Povezane vesti
"Hoćeš sad da te isprebijam?" Otkriveno šta se dešavalo na žurki u Šimanovcima, došlo do haosa između Maje i Asmina: psovke…
Kurir pre 1 dan
Neviđeni haos, prema navodima, obeležio je žurku Velikog šefa održanu nakon superfinala "Elite 9", kada su se Maja Marinković i Asmin Durdžić navodno žestoko posvađali, nakon čega su napustili imanje. Iako su pred kamerama tvrdili da je među njima sve u… »
"Srđan ne želi da prlja ruke" Kačavenda progovorila o bivšem mužu i sinovima: Nakon izlaska iz Elite je dočekalo neočekivano…
Kurir pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Milena Kačavenda sinoć je, nakon žurke u Šimanovcima prokomentarisala svoj plasman, kao i teme koje su drmale Belu kuću prethodnih meseci. - To jeste moja pobeda, a smatram da su me gledateljke, a bogami i gledaoci nagradili… »
"Glupačo, budalo" Aneli Ahmić majka javno izvređala: Haos nakon žurke u Šimanovcima, preko ovoga ne može da joj pređe
Blic pre 1 dan
Roditelji Asmina Durdžića izjavili su da ne planiraju oprostiti ni Aneli ni Maji zbog uvreda koje su im upućene. Izrazila je nezadovoljstvo time što se Aneli pomirila sa ljudima koji su joj ranije naudili. Mnogi su ostali u šoku kada je na žurki povodom… »
"Glupačo jedna!" Anelina majka besna na nju zbog pomirenja sa Asminovom porodicom: Žestoko izvređala i ćerku
Telegraf pre 1 dan
Pomirenje Aneli Ahmić sa porodicom bivšeg partnera Asmina Durdžića na završnoj žurki nakon finala "Elite 9" izazvalo je brojne reakcije, a najburnije je reagovala njena majka Jasna Ahmić, poznatija kao Grofica. Dok su Aneli, Asminova majka Melvida i… »
"Srđan ne želi da prlja ruke" Kačavenda progovorila o bivšem mužu i sinovima: Po izlasku iz "Elite" dočekalo je papreno skupo…
Blic pre 1 dan
Milena Kačavenda smatra da je njen plasman u rijalitiju njena lična pobeda i da je dobila podršku i gledalaca i gledateljki. Tokom boravka u rijalitiju borila se fizički i psihički, a posebno je ponosna što nije imala fizičke sukobe uprkos teškim… »
POKOŠENI EMOCIJAMA USRED INTERVJUA! Asminova majka i sestra PRIŠLE Aneli Ahmić pred kamerama – Usledio ZAGRLJAJ, pa reči koje…
Svet & Skandal pre 1 dan
Nakon što su očarali i šokirali javnost susretom sa Stanijom Dobrojević, porodica Asmina Durdžića priredila je još jedan dramatičan i emotivan obrt na žurki povodom završetka „Elite 9“ u Šimanovcima! Dok je Aneli Ahmić stajala pred okupljenim novinarima… »
STANIJA SE USAVRŠAVALA KOD MENE! Taki Marinković ne odustaje od tvrdnji da je bio sa starletom!
Svet & Skandal pre 1 dan
Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, prisustvovao je proslavi povodom kraja devete sezone rijalitija „Elita“, ali je tokom večeri bio potpuno odvojen od svoje ćerke. Taki nije želeo da sedi za istim stolom sa Majom i njenim partnerom Asminom… »
Maja Marinković se lažno izvinjavala durdžićima? Podržala Takija dok ih vređa, jednim gestom jasno pokazala šta misli o…
Kurir pre 1 dan
Tokom superfinalne večeri Maja Marinković, nakon što je osvojila 10. mesto, suočila se sa roditeljima njenog dečka Asmina Durdžića, Mustafom i Mevlidom. Naime, tokom sezone Maja je u više navrata uputila uvrede na račun porodice Durdžić, a tokom susreta… »
"Sramota me je šta su uradili": Asmin vređao bivše i tukao Uroša Stanića, a sad opleo po roditeljima (foto)
Mondo pre 1 dan
Juče je u Šimanovcima održana žurka povodom kraja Elite 9, na kojoj je došlo do tuče. Asmin Durdžić je napao Uroša Stanića, nakon čega je zapenio i na mrežama - zbog svojih roditelja. Razlog za nezadovoljstvo koje je osvanulo sada i na njegovim Instagram… »
"Mustafa je zbog mene pustio suzu" Stanija dva dana nakon pobede sumirala utiske: Taki je kadropaćenik
Kurir pre 1 dan
Pobednica Elite 9, Stanija Dobrojević pojavila se sinoć na spektakularnoj žurki povodom kraja još jedne sezone. Ona je tokom završne žurke, sumirala utiske, te je otkrila zbog čega je poslednjih meseci rešila da pokaže zube cimerima iz Bele kuće: - Bila… »
„SRAMOTA ME JE ŠTA MOJI RODITELJI RADE!“ Asmin Durdžić POBESNEO zbog emotivnog susreta Stanije i njegove porodice: „Grlite se…
Svet & Skandal pre 1 dan
Nakon što su snimci i fotografije sa žurke povodom završetka „Elite 9“ preplavili mrežama – na kojima roditelji Asmina Durdžića kroz suze grle i ljube njegovu bivšu verenicu Staniju Dobrojević – usledio je neočekivani hladan tuš! Potez Mustafe i Mevlide… »
"Kod Hju Hefnera je bila na kursu, kod mene na..." Ćutao pa se raspričao: Taki izneo šok optužbe o Staniji
Telegraf pre 1 dan
Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, privukao je sinoć pažnju ignorisanjem medija i bio je prilično uzdržan u davanju bilo kakvih izjava. Ipak, to ga nije sprečilo da otvori dušu te je u razgovoru sa voditeljkom Ivanom šopić sinoć digao ogromnu… »
"Sramota me je", Asmin kipti od besa jer su njegovi roditelji grlili bivše snajke: "Govorile su najstrašnije..."
Telegraf pre 1 dan
Asmin Durdžić se oglasio nakon što su se njegovi roditelji, sinoć na žurki povodom kraja "Zadruge 9 Elite", pozdravili sa bivšim snajkama Stanijom Dobrojević i Aneli Ahmić. Mustafa i mevlida srdačno su se pozdravili sa njegovim bivšim partnerkama… »
„NIKAD NEĆU PREBOLETI ŠTO MI NISI SNAJKA!“ Asminova majka i otac PLAKALI u zagrljaju Stanije Dobrojević! Usledio DRLJIV…
Svet & Skandal pre 1 dan
Jedan od najemotivnijih i najneočekivanijih trenutaka na velikoj proslavi povodom završetka „Elite 9“ dogodio se kada su pobednici Staniji Dobrojević prišli roditelji njenog bivšeg verenika Asmina Durdžića. Susret pred brojnim televizijskim ekipama i… »
"Kod Hefnera je išla na kurs, kod mene na usavršavanje" Taki nastavio da rešeta Staniju Dobrojević: I dalje tvrdi da su bili…
Kurir pre 1 dan
Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, bio je na žurki nakon "elite 9", ali je tamo bio odvojen od ćerke. On nije želeo da bude za istim stolom sa njom i njenim dečkom Asminom Durdžićem, dok su njegovi roditelji, i pored toga što ne opraštaju… »
"Sramota me je!" Asmin ključa od besa zbog roditelja: Grlili bivše snajke Staniju i Aneli, "govorile su strašne stvari za mene"…
Blic pre 1 dan
Tokom žurke roditelji su čestitali Staniji pobedu, zagrlili se sa njom i emotivno reagovali pred kamerama. Majka Mevlida je izjavila da nikada neće oprostiti Maji Marinković uvrede i da takvo ponašanje ne može da razume. Asmin Durdžić se oglasio nakon… »
Asmin osudio roditelje zbog Stanije. Hitno reagovao nakon njihovog prisnog susreta! Pričali da žale što im ona nije snajka, on…
Kurir pre 1 dan
Na žurki koja je organizovana sinoć, povodom kraja " Elite 9", javnost je ostala šokirana kada su Asminovi roditelji izgrlili Staniju Dobrojević. To se, očigledno, njihovom sinu nije dopalo, pa se zbog toga Asmin Durdžić se odmah oglasio i iskazao… »
"Kod Hju Hefnera je bila na kursu, kod mene na usavršavanju" Taki izneo šok tvrdnje o Staniji Dobrojević
Blic pre 1 dan
U sukobu sa Stanijom Dobrojević, Taki joj je uzvratio teškim uvredama i tvrdio da je ona prva započela konflikte. Priznao je da su u rijalitiju izrečene teške uvrede i izrazio žaljenje što su stvari otišle predaleko. Otac Maje Marinković, Radomir… »
"Monstrumi i foliranti" Taki Marinković izvređao Durdžiće na žurki Elite: Maja ne sedi sa njim za stolom, otišla kod Asminove…
Blic pre 2 dana
Porodica Durždić nije oprostila Maji i smatra da ona i njen otac treba da rade na sebi. Asminov otac smatra da su Majine uvrede povredile mnoge i ističe da on nije uzvraćao uvredama. Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, sinoć je bio besan u… »
Maja i Asmin napustili žurku Haos na proslavi u Šimanovcima, svađaju se pred svima: "Zovi mi taksi, hoću da idem"
Blic pre 2 dana
Dušica Jakovljević je potvrdila da se uzrok svađe odnosi na intervju koji je Asmin dao. Drugoplasirana Aneli Ahmić izjavila je da je zaslužila pobedu i da oseća podršku porodice, iako je u finalu bila sama. Maja Marinković i Asmin Durdžić turbulentan… »
Maja Marinković histeriše na Asmina: Otela mu telefon pred Mustafom i Mevlidom, žestoka svađa na žurki Elite (video)
Blic pre 2 dana
Nakon sukoba, Maja je zahtevala taksi i napustila žurku sa Asminom. Asminovi roditelji Mustafa i Mevlida izjavili su da ne da oproste Majine uvrede. Velika žurka povodom završetka "Elite 9" nije prošla bez drame, pa je tako između Maje Marinković i… »
Problemi u raju! Samo dan nakon finala Asmin i Maja se raspravljaju: Sa njima za stolom njegovi roditelji
Telegraf pre 2 dana
Iako su na završnu žurku rijalitija "Elita" stigli nasmejani i vidno raspoloženi, čini se da između Maje Marinković i Asmina Durdžića ni ovog puta nije moglo da prođe bez tenzije. Njih dvoje su i tokom rijalitija imali veoma turbulentan odnos, obeležen… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak 24. jul 2026: Danas promenljivo oblačno sa kišom
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Hidrolog RHMZ-a upozorava: Nepovoljna hidrološka situacija na Dunavu, najniži vodostaj u poslednjih pola veka
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Mađar: Istražujemo kredit od milijardu evra koji je Orbanova vlada odobrila Severnoj Makedoniji
Nova pre 4 satijoš 1 povezana