Povezane vesti

(Video) "Ovo je najlepši osećaj na svetu" Prva izjava Dee Đurđević nakon porođaja: "Nasmejana sam ušla u salu"

(Video) "Ovo je najlepši osećaj na svetu" Prva izjava Dee Đurđević nakon porođaja: "Nasmejana sam ušla u salu"

Blic pre 39 minuta
Baka Nensi je istakla koliko je sretna zbog Deine sreće i napomenula blizak odnos sa zetom. Dea je izjavila da se oseća odlično posle porođaja i da je presrećna zbog rođenja bebe. Voditeljka Dea Đurđević porodila se i na svet donela devojčicu, a porodica… »
"Bilo je suza, ona je borac" Oglasio se partner Dee Đurđević nakon što se porodila: Cepaj tatu, ima novu šeficu

"Bilo je suza, ona je borac" Oglasio se partner Dee Đurđević nakon što se porodila: Cepaj tatu, ima novu šeficu

Kurir pre 13 minuta
Dea Đurđević se danas porodila, a njen partner i ponosni tata je prvi stigao na veselje povodom ovih radosnih vesti. - Cepaj tatu, ima novu šeficu - pisalo je na majici koju je on nosio, a to je prisutnima izazvalo osmeh na lice. - Više sam se ja uplašio… »
Stigla kuma Dee Đurđević, cepa ponosnom tati majicu! Ne skida osmeh na veselju za rođenje kumice: "Bog je rekao da se rodi…

Stigla kuma Dee Đurđević, cepa ponosnom tati majicu! Ne skida osmeh na veselju za rođenje kumice: "Bog je rekao da se rodi…

Blic pre 34 minuta
Danijela veruje da će Dea biti odlična i nežna majka, te da će porodica uskoro možda poželiti još dece. Dein partner Lazar je istakao da je bio više uplašen nego ona, ali da je Dea sve podnela hrabro i da je presrećan zbog rođenja ćerke. Danas se održava… »
Oglasila se Dea Đurđević iz porodilišta, njena majka otkrila šta zna o zetu: “Meni je samo najbitnije da…”

Oglasila se Dea Đurđević iz porodilišta, njena majka otkrila šta zna o zetu: “Meni je samo najbitnije da…”

Telegraf pre 8 minuta
Voditeljka Pinka, Dea Đurđević porodila se danas, 28. jula i na svet donela devojčicu, a njen partner Lazar već je počeo da slavi. Na slavlje je stigla i Deina majka, koja je odmaj otkrila kako se oseća. - Hvala na čestitkama, ja evo ovako iz bolnice od… »
"Cepaj tatu, ima novu šeficu": Partner Dee Đurđević stigao na veselje povodom rođenja ćerkice! Nosi majicu sa hit natpisom i…

"Cepaj tatu, ima novu šeficu": Partner Dee Đurđević stigao na veselje povodom rođenja ćerkice! Nosi majicu sa hit natpisom i…

Blic pre 1 sat
Lazar je istakao da je bio uzbuđeniji i uplašeniji od Dee, te izrazio veliku ljubav prema njoj i bebi. Dea i Lazar su se upoznali još u srednjoj školi i njihovo prijateljstvo je kasnije preraslo u ljubav. Danas se održava veliko slavlje povodom rođenja… »
"Više sam se ja uplašio od nje": Suprug Dee Đurđević slavi rođenje ćerke, a na majici hit natpis!

"Više sam se ja uplašio od nje": Suprug Dee Đurđević slavi rođenje ćerke, a na majici hit natpis!

Mondo pre 1 sat
Danas se održava veliko slavlje povodom rođenja deteta voditeljke Dee Đurđević, a ponosni otac Lazar stigao je prvi na veselje. Nosio je majicu sa natpisom "cepaj tatu, ima novu šeficu", što je svima izmamilo osmeh na lice. - Više sam se ja uplašio nego… »
Počelo slavlje posle Deinog porođaja: Muž Lazar stigao prvi u hit majici: “Uplašio sam se više nego…”

Počelo slavlje posle Deinog porođaja: Muž Lazar stigao prvi u hit majici: “Uplašio sam se više nego…”

Telegraf pre 1 sat
Voditeljka Pinka, Dea Đurđević porodila se danas, 28. jula i na svet donela devojčicu, a njen partner Lazar već je počeo da slavi. On je odmah organizovao slavlje za najuži krug prijatelja, a stigao je vidno nasmejan i srećan. Nosio je majicu sa natpisom… »
PORODILA SE DEA ĐURĐEVIĆ! Odmah se oglasila: „Stigla Iris“

PORODILA SE DEA ĐURĐEVIĆ! Odmah se oglasila: „Stigla Iris“

Svet & Skandal pre 3 sata
Voditeljka Dea Đurđević se porodila i na svet je donela devojčicu. Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a voditeljka TV Pink kao i beba osećaju se odlično. „Stigla Iris, sad sam izašla iz sale, super je sve“, rekla je… »
"Danas je svet bogatiji za još jednu lepoticu" Oglasila se kuma Dee Đurđević nakon voditeljkinog porođaja: Srećna sam i…

"Danas je svet bogatiji za još jednu lepoticu" Oglasila se kuma Dee Đurđević nakon voditeljkinog porođaja: Srećna sam i…

Kurir pre 5 sati
Voditeljka TV Pink Dea Đurđević danas se porodila i na svet donela devojčicu. Ona i njen suprug lazar bebi su dali ime Iris. Voditeljka s eoglasila za Pink. rs čim je izašla iz porođajne sale. - Stigla Iris, sada sam izašla iz sale, sve je super - rekla… »
"Rodila se moja Iris, hvala dragom bogu": Kuma Dee Đurđević presrećna: "Danas je svet bogatiji za još jednu lepoticu"

"Rodila se moja Iris, hvala dragom bogu": Kuma Dee Đurđević presrećna: "Danas je svet bogatiji za još jednu lepoticu"

Blic pre 5 sati
Dea se oglasila izjavom da je porođaj prošao dobro i da je sve u redu. Porodica i prijatelji proslavljaju dolazak male Iris na svet. Voditeljka Pink televizije Dea Đurđević danas se porodila i na svet donela svoje prvo dete., devojčicu Iris. Dea Đurđević… »
Porodila se Dea Đurđević, voditeljka presrećna, odmah se oglasila

Porodila se Dea Đurđević, voditeljka presrećna, odmah se oglasila

Blic pre 6 sati
I mama i beba osećaju se odlično nakon porođaja. Voditeljka Dea Đurđević porodila se i rodila devojčicu. Voditeljka Dea Đurđević se porodila i na svet je donela devojčicu. Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a… »
(Foto) Ovo je otac ćerke Dee Đurđević. Voditeljka mu podarila naslednicu prelepog imena

(Foto) Ovo je otac ćerke Dee Đurđević. Voditeljka mu podarila naslednicu prelepog imena

Blic pre 6 sati
Voditeljka Dea Đurđević rodila je ćerku kojoj su dali ime Iris. Dea i njen suprug Lazar ponovo su zajedno nakon 15 godina razdvojenosti. Voditeljka Dea Đurđević porodila se i na svet donela ćerku, za koju su njen emotivni partner Lazar i ona izabrali… »
DEA ĐURĐEVIĆ ćerki dala ime moćnog značenja: Simbolizuje božanstvo, a zove se kao jedan cvet

DEA ĐURĐEVIĆ ćerki dala ime moćnog značenja: Simbolizuje božanstvo, a zove se kao jedan cvet

Blic pre 6 sati
Dea Đurđević, poznata voditeljka TV Pink, danas je rodila svoje prvo dete. Ona i njen suprug Lazar postali su roditelji devojčice po imenu Iris. Poznata voditeljka TV Pink, Dea Đurđević, danas se porodila i na svet donela svoje prvo dete. Ona i njen… »
Porodila se Dea Đurđević: Bebi dala neobično ime

Porodila se Dea Đurđević: Bebi dala neobično ime

Nova pre 6 sati
Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a voditeljka kao i beba osećaju se odlično. Voditeljka se sada oglasila i otkrila da se i ona i beba osećaju odlično. - Stigla Iris, sad sam izašla iz sale, super je sve - rekla je… »
Dea Đurđević postala mama devojčice: Dali joj posebno ime koje nije uobičajeno za naše podneblje

Dea Đurđević postala mama devojčice: Dali joj posebno ime koje nije uobičajeno za naše podneblje

Mondo pre 6 sati
Kako prenose domaći mediji, voditeljka Pinka Dea Đurđević se ostvarila u ulozi majke, danas je na svet donela svoje prvo dete - devojčicu! Ona se odmah oglasila za Pink.rs te otkrila kako se oseća i koje ime su ona i suprug dali bebi: - Stigla Iris, sad… »
Upoznali se u srednjoj školi, a zbližili nakon njenog raskida s Mladenom Mijatovićem: Evo kako izgleda muž Dee Đurđević

Upoznali se u srednjoj školi, a zbližili nakon njenog raskida s Mladenom Mijatovićem: Evo kako izgleda muž Dee Đurđević

Mondo pre 6 sati
Voditeljka Dea Đurđević i njen suprug Lazar, danas su postali roditelji jednoj malenoj Iris. Voditeljka se oglasila nakon porođaja za kuću u kojoj godinama unazad vodi Jutarnji program,i rekla da se i ona i naslednica osećaju odlično. Dea je Iris dobila… »
Porodila se Dea Đurđević: Voditeljka otkrila koje ime je dala ćerki: Sve je super prošlo!

Porodila se Dea Đurđević: Voditeljka otkrila koje ime je dala ćerki: Sve je super prošlo!

Kurir pre 6 sati
Voditeljka Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a voditeljka TV Pink kao i beba osećaju se odlično. - Stigla Iris, sad sam izašla iz sale, super je sve - rekla je Dea za Pink.rs Ona je poslednjih dana obavljala finalne… »
Porodila se Dea Đurđević: Voditeljka Pink televizije dobila ćerku

Porodila se Dea Đurđević: Voditeljka Pink televizije dobila ćerku

Mondo pre 6 sati
Voditeljka TV Pink Dea Đurđević danas se porodila i na svet donela svoje prvo dete. Ona i njen suprug sa nestrpljenjem su čekali da se ostvare u najbitnijoj ulozi u životu. Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a… »
Oglasila se kuma Dee Đurđević: Presrećna zbog dolaska kumčeta, uputila emotivnu poruku mami i bebi

Oglasila se kuma Dee Đurđević: Presrećna zbog dolaska kumčeta, uputila emotivnu poruku mami i bebi

Telegraf pre 6 sati
Dea Đurđević porodila se danas i na svet je donela ćerku kojoj je dala ime Iris. Lepe vesti obradovale su njenu porodicu, prijatelje i kolege, a posebno kumu Danijelu Vujičić. Naime, ona se oglasila na Instagramu i objavila da je dobila kumče. - Danas je… »
Porodila se Dea Đurđević!

Porodila se Dea Đurđević!

Telegraf pre 6 sati
Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a voditeljka TV Pink kao i beba osećaju se odlično. Voditeljka se sada oglasila i otkrila da se i ona i beba osećaju odlično. - Stigla Iris, sad sam izašla iz sale, super je sve -… »
Dea Đurđević je ćerki dala ime moćnog značenja: Simbolizuje božanstvo, a vodi poreklo i od jednog cveta

Dea Đurđević je ćerki dala ime moćnog značenja: Simbolizuje božanstvo, a vodi poreklo i od jednog cveta

Telegraf pre 6 sati
Poznata voditeljka Televizije Pink Dea Đurđević porodila se danas i na svet donela ćerku kojoj su ona i surpug Lazar dali ime Iris. Novopečena mama ubrzo nakon porođšaja se oglasila i otkrila kako se oseća. - Stigla Iris, sad sam izašla iz sale, super je… »

Vesti dana »