега смо саткани

Лаутаро Мартинес: Сањао сам тај гол, показали смо од чега смо саткани

Курир пре 7 сати
Аргентински фудбалер Лаутаро Мартинес рекао је да је сањао да ће постићи гол у вечерашњој утакмици против Енглеске и да је његова екипа у том полуфиналном дуелу Светског првенства показала од чега је саткана. "Сањао сам тај… »
Аргентина са девет живота, енглески сан је поново распршен

Аргентина са девет живота, енглески сан је поново распршен

Данас пре 9 сати
Више од игре. Фудбалски рат. Нема бољег описа за фудбалску утакмицу Аргентине и Енглеске, поготово када се састају на Светском првенству. И то још у дуелу који је водио у финале. А на стадиону у Атланти, футуристичког изгледа… »

Вести дана »