Povezane vesti

"Ko te terao da praviš decu sa kristijanom": Kristina Spalević objavila šokante poruke koje dobija nakon što je objavila…

"Ko te terao da praviš decu sa kristijanom": Kristina Spalević objavila šokante poruke koje dobija nakon što je objavila…

Blic pre 36 minuta
Kristina Spalević je objavila snimak na kojem Kristijan Golubović lomi stvari po stanu dok su deca prisutna. Nakon objave snimka, Kristina je dobila mnoštvo negativnih poruka i optužbi, najviše od žena, a nerazumevanje na koje je naišla objavila je na… »
"Šta si tražila, to si i dobila" Kristina Spalević objavila jezive poruke koje su joj stigle nakon drame sa Kristijanom

"Šta si tražila, to si i dobila" Kristina Spalević objavila jezive poruke koje su joj stigle nakon drame sa Kristijanom

Kurir pre 1 minut
Od ranih jutarnjih sati traje javni rat između bivših partnera Kristine Spalević i Kristijana Golubovića. Ona je iznenadila javnost kada je objavila uznemirujući video na kom se vidi njen bivši koji lomi sve po sobi. Sada je Kristina na svom nalogu na… »
"Pronašao sam joj poruke sa drugim muškarcima" Kristijan Golubović izneo šok optužbe o Kristini: "Imam snimke, dokazaću sve na…

"Pronašao sam joj poruke sa drugim muškarcima" Kristijan Golubović izneo šok optužbe o Kristini: "Imam snimke, dokazaću sve na…

Blic pre 3 sata
Izjavio je da će sve rešavati sudskim putem, naglasivši da poseduje dokaze ali ih neće iznositi u javnost. Kristijan tvrdi da je Kristina namerno izazivala konflikte i snimala njegove reakcije Kristijan Golubović oglasio se nakon što je njegova bivša… »
"Što ne kaže da sam joj našao poruke s drugim muškarcima": Rat bivših se nastavlja, Kristijan izneo skandalozne optužbe

"Što ne kaže da sam joj našao poruke s drugim muškarcima": Rat bivših se nastavlja, Kristijan izneo skandalozne optužbe

Mondo pre 3 sata
Rat između Kristijana Golubovića i njegove nekadašnje vanbračne supruge Kristine Spalević ne jenjava. Nakon što je Kristina u javnosti iznela niz optužbi na njegov račun, Golubović je odlučio da odgovori i iznese niz tvrdnji o njihovom odnosu, kojima je… »
"Pronašao sam joj poruke sa drugim muškarcima!" Golubović izneo šok tvrdnje o Kristini: "Imam dokaze"

"Pronašao sam joj poruke sa drugim muškarcima!" Golubović izneo šok tvrdnje o Kristini: "Imam dokaze"

Telegraf pre 3 sata
Kristijan Golubović oglasio se nakon što je njegova bivša partnerka Kristina Spalević iznela niz ozbiljnih optužbi na njegov račun, tvrdeći da ona u javnost plasira neistine. Golubović je rekao da je njihov odnos počeo da se narušava kada je, kako tvrdi… »
"Kristina je pukla jer više ne može da me muze za novac" Kristijan rešio da otkrije sve o bivšoj ženi: Javni rat nastavljen…

"Kristina je pukla jer više ne može da me muze za novac" Kristijan rešio da otkrije sve o bivšoj ženi: Javni rat nastavljen…

Kurir pre 4 sati
Rat između Kristijana Golubovića i njegove nekadašnje vanbračne supruge Kristine Spalević ne jenjava. Nakon što je Kristina u javnosti iznela niz optužbi na njegov račun, Golubović je odlučio da odgovori bez zadrške. U razgovoru za Kurir izneo je niz… »
Uznemirujući video Kristijan lomi stvari u sobi, Kristina sve dokumentovala: "Svaki stan je izlomio, zamalo sam ostala na…

Uznemirujući video Kristijan lomi stvari u sobi, Kristina sve dokumentovala: "Svaki stan je izlomio, zamalo sam ostala na…

