Povezane vesti
Miler otkrio zašto je nosio flaster na čelu: Nezgoda prilikom kucanja poruke
Večernje novosti 05.01.2016
Nisam obraćao pažnju, kucao sam poruku i kada sam podigao glavu udario sam u vrata - uz osmeh objašnjava Kvinsi. Bez ikakve sumnje je Kvinsi Miler jedan od najharizmatičnijih košarkaša koji je igrao u Crvenoj zvezdi. Još jedan dokaz u prilog tome je bila… »
NEZGODA: Kvinsiju ne mogu ništa na parketu, ali kad je van njega može ‘ozbiljno’ da se povredi
Hot sport 05.01.2016
On otkrio kako je došlo do posekotine, to jest da flaster nije zaradio borbom za loptu, već zbog mobilnog telefona. – Udario sam glavom u vrata. Nisam obraćao pažnju kucao sam poruku i kada sam podigao glavu udario sam se – uz osmeh je istakao Miler… »
Nećete verovati kako je Miler rasekao glavu
Sportal blic 05.01.2016
Kvinsi Miler je prikazao još jednu sjajnu partiju (19 poena, 11 skokova), ovoga puta u dramatičnom porazu Crvene zvezde od Cedevite, a pažnju je privukao i flasterom na čelu. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija KK Crvena zvezda, KK Cedevita Odmah po završetku… »
Vesti dana »

"Da se pomirimo sa našim sestrama i braćom": Vučić šeta sa građanima na Banjici: "Ovde će biti najveći skup"
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih

Protest u Beogradu Udruženja za zaštitu životinja protiv nacrta zakona
Beta pre 10 satijoš 16 povezanih

Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor, pomoći ću u tom izboru
RTS pre 11 satijoš 36 povezanih

Miroslav Tanjga posle pobede nad čukaričkim: U prošlosti je Vojvodina ovakve mečeve gubila, ovako vraćamo navijače na stadion!
Dnevnik pre 42 minutajoš 30 povezanih

Vasilije rešio spektakularni "Derbi Italije", pa poručio: "Mnogo sam radio za ovaj trenutak"
Sportske.net pre 12 minutajoš 29 povezanih