Povezane vesti

Nikola Lovren Uzeo Časni Krst: Na Dorćolu plivalo 80 građana! (FOTO)

Nikola Lovren Uzeo