Povezane vesti
Tuča u finalu Elite 9 u studio uletelo obezbeđenje: "Udarila me je" (video)
Blic pre 1 dan
Sofija je nakon izlaska iz Elite govorila o svom odnosu sa Danetom, priznala je emotivnu manipulaciju, ali kaže da se ne kaje zbog afere. Sandra Todić izjavila je da ju je Ivana udarila i da je želela da ostane dostojanstvena, ne odgovarajući na… »
"Ostala sam u šoku!" Prva izjava rijaliti učesnice nakon incidenta koji je prekinuo finale Elite 9
Telegraf pre 16 sati
Bivša učesnica "Elite 9" Ivana Jovanović Pljugica, koja je u rijalitiju provela nešto više od mesec dana, pojavila se na finalnoj večeri, gde je govorila o incidentu sa Sandrom Todić, favoritima za pobedu, ali i bez zadrške iznela mišljenje o pojedinim… »
(Video) Prva izjava rijaliti učesnice nakon skandala koji je prekinuo finale Elite 9: "Ostala sam u šoku, u početku mi je…
Blic pre 17 sati
Ivana Jovanović Pljugica učesnica je koja je u Eliti 9 provela nešto više od mesec dana, a na finalnoj večeri govorila je o svojim očekivanjima, favoritima za pobedu, ali je istakla da pojedinim ukućanima zamera određene stvari. Ivona je progovorila i… »
Obezbeđenje uleteo kod Dušice Jakovljević, tuča u studiju: Opkolili ih sve!
Telegraf pre 1 dan
Tokom reklama u studiju je došlo do žestokog sukoba Sandre Todić i Ivane Jovanović Pljugice. Obezbeđenje je uletelo u studio kako bi sprečilo žešći okršaj, a došlo je i do fizičkog obračuna. Aleksandra Sandra Todić je govorila o sukobu i otkrila šta se… »
Vesti dana »
Aneli Ahmić u zagrljaju Asminove majke i sestre Maze po licu i teše bivšu snajku, dirljive scene u Eliti nakon finala: "Imale smo lep odnos" (video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vremeplov: Hrišćanska vojska potukla Turke, koji su odustali od opsade Beograda
RTV pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski ponovo pozvao Fedorova! Novi sastanak usred protesta koji tresu Ukrajinu! Sastanak iza zatvorenih vrata
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Kamion naleteo na vozača Hitne pomoći, doktorka prevezla dete u nišku bolnicu
Politika pre 2 satajoš 1 povezana