Povezane vesti
FOTO: Borković i Marjanović se družili u Detroitu
Večernje novosti 13.01.2016
Dvojica “gorostasa” se družila na utakmici. Bobi je moj dragi prijatelj i znam koliko ga vole navijači Sparsa - rekao je Dušan. Susret šampiona u Detroitu! Boban Marjanović, jedan od najboljih evropskih centara, trenutno igrač SanAntonija , bio je… »
Šampionski Susret: Borković bodrio Bobija: Impresionirao me je, mnogo ga vole i poštuju /FOTO/
Sportal blic 13.01.2016
Susret šampiona u Detroitu! Naš gorostasni centar Boban Marjanović, za kojim navijači lude u NBA ligi, bio je domaćin Dušanu Borkoviću, evrpskom šampionu u automobilizmu za 2015.godinu, na utakmici između Sparsa i Pistonsa u Detroitu. Foto: Promo… »
Srpski tornjevi u Detroitu (FOTO)
Mondo 13.01.2016
Centar San Antonija Boban Marjanović bio je domaćin najboljem srpskom automobilisti Dušanu Borkoviću na utakmici NBA Lige. Kao tornjevi! Dvojica Srba, koji zajedno imaju više od četiri metra, družili su se na utakmici NBA lige Detroit - San Antonio (… »
Vesti dana »

VJT: Dvojica demonstranata na saslušanju priznala napade na policajce
RTS pre 46 minutajoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 45 povezanih

Nikola Topić javno odgovorio Jokiću na zamerku, usledilo munjevito izvinjenje: "Moja greška..."
Telegraf pre 3 satajoš 51 povezana

Oglasio se Putin u Kremlju povodom sastanka sa Trampom: Razgovor je bio iskren...
Alo pre 6 minutajoš 67 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 22 povezane