Povezane vesti

Pandurović zapretio mladosti: Ponovićemo agresiju i napasti sva tri boda!

Pandurović zapretio mladosti: Ponovićemo agresiju i napasti sva tri boda!

Kurir pre 20 dana
"Pokušaćemo da ponovimo agresiju iz duela sa kragujevačkim Radničkim 1923 i protiv najiskusnije ekipe, koja ima trenera sa najviše utakmica u ligi. Biće tvrdo", rekao je Pandurović na konferenciji za novinare. Utakmica u Lučanima zakazana je za nedelju… »
Stanković otkrio plan: Zvezda sprema odgovor na „ubitačno oružje“ Vojvodine!

Stanković otkrio plan: Zvezda sprema odgovor na „ubitačno oružje“ Vojvodine!

Hot sport pre 20 dana
Trener crveno-belih najavio je težak duel, pohvalio Miroslava Tanjgu i govorio o spremnosti Derika Lukasena. Crvena zvezda je silovito otvorila novu sezonu, ali Dejan Stanković ne dozvoljava da ubedljive pobede zavaraju njegovu ekipu. Pred duel sa… »
Pandurović: Agresivno i u Lučanima

Pandurović: Agresivno i u Lučanima

Radio sto plus pre 20 dana
“Pokušaćemo da ponovimo agresiju iz duela sa kragujevačkim Radničkim 1923 i protiv najiskusnije ekipe, koja ima trenera sa najviše utakmica u ligi. Biće tvrdo”, rekao je Pandurović na konferenciji za novinare. Utakmica u Lučanima zakazana je za nedelju… »
Pazarci spremili plan za Lučane: Pandurović traži agresiju, Marinković upozorio na najveću opasnost!

Pazarci spremili plan za Lučane: Pandurović traži agresiju, Marinković upozorio na najveću opasnost!

Hot sport pre 20 dana
Novi Pazar želi da posle pobede nad Radničkim 1923 nastavi uspešan početak sezone protiv iskusne ekipe Mladosti. Novi Pazar je pobedom otvorio novu sezonu, ali u stručnom štabu kluba sa Gradskog stadiona nema opuštanja. Ekipa Strahinje Pandurovića u… »
"Neće biti lako": Saša Ilić zabrinuo grobare pred Mačva - Partizan

"Neće biti lako": Saša Ilić zabrinuo grobare pred Mačva - Partizan

Večernje novosti pre 20 dana
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je danas pred utakmicu protiv Mačve da ne očekuje lak meč, istakavši da "crno-beli" moraju ritmom da gaze protivnike u domaćem prvenstvu. FOTO: M.M./ATAImages Fudbaleri Partizana gostovaće sutra od 21 sat… »
Partizan mora ritmom da gazi protivnike. Saša Ilić pred duel u Šapcu: Neće biti lako.

Partizan mora ritmom da gazi protivnike. Saša Ilić pred duel u Šapcu: Neće biti lako.

Dnevnik pre 20 dana
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je pred utakmicu protiv Mačve da ne očekuje lak meč, istakavši da crno-beli moraju ritmom da gaze protivnike u domaćem prvenstvu. Fudbaleri Partizana gostovaće u nedelju od 21 sat Mačvi u Šapcu u drugom kolu… »
Saša Ilić pred Mačvu: U Partizanu se priznaju samo pobede i trofeji

Saša Ilić pred Mačvu: U Partizanu se priznaju samo pobede i trofeji

RTS pre 20 dana
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je pred utakmicu protiv Mačve da ne očekuje lak meč, istakavši da crno-beli moraju ritmom da gaze protivnike u domaćem prvenstvu. Fudbaleri Partizana gostovaće u nedelju od 21 sat kod Mačve u Šapcu u drugom… »
"Pogledao sam utakmicu Mačve i Zvezde, znam šta nas čeka" Saša Ilić jasan pred naredni meč Partizana: Biće rotacija, ali...…

"Pogledao sam utakmicu Mačve i Zvezde, znam šta nas čeka" Saša Ilić jasan pred naredni meč Partizana: Biće rotacija, ali...…

Kurir pre 20 dana
Fudbalere Partizana očekuje gust raspored na samom početku sezone. Nema vremena za predah u Humskoj - samo nekoliko dana nakon ubedljivog trijumfa nad ekipom Una Štrasen u evropskim kvalifikacijama, crno-beli u nedelju izlaze na teren u okviru 2. kola… »
"Naše namere su jasne": Ilić najavio napad na Mačvu, pa kratko odgovorio na pitanje o pojačanjima

"Naše namere su jasne": Ilić najavio napad na Mačvu, pa kratko odgovorio na pitanje o pojačanjima

Nova pre 20 dana
Fudbaleri Partizana u nedelju od 21.00 čas gostuju u Šapcu ekipi Mačve u okviru 2. kola Superlige Srbije. Nakon pobede nad UNA Štrasenom (4:0) u kvalifikacijama za Ligu konferencije, ali i neočekivanog kiksa na otvaranju domaćeg šampionata protiv Zemuna… »
Nastavlja se Superliga Srbije: Vojvodina gostuje na Marakani u crveno-belom derbiju, Partizan s Mačvom

Nastavlja se Superliga Srbije: Vojvodina gostuje na Marakani u crveno-belom derbiju, Partizan s Mačvom

Dnevnik pre 20 dana
Utakmicama drugog kola u subotu se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije. Vojvodina će u nedelju gostovati aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi, dok će Partizan kod Mačve. Prva utakmica drugog kola odigraće se u subotu od 17.30 časova u Nišu… »
Saša Ilić: Ova ekipa Partizana može bolje, ponovo ćemo rotirati

Saša Ilić: Ova ekipa Partizana može bolje, ponovo ćemo rotirati

Sport klub pre 20 dana
Šef stručnog štaba Partizana govorio je uoči utakmice druge runde Superlige Srbije u kojoj će Partizan gostovati u Šapcu protiv Mačve (nedelja, 21.00). Nije Ilić bio previše zadovoljan u četvrtak uveče i pored ubedljive pobede (4:0) njegovih izabranika… »
"Ne znam kako na to pitanje da odgovorim": Saša Ilić zna šta je jedino bitno u Partizanu

"Ne znam kako na to pitanje da odgovorim": Saša Ilić zna šta je jedino bitno u Partizanu

Mondo pre 20 dana
Partizan je sezonu započeo remijem protiv Zemuna u Superligi (2:2), pa je ubedljivo pobedio ekipu UNA Štrasen u kvalifikacijama za Ligu konferencija (4:0) i sada ima novi meč u domaćem šampionatu. Igra protiv Mačve na gostovanju (nedelja, 21 čas) i uoči… »
Saša Ilić očekuje da Partizan ritmom razbija rivale u Superligi

Saša Ilić očekuje da Partizan ritmom razbija rivale u Superligi

Euronews pre 20 dana
Remi sa Zemunom nije baš nagoveštavao da će Partizan biti raspucan na evropskoj premijeri protiv UNA Štrasena, ali tih 4:0 i napravljen iskorak ka trećem kolu kvalifikacija u Ligi konferencije, svakako je dobar impuls pred nedeljni duel protiv Mačve u… »
Ilić: "Partizan mora da gazi protivnike u Superligi" VIDEO

Ilić: "Partizan mora da gazi protivnike u Superligi" VIDEO

B92 pre 20 dana
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je danas pred utakmicu protiv Mačve da ne očekuje lak meč, istakavši da "crno-beli" moraju ritmom da gaze protivnike u domaćem prvenstvu. Fudbaleri Partizana gostovaće sutra od 21 sat Mačvi u Šapcu u drugom… »
Ilić: Mi smo Partizan i moramo da idemo na tri boda

Ilić: Mi smo Partizan i moramo da idemo na tri boda

Politika pre 20 dana
Trener fudbalera Partizana izjavio je danas pred utakmicu protiv Mačve da ne očekuje lak meč, istakavši da „crno-beli” moraju ritmom da gaze protivnike u domaćem prvenstvu. Trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je danas pred utakmicu protiv Mačve… »
Saša Ilić jasan: „Partizan mora da gazi protivnike u Superligi!“

Saša Ilić jasan: „Partizan mora da gazi protivnike u Superligi!“

Hot sport pre 20 dana
Trener crno-belih najavio je rotacije zbog zgusnutog rasporeda, ali i jasno poručio da je cilj u Šapcu isključivo pobeda. Partizan nema mnogo vremena za odmor posle ubedljive evropske pobede nad Unom Štrasen, pošto crno-bele već u nedelju očekuje… »
Derbi je u Ljutice Bogdana, Partizan ide u Šabac

Derbi je u Ljutice Bogdana, Partizan ide u Šabac

B92 pre 20 dana
Utakmicama drugog kola se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije, a branilac titule Crvena zvezda dočekaće u nedelju na svom terenu Vojvodinu, dok će Partizan gostovati Mačvi. Prva utakmica drugog kola odigraće se danas od 17.30 časova u… »
Igra se Superliga: Nišlije otvaraju kolo, Zvezda protiv Vojvodine, Partizan u Šapcu, a dva kluba ne izlaze na teren

Igra se Superliga: Nišlije otvaraju kolo, Zvezda protiv Vojvodine, Partizan u Šapcu, a dva kluba ne izlaze na teren

Večernje novosti pre 20 dana
Utakmicama drugog kola danas se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije, a branilac titule Crvena zvezda dočekaće u nedelju na svom terenu Vojvodinu, dok će Partizan gostovati Mačvi. FOTO: A. Ilić Prva utakmica drugog kola odigraće se danas od… »
Saša Ilić pred utakmicu sa Mačvom: "Ja ne znam kako vam delujem, ali najbolje smo izgledali..."

Saša Ilić pred utakmicu sa Mačvom: "Ja ne znam kako vam delujem, ali najbolje smo izgledali..."

Telegraf pre 20 dana
Za Partizan u ovom delu sezone nema vremena za odmor, pa će tako crno-beli posle ubedljive pobede u četvrtak protiv ekipe Una Štrasen igrati već u nedelju duel drugog kola Superlige Srbije protiv još jednog novajlije, ekipe Mačve. Tim iz Humske nije se… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Radnički Niš - Čukarički i drugih mečeva Superlige Srbije

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Radnički Niš - Čukarički i drugih mečeva Superlige Srbije

Telegraf pre 20 dana
Tri meča se igraju ove subote u okviru 2. kola Superlige Srbije u fudbalu i biće to prava prilika da vidimo gde se nalazi većina timova ovog leta. Susreti će se igrati u Nišu, Loznici i u Staroj Pazovi. Radnički će u Nišu dočekati Čukarički u jednom od… »

Vesti dana »