Povezane vesti
Beograd: Tramvaj iskočio iz šina, vozač teško povređen
Večernje novosti 18.01.2016
Protekla noć u Beogradu prošla je bez udesa, ali je jedan vozač tramvaja teško povređen kada je njegovo vozilo iskočilo iz šina, navode iz Hitne pomoći. BEOGRAD - Protekla noć u Beogradu prošla je bez udesa, ali je jedan vozač tramvaja teško povređen… »
Tramvaj iskočio iz šina, povređen vozač
Blic 18.01.2016
Vozač tramvaja na liniji 12 povređen je kada je tramvaj iskočio iz šina na okretnici kod Omladinskog stadiona u 23.24 sata, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Vozač je prebačen u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Tokom prethodne noći… »
NOĆ U BEOGRADU: Žena nastradala u požaru, a vozač tramvaja povređen u udesu
Kurir 18.01.2016
BEOGRAD - Jedna osoba je nastradala u požaru, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći tokom prethodne noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. U požaru koji je izbio sinoć oko 19:55 u Bukovičkoj ulici na Voždovcu poginula je… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 48 minutajoš 65 povezanih

Spanulis podigao ton posle debakla od Turske na jedno pitanje: "Ovo nije razočaranje! Mi smo u Top 4 u Evropi"
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih

Premijer Poljske o potezu NATO: Ruske provokacije neće biti tolerisane
Nedeljnik pre 2 satajoš 29 povezanih

UN ubedljivom većinom usvojila deklaraciju o osnivanju palestinske države bez Hamasa
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane