Povezane vesti
Miler otkrio zašto je nosio flaster na čelu: Nezgoda prilikom kucanja poruke
Večernje novosti 05.01.2016
Nisam obraćao pažnju, kucao sam poruku i kada sam podigao glavu udario sam u vrata - uz osmeh objašnjava Kvinsi. Bez ikakve sumnje je Kvinsi Miler jedan od najharizmatičnijih košarkaša koji je igrao u Crvenoj zvezdi. Još jedan dokaz u prilog tome… »
NEZGODA: Kvinsiju ne mogu ništa na parketu, ali kad je van njega može ‘ozbiljno’ da se povredi
Hot sport 05.01.2016
On otkrio kako je došlo do posekotine, to jest da flaster nije zaradio borbom za loptu, već zbog mobilnog telefona. – Udario sam glavom u vrata. Nisam obraćao pažnju kucao sam poruku i kada sam podigao glavu udario sam se – uz osmeh je istakao… »
Nećete verovati kako je Miler rasekao glavu
Sportal blic 05.01.2016
Kvinsi Miler je prikazao još jednu sjajnu partiju (19 poena, 11 skokova), ovoga puta u dramatičnom porazu Crvene zvezde od Cedevite, a pažnju je privukao i flasterom na čelu. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija KK Crvena zvezda, KK Cedevita Odmah po… »
Vesti dana »

Prosvetni radnici i studenti protestovali ispred Ministarstva prosvete, šetaju do RTS-a i sindikata
RTV pre 24 minutajoš 13 povezanih

Marinika Tepić objavila fotografiju za koju tvrdi da je zvučni top u dvorištu parlamenta
Beta pre 42 minutajoš 10 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Novi magazin pre 30 minutajoš 4 povezane

Putin daje Trampu tek toliko da može da tvrdi da je ostvaren napredak u Ukrajini
BBC News pre 1 satjoš 58 povezanih