Povezane vesti

Macut ostao premijer, Vučić "ni dan" nije na "holideju" - a kad će izbori, najavljivani više od 20 puta

Macut ostao premijer, Vučić "ni dan" nije na "holideju" - a kad će izbori, najavljivani više od 20 puta

N1 Info pre 20 dana
Ne zna se kada će Savet REM-a izabrati predsednika, a ne zna se ni kada će izbori. Dan pošto je Vlada Đura Macuta dobila poverenje većine poslanika, pitanje je do kada će aktuelni ministri još sedeti u foteljama. Onaj koji raspisuje parlamenatrne izbore… »
Press: Ranko Pivljanin (30.07.2026)

Press: Ranko Pivljanin (30.07.2026)

N1 Info pre 20 dana
Ontološki sam poražen gledajući protekle tri sednice Skupštine, jer informacije o ukradenim milijardama našeg novca, o izdaji dela teritorije, tretirale su se kao jeftina zabava, institucije nisu reagovale i danas je već - nikom ništa, rekao je glavni… »
Brnabić o sednici Skupštine Srbije o nepoverenju Vladi: Bila su to mučna tri dana

Brnabić o sednici Skupštine Srbije o nepoverenju Vladi: Bila su to mučna tri dana

Blic pre 20 dana
Brnabić smatra da to pokazuje neozbiljnost i neodgovornost opozicije. Optužila je opoziciju da im je cilj bio pravljenje političkog rijalitija, a ne stvarna rasprava o Vladi. Predsednica Narodne skupština Ana Brnabić danas je komentarišući sednicu… »
Brnabić o sednici Skuštine o nepoverenju Vladi: Bila su to tri mučna dana gora od političkog rijalitija

Brnabić o sednici Skuštine o nepoverenju Vladi: Bila su to tri mučna dana gora od političkog rijalitija

Euronews pre 20 dana
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić danas je komentarišući sednicu parlamenta na kojoj se razmatrao predlog opozicije za glasanje o nepoverenju Vladi Srbije ocenila da su to bila mučna tri dana, gora od političkog rijalitija. "Ono što je… »
Pivljanin o sednici Skupštine: Poražen sam, pričano o milijardama opljačkanih para i svi su to gledali kao - zabavu

Pivljanin o sednici Skupštine: Poražen sam, pričano o milijardama opljačkanih para i svi su to gledali kao - zabavu

N1 Info pre 20 dana
Ontološki sam poražen gledajući protekle tri sednice Skupštine, jer informacije o ukradenim milijardama našeg novca, o izdaji dela teritorije, tretirale su se kao jeftina zabava, institucije nisu reagovale i danas je već - nikom ništa, rekao je glavni… »

Nova pre 20 dana
Petričković: Bilo je očekivano da Skupština ne izglasa nepoverenje Vladi

Petričković: Bilo je očekivano da Skupština ne izglasa nepoverenje Vladi

Euronews pre 20 dana
Profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Milan Petričković ocenio je danas da je bilo očekivano da Skupština Srbije ne izglasa nepoverenje Vladi premijera Đure Macuta nakon trodnevne rasprave, na osnovu raspoloživih kapaciteta glasačkog tela u… »
Skupština Srbije: Podrška vladi, izbori ‘na čekanju’

BBC News pre 21 dana
Skupština Srbije posle tri dana završila je raspravu o radu Vlade Đura Macuta, čijem kabinetu nije izglasano nepoverenje. Ni posle tri dana žustre rasprave u skupštini, Srbija nije bliža vanrednim parlamentarnim izborima. Vlada koju od aprila 2025… »
Skupština nije izglasala nepoverenje Vladi Srbije

Skupština nije izglasala nepoverenje Vladi Srbije

RINA pre 21 dana
BEOGRAD - Narodna skupština Srbije nije večeras izglasala nepoverenje Vladi Srbije, saopštila je Vlada Srbije. Za predlog o nepoverenju Vladi glasalo je 40 narodnih poslanika, protiv je bilo 135, dok je jedan poslanik bio uzdržan. Glasanju je… »

Danas pre 21 dana
Ni posle tri dana žustre rasprave u skupštini, Srbija nije bliža vanrednim parlamentarnim izborima. Vlada koju od aprila 2025. predvodi lekar i univerzitetski profesor Đura Macut dobila je podršku vladajuće koalicije, koji predvodi Srpska napredna… »
Skupština nije izglasala nepoverenje Vladi premijera Macuta

Skupština nije izglasala nepoverenje Vladi premijera Macuta

Danas pre 21 dana
Poslanici Skupštine Srbije nisu izglasali nepovreje Vladi premijera Đura Macuta nakon trodnevne rasprave. Predsednica Skupštine Ana Brnabić konstatovala je da je „za“ predlog glasalo 40 narodnih poslanika, „protiv“ 135, dok je „uzdržan“ bio samo jedan… »
Poslanici Skupštine Srbije nisu izglasali nepoverenje Vladi

Poslanici Skupštine Srbije nisu izglasali nepoverenje Vladi

Danas pre 21 dana
Hoće li u Srbiji ove godine biti održani vanredni parlamentarni izbori, možda i predsednički, za sada nije izvesno. Posle tri dana rasprave, odgovor na to pitanje nije dalo ni glasanje o nepoverenju Vladi Đure Macuta u Skupštini, na predlog opozicije. Od… »
Skupština Srbije: Opozicija kritikuje rad Vlade, vlast je brani

Skupština Srbije: Opozicija kritikuje rad Vlade, vlast je brani

Danas pre 21 dana
Opozicioni poslanici Skupštine Srbije u popodnevnom delu sednice o nepoverenju Vladi koju su tražili, kritikovali su rad kabineta premijera Đura Macuta u svim oblastima, dok su poslanici vlasti tvrdili suprotno tumačeći opozicione stavove kao pokušaj… »

Vesti dana »