Kurir pre 5 sati
Kristijan Golubović i Kristina Spalević već neko vreme ne žive zajedno i u lošim su odnosima. Rat između bivših partnera i dalje traje, a Kristina je iznosi nove optužbe na njegov račun. Na svom Instagramu je podelila je snimak na kome se vidi kako… »
"Sestri je pretio da će joj polomio ruke i noge": Kristina iznela šok-optužbe protiv Kristijana

"Sestri je pretio da će joj polomio ruke i noge": Kristina iznela šok-optužbe protiv Kristijana

Mondo pre 5 sati
Javni rat između bivšig partnera Kristine Spalević i Kristijana Golubovića ne jenjava, a ona nastavlja da iznosi brojne optužbe na njegov račun. Sada je istkla da će ga ubuduće prijaviti kada je bude uvredio, pa je iznela šok optužbe i pretnje.Kristina… »
"Pretio je sestri da će joj polomiti ruke i noge", Kristina iznela teške optužbe na račun Kristijana Golubovića

"Pretio je sestri da će joj polomiti ruke i noge", Kristina iznela teške optužbe na račun Kristijana Golubovića

Telegraf pre 6 sati
Kristina Spalević i njen bivši partner Kristijan Golubović, sa kojim ima dva sina, nastavljaju javni sukob, a ona je sada iznela nove teške optužbe na njegov račun. Naime, Kristina je poručila da će ubuduće svaku uvredu i, kako tvrdi, neistinitu izjavu… »
Snimak Kristijana Golubovića kako lomi po stanu: Bivša žena se ne zaustavlja, tvrdi da se iživljavao pred decom

Snimak Kristijana Golubovića kako lomi po stanu: Bivša žena se ne zaustavlja, tvrdi da se iživljavao pred decom

Mondo pre 7 sati
Kristijan Golubović i Kristina Spalević koji su u vanbračnoj zajednici dobili dva sina, ali već neko vreme ne žive zajedno i u lošim su odnosima. Rat između bivših partnera ne prestaje, a Kristina je sada na Kristijanov račun iznela niz stravičnih… »
"Sestri je pretio da će joj polomiti ruke i noge" Kristina iznela nove šok optužbe protiv Kristijana Golubovića: Imam snimak...…

"Sestri je pretio da će joj polomiti ruke i noge" Kristina iznela nove šok optužbe protiv Kristijana Golubovića: Imam snimak...…

Kurir pre 7 sati
Javni rat između bivšig partnera Kristine Spalević i Kristijana Golubovića ne jenjava, a ona nastavlja da iznosi brojne optužbe na njegov račun. Sada je istkla da će ga ubuduće prijaviti kada je bude uvredio, pa je iznela šok optužbe i pretnje. Ovako su… »
"Pretio je sestri da će joj polomiti ruke i noge ako ne bude lažno svedočila" Kristina iznela jezive optužbe na Kristijanov…

"Pretio je sestri da će joj polomiti ruke i noge ako ne bude lažno svedočila" Kristina iznela jezive optužbe na Kristijanov…

Blic pre 8 sati
Kristina Spalević javno iznosi brojne optužbe protiv bivšeg partnera Kristijana Golubovića. Navodi da joj je Kristijan pretio i terao svoju sestru da lažno svedoči protiv nje, pod pretnjom nasilja. Kristina Spalević i njen bviši partner Kristijan… »
Kristijan Golubović lomi po stanu! Kristina snimila rusvaj koji je napravio: "Iživljava se pred decom, ovaj plakar je pao…

Kristijan Golubović lomi po stanu! Kristina snimila rusvaj koji je napravio: "Iživljava se pred decom, ovaj plakar je pao…

Blic pre 14 sati
Kristijan Golubović i Kristina Spalević, bivši partneri, nalaze se u ozbiljnom sukobu i ne žive zajedno. Kristina je iznela optužbe protiv Kristijana za nasilno ponašanje u prisustvu dece i delila snimke njegovih izgreda. Kristijan Golubović i Kristina… »

Vesti dana »