Povezane vesti
"Bila je vulgarna i prosta" Majka žestoko iskritikovala Staniju, pa se osvrnula na bivšeg zeta: "Razočarao me je" (video)
Blic pre 1 dan
Stanija je posle pobede rekla da je htela da se diskvalifikuje zbog uvreda na račun pokojnog oca, ali je ostala do kraja. Komentarisala je sukob sa Urošem, ističući da Stanija nije mogla da izdrži uvrede i da je srećna što je završila odnos sa Asminom… »
"Čula sam da su me se odrekli zbog Matore" Dragana Stojančević se suočila sa roditeljima nakon izlaska iz Elite: "Bilo je…
Blic pre 2 dana
Planira honorar da potroši na poklone za roditelje, kao što su plac i kvad za oca. Tokom finala izbila je tuča između bivših rijaliti učesnica Dragana Stojančević pojavila se u superfinalu Elite 9 i pred našim kamerama govorila o odnosu sa Matorom, kao i… »
"Da su me se odrekli zbog Matore, sa porodicom sam..." Dragana progovorila o odnosu sa Jovanom
Telegraf pre 2 dana
Dragana Stojančević pojavila se u superfinalu Elite 9 i pred našim kamerama govorila o odnosu sa Matorom, kao i suočavanju sa roditeljima. Ona je za ovu priliku obukla elegantnu roze haljinu. Dragana je rekla da se odlično oseća i da je presrećna što se… »
Vesti dana »
Kos: Predstavnici srpskog civilnog društva izloženi kampanjama blaćenja i ličnim napadima
Nova pre 3 satajoš 1 povezana