Povezane vesti
FOTO: Borković i Marjanović se družili u Detroitu
Večernje novosti 13.01.2016
Dvojica “gorostasa” se družila na utakmici. Bobi je moj dragi prijatelj i znam koliko ga vole navijači Sparsa - rekao je Dušan. Susret šampiona u Detroitu! Boban Marjanović, jedan od najboljih evropskih centara, trenutno igrač SanAntonija , bio… »
Srpski tornjevi u Detroitu (FOTO)
Mondo 13.01.2016
Centar San Antonija Boban Marjanović bio je domaćin najboljem srpskom automobilisti Dušanu Borkoviću na utakmici NBA Lige. Kao tornjevi! Dvojica Srba, koji zajedno imaju više od četiri metra, družili su se na utakmici NBA lige Detroit - San… »
Šampionski Susret: Borković bodrio Bobija: Impresionirao me je, mnogo ga vole i poštuju /FOTO/
Sportal blic 13.01.2016
Susret šampiona u Detroitu! Naš gorostasni centar Boban Marjanović, za kojim navijači lude u NBA ligi, bio je domaćin Dušanu Borkoviću, evrpskom šampionu u automobilizmu za 2015.godinu, na utakmici između Sparsa i Pistonsa u Detroitu. Foto: Promo… »
Vesti dana »
Izvučen BMW koji je sleteo s puta na Voždovcu: Deca koja su ukrala auto, srećom, nepovređena
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Uhapšen muškarac s mačetom i noževima u Kapitolu pred dolazak Donalda Trumpa: Drama u Vašingtonu
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Produžen pritvor dvojici Srba zbog eksplozije na kanalu Ibar - Lepenac
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"To se neće dogoditi": Blinken: Trampova ideja o pripajanju Grenlanda Americi nije dobra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana