Povezane vesti
Ljubinku Ispratili Na Večni Počinak: Sahranjena medicinska sestra koju je ubio pacijent! (FOTO)
Telegraf 13.01.2016
Ona je sahranjena na mesnom groblju u prigradskom naselju Mišar, a od nje su se oprostili porodica, prijatelji i kolege. Ljubinka Popović, medicinska sestra iz Šapca koju je juče ubio pacijent Vukašin Vilotić (40), danas je sahranjena. UŽAS U ŠAPCU… »
NS: Počast ubijenoj koleginici
RTV 13.01.2016
NOVI SAD - Zaposleni u Domu zdravlja Novi Sad danas su petominutnom tišinom odali počast ubijenoj medicinskoj sestri Ljubinki Popović, njenoj porodici i kolegama iz Doma zdravlja u Šapcu. "Ovim gestom iskazujemo zabrinutost za svakodnevne grube napade… »
Zdravstveni radnici traže status službenog lica
Moj Novi Sad 13.01.2016
Zaposleni u Domu zdravlja "Novi Sad" su petominutnom tišinom odali počast tragično stradaloj medicinskoj sestri Ljubinki Popović i podršku njenoj porodici i kolegama iz Doma zdravlja u Šapcu. - Ovim gestom iskazujemo zabrinutost zbog svakodnevnih grubih… »
Ubistvu medicinske sestre nisu doprineli propusti u radu
N1 Info 13.01.2016
Ubistvu medicinske sestre na radnom mestu u Šapcu nisu doprineli nikakvi posebni propusti u radu Doma zdravlja, policije ili drugih javnih službi, jer je svako radio svoj posao na savestan način, pokazali su rezultati hitnog postupka kontrole koju je… »
Vesti dana »

Danas hladnije i sa košavom, za vikend još malo svežije vreme
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 17 povezanih

Vučić u Njujorku na prijemu u čast osnivanja Pokreta nesvrstanih, susreti sa Netanjahuom, šeikom Abdulom bin Zajedom...
RTV pre 37 minutajoš 13 povezanih

"Ti si neko koga štitim, sve moje, volim te" Darko Lazić se obratio ženi Katarini nakon saobraćajke, poslao poruku: Čovek koji je prošao kroz pakao...
Kurir pre 47 minutajoš 12 povezanih

Ukrajinski napadi dronovima na više ruskih regiona, najmanje devet povređenih; Lavrov: NATO i EU vode rat protiv Rusije
RTS pre 7 minutajoš 11 povezanih

Tramp tvrdi da neće dozvoliti Izraelu da anektira Zapadnu obalu; Vučić sa Netanjahuom u Njujorku
BBC News pre 37 minutajoš 10 povezanih