Повезане вести

Удовичић: Превише емотиван тренутак за мене

Удовичић: Превише емотиван тренутак за мене

Бета 08.01.2016
Министар омладине и спорта Србије Вања Удовичић и градоначелник Београда Синиша Мали обишли су данас ватерполо репрезентацију, која је одржала први тренинг у новом базену у Арени, а тај сусрет је посебно био емотиван за… »
Вања на тренингу "делфина": Извините...

Вања на тренингу "делфина": Извините...

Мондо 08.01.2016
"Дошао сам да обиђем своју екипу... извињавам се. Дошли смо да поздравимо ватерполо репрезентацију", рекао је сада министар, некада легендарни ватерполиста. Да није прихватио министарску функцију у Влади премијера Александра… »
Удовичић: Спремни смо за спектакл

Удовичић: Спремни смо за спектакл

Спортал блиц 08.01.2016
Министар спорта Вања Удовичић посетио је ватерполисте на првом тренингу уочи Европског првенства у "Арени", и том приликом истакао је да је све спремно за сепктакл. Фото: Г. Срданов / РАС Србија Вања Удовичић "Ово је превише… »
Почиње! Србија - Хрватска, хук Арене

Почиње! Србија - Хрватска, хук Арене

Мондо 08.01.2016
Европско првенство у ватерполу почиње у недељу у Комбанк арени. Утакмице почињу у 9.30, али дерби првог дана игра се увече: Србија - Хрватска! Арена распродата за прву утакмицу! Фото: Гетти Имагес/ Адам Претти Лепше и… »
Делфини, идемо по хет-трик!

Делфини, идемо по хет-трик!

Мондо 08.01.2016
У Београду у недељу почиње Европско ватерполо првенству. На старту класик, велики дерби - Србија против Хрватске. Прочитајте занимљиве податке о учесницима ЕП. Фото: Адам Претти/Гуливер/Гетти Имагес Спорт По много чему… »

Вести дана »