Povezane vesti
Suočavanje Maje Marinković i Asminove porodice Mustafa plače u programu uživo, Mevlida žestoka: Maja spustila glavu i…
Blic pre 2 dana
Sofija Janićijević izjavila je da ide na sud sa Danetom zbog laži i otkrila da nije ulagala novac koji je dobila od njega. Mustafa je kroz suze rekao da ne može oprostiti Maji određene postupke i reči. Maja Marinković je zauzela 10. mesto u Eliti 9 nakon… »
"Durdžići su polusvet, gibaničari, nisu moj nivo" Maja i Taki oči u oči sa Asminovom porodicom: Mustafa na ivici suza: Palo…
Kurir pre 2 dana
Nakon što je Maja Marinković ispala u superfinalu u Eliti 9, sačekao ju je otac Taki Marinković koji ju je odmah zagrlio. Maja je ispala 10. po redu, a OVDE možete pratiti prenos uživo. - Verujem da je Taki ljut zbog svega. On je moj otac, on je meni… »
Taki urlao na Maju, ona se suočila sa Asminovom porodicom, Mustafa zaplakao: "Želim ti da..."
Telegraf pre 2 dana
Maja Marinković se suočila sa porodicom Durdžić, majkom, ocem i sestrom Asmina Durdžića, zbog čega je Taki Marinković pobesneo. Ona se pokajala za sve izrečeno, uvrede i najgusnije reči koje izrekla prekla Amsinovoj porodici. Maja se izvinjavala… »
Vesti dana »
Vlasnici benzinskih pumpi u Srbiji: Snabdevanje gorivom normalizovaće se iz rezervi
Radio sto plus pre 11 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza: Promena vremena danas i izgledi za naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Žila kucavica Novog Beograda dobija dva velika kružna toka, Šapić najavio još 10 takvih raskrsnica u gradu
Telegraf pre 15 minutajoš 17 povezanih
Diplomatski susreti u Manili, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 50 povezanih
Afrička kuga svinja na teritoriji Beograda: Proglašeno zaraženo područje u dve opštine, naložene hitne mere
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih