Povezane vesti

"Cepaj tatu, ima novu šeficu": Partner Dee Đurđević stigao na veselje povodom rođenja ćerkice! Nosi majicu sa hit natpisom i…

"Cepaj tatu, ima novu šeficu": Partner Dee Đurđević stigao na veselje povodom rođenja ćerkice! Nosi majicu sa hit natpisom i…

Blic pre 24 dana
Lazar je istakao da je bio uzbuđeniji i uplašeniji od Dee, te izrazio veliku ljubav prema njoj i bebi. Dea i Lazar su se upoznali još u srednjoj školi i njihovo prijateljstvo je kasnije preraslo u ljubav. Danas se održava veliko slavlje povodom rođenja… »
"Šta smo sve prošli, uplašila sam se kad je ušla u salu": Oglasila se majka Dee Đurđević, otkrila šta misli o zetu

"Šta smo sve prošli, uplašila sam se kad je ušla u salu": Oglasila se majka Dee Đurđević, otkrila šta misli o zetu

Mondo pre 23 dana
Na slavlje povodom rođenja malene Iris stigla je i Deina majka, koja je odmaj otkrila kako se oseća. - Hvala na čestitkama, ja evo ovako iz bolnice od jutros. Dea je odlično, nasmejana je ušla u salu, nasmejana je izašla iz sane. Perfektno se oseća, malo… »
(Video) "Ovo je najlepši osećaj na svetu" Prva izjava Dee Đurđević nakon porođaja: "Nasmejana sam ušla u salu"

(Video) "Ovo je najlepši osećaj na svetu" Prva izjava Dee Đurđević nakon porođaja: "Nasmejana sam ušla u salu"

Blic pre 23 dana
Baka Nensi je istakla koliko je sretna zbog Deine sreće i napomenula blizak odnos sa zetom. Dea je izjavila da se oseća odlično posle porođaja i da je presrećna zbog rođenja bebe. Voditeljka Dea Đurđević porodila se i na svet donela devojčicu, a porodica… »
"Muž se uplašio više nego ja" Prve reči Dee Đurđević nakon porođaja, otkrila kako se sada oseća: Sve vreme sam bila...

"Muž se uplašio više nego ja" Prve reči Dee Đurđević nakon porođaja, otkrila kako se sada oseća: Sve vreme sam bila...

Kurir pre 23 dana
Voditeljka Dea Đurđević danas je na svet donela devojčicu, a porodica je rešila da priredi slavlje povodom lepih vesti. Tom prilikom, pripadnici sedme sile su razgovarali sa majkom novopečene mame, ali i sa Deom koja je otkrila kako se sada oseća, kao i… »
Stigla kuma Dee Đurđević, cepa ponosnom tati majicu! Ne skida osmeh na veselju za rođenje kumice: "Bog je rekao da se rodi…

Stigla kuma Dee Đurđević, cepa ponosnom tati majicu! Ne skida osmeh na veselju za rođenje kumice: "Bog je rekao da se rodi…

Blic pre 23 dana
Danijela veruje da će Dea biti odlična i nežna majka, te da će porodica uskoro možda poželiti još dece. Dein partner Lazar je istakao da je bio više uplašen nego ona, ali da je Dea sve podnela hrabro i da je presrećan zbog rođenja ćerke. Danas se održava… »
"Bilo je suza, ona je borac" Oglasio se partner Dee Đurđević nakon što se porodila: Cepaj tatu, ima novu šeficu

"Bilo je suza, ona je borac" Oglasio se partner Dee Đurđević nakon što se porodila: Cepaj tatu, ima novu šeficu

Kurir pre 23 dana
Dea Đurđević se danas porodila, a njen partner i ponosni tata je prvi stigao na veselje povodom ovih radosnih vesti. - Cepaj tatu, ima novu šeficu - pisalo je na majici koju je on nosio, a to je prisutnima izazvalo osmeh na lice. - Više sam se ja uplašio… »
Oglasila se Dea Đurđević iz porodilišta, njena majka otkrila šta zna o zetu: “Meni je samo najbitnije da…”

Oglasila se Dea Đurđević iz porodilišta, njena majka otkrila šta zna o zetu: “Meni je samo najbitnije da…”

Telegraf pre 23 dana
Voditeljka Pinka, Dea Đurđević porodila se danas, 28. jula i na svet donela devojčicu, a njen partner Lazar već je počeo da slavi. Na slavlje je stigla i Deina majka, koja je odmaj otkrila kako se oseća. - Hvala na čestitkama, ja evo ovako iz bolnice od… »
"Više sam se ja uplašio od nje": Suprug Dee Đurđević slavi rođenje ćerke, a na majici hit natpis!

"Više sam se ja uplašio od nje": Suprug Dee Đurđević slavi rođenje ćerke, a na majici hit natpis!

Mondo pre 23 dana
Danas se održava veliko slavlje povodom rođenja deteta voditeljke Dee Đurđević, a ponosni otac Lazar stigao je prvi na veselje. Nosio je majicu sa natpisom "cepaj tatu, ima novu šeficu", što je svima izmamilo osmeh na lice. - Više sam se ja uplašio nego… »
Počelo slavlje posle Deinog porođaja: Muž Lazar stigao prvi u hit majici: “Uplašio sam se više nego…”

Počelo slavlje posle Deinog porođaja: Muž Lazar stigao prvi u hit majici: “Uplašio sam se više nego…”

Telegraf pre 23 dana
Voditeljka Pinka, Dea Đurđević porodila se danas, 28. jula i na svet donela devojčicu, a njen partner Lazar već je počeo da slavi. On je odmah organizovao slavlje za najuži krug prijatelja, a stigao je vidno nasmejan i srećan. Nosio je majicu sa natpisom… »
PORODILA SE DEA ĐURĐEVIĆ! Odmah se oglasila: „Stigla Iris“

PORODILA SE DEA ĐURĐEVIĆ! Odmah se oglasila: „Stigla Iris“

Svet & Skandal pre 23 dana
Voditeljka Dea Đurđević se porodila i na svet je donela devojčicu. Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a voditeljka TV Pink kao i beba osećaju se odlično. „Stigla Iris, sad sam izašla iz sale, super je sve“, rekla je… »
"Danas je svet bogatiji za još jednu lepoticu" Oglasila se kuma Dee Đurđević nakon voditeljkinog porođaja: Srećna sam i…

"Danas je svet bogatiji za još jednu lepoticu" Oglasila se kuma Dee Đurđević nakon voditeljkinog porođaja: Srećna sam i…

Kurir pre 23 dana
Voditeljka TV Pink Dea Đurđević danas se porodila i na svet donela devojčicu. Ona i njen suprug lazar bebi su dali ime Iris. Voditeljka s eoglasila za Pink. rs čim je izašla iz porođajne sale. - Stigla Iris, sada sam izašla iz sale, sve je super - rekla… »
Porodila se Dea Đurđević, voditeljka presrećna, odmah se oglasila

Porodila se Dea Đurđević, voditeljka presrećna, odmah se oglasila

Blic pre 23 dana
I mama i beba osećaju se odlično nakon porođaja. Voditeljka Dea Đurđević porodila se i rodila devojčicu. Voditeljka Dea Đurđević se porodila i na svet je donela devojčicu. Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a… »
"Rodila se moja Iris, hvala dragom bogu": Kuma Dee Đurđević presrećna: "Danas je svet bogatiji za još jednu lepoticu"

"Rodila se moja Iris, hvala dragom bogu": Kuma Dee Đurđević presrećna: "Danas je svet bogatiji za još jednu lepoticu"

Blic pre 23 dana
Dea se oglasila izjavom da je porođaj prošao dobro i da je sve u redu. Porodica i prijatelji proslavljaju dolazak male Iris na svet. Voditeljka Pink televizije Dea Đurđević danas se porodila i na svet donela svoje prvo dete., devojčicu Iris. Dea Đurđević… »
(Foto) Ovo je otac ćerke Dee Đurđević. Voditeljka mu podarila naslednicu prelepog imena

(Foto) Ovo je otac ćerke Dee Đurđević. Voditeljka mu podarila naslednicu prelepog imena

Blic pre 23 dana
Voditeljka Dea Đurđević rodila je ćerku kojoj su dali ime Iris. Dea i njen suprug Lazar ponovo su zajedno nakon 15 godina razdvojenosti. Voditeljka Dea Đurđević porodila se i na svet donela ćerku, za koju su njen emotivni partner Lazar i ona izabrali… »
DEA ĐURĐEVIĆ ćerki dala ime moćnog značenja: Simbolizuje božanstvo, a zove se kao jedan cvet

DEA ĐURĐEVIĆ ćerki dala ime moćnog značenja: Simbolizuje božanstvo, a zove se kao jedan cvet

Blic pre 23 dana
Dea Đurđević, poznata voditeljka TV Pink, danas je rodila svoje prvo dete. Ona i njen suprug Lazar postali su roditelji devojčice po imenu Iris. Poznata voditeljka TV Pink, Dea Đurđević, danas se porodila i na svet donela svoje prvo dete. Ona i njen… »
Porodila se Dea Đurđević: Voditeljka Pink televizije dobila ćerku

Porodila se Dea Đurđević: Voditeljka Pink televizije dobila ćerku

Mondo pre 23 dana
Voditeljka TV Pink Dea Đurđević danas se porodila i na svet donela svoje prvo dete. Ona i njen suprug sa nestrpljenjem su čekali da se ostvare u najbitnijoj ulozi u životu. Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a… »
Porodila se Dea Đurđević: Voditeljka otkrila koje ime je dala ćerki: Sve je super prošlo!

Porodila se Dea Đurđević: Voditeljka otkrila koje ime je dala ćerki: Sve je super prošlo!

Kurir pre 23 dana
Voditeljka Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a voditeljka TV Pink kao i beba osećaju se odlično. - Stigla Iris, sad sam izašla iz sale, super je sve - rekla je Dea za Pink.rs Ona je poslednjih dana obavljala finalne… »
Porodila se Dea Đurđević: Bebi dala neobično ime

Porodila se Dea Đurđević: Bebi dala neobično ime

Nova pre 23 dana
Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a voditeljka kao i beba osećaju se odlično. Voditeljka se sada oglasila i otkrila da se i ona i beba osećaju odlično. - Stigla Iris, sad sam izašla iz sale, super je sve - rekla je… »
Dea Đurđević postala mama devojčice: Dali joj posebno ime koje nije uobičajeno za naše podneblje

Dea Đurđević postala mama devojčice: Dali joj posebno ime koje nije uobičajeno za naše podneblje

Mondo pre 23 dana
Kako prenose domaći mediji, voditeljka Pinka Dea Đurđević se ostvarila u ulozi majke, danas je na svet donela svoje prvo dete - devojčicu! Ona se odmah oglasila za Pink.rs te otkrila kako se oseća i koje ime su ona i suprug dali bebi: - Stigla Iris, sad… »
Upoznali se u srednjoj školi, a zbližili nakon njenog raskida s Mladenom Mijatovićem: Evo kako izgleda muž Dee Đurđević

Upoznali se u srednjoj školi, a zbližili nakon njenog raskida s Mladenom Mijatovićem: Evo kako izgleda muž Dee Đurđević

Mondo pre 23 dana
Voditeljka Dea Đurđević i njen suprug Lazar, danas su postali roditelji jednoj malenoj Iris. Voditeljka se oglasila nakon porođaja za kuću u kojoj godinama unazad vodi Jutarnji program,i rekla da se i ona i naslednica osećaju odlično. Dea je Iris dobila… »
Porodila se Dea Đurđević!

Porodila se Dea Đurđević!

Telegraf pre 23 dana
Dea Đurđević i njen suprug Lazar danas su postali roditelji devojčice, a voditeljka TV Pink kao i beba osećaju se odlično. Voditeljka se sada oglasila i otkrila da se i ona i beba osećaju odlično. - Stigla Iris, sad sam izašla iz sale, super je sve -… »
Dea Đurđević je ćerki dala ime moćnog značenja: Simbolizuje božanstvo, a vodi poreklo i od jednog cveta

Dea Đurđević je ćerki dala ime moćnog značenja: Simbolizuje božanstvo, a vodi poreklo i od jednog cveta

Telegraf pre 23 dana
Poznata voditeljka Televizije Pink Dea Đurđević porodila se danas i na svet donela ćerku kojoj su ona i surpug Lazar dali ime Iris. Novopečena mama ubrzo nakon porođšaja se oglasila i otkrila kako se oseća. - Stigla Iris, sad sam izašla iz sale, super je… »
Oglasila se kuma Dee Đurđević: Presrećna zbog dolaska kumčeta, uputila emotivnu poruku mami i bebi

Oglasila se kuma Dee Đurđević: Presrećna zbog dolaska kumčeta, uputila emotivnu poruku mami i bebi

Telegraf pre 23 dana
Dea Đurđević porodila se danas i na svet je donela ćerku kojoj je dala ime Iris. Lepe vesti obradovale su njenu porodicu, prijatelje i kolege, a posebno kumu Danijelu Vujičić. Naime, ona se oglasila na Instagramu i objavila da je dobila kumče. - Danas je… »

Vesti dana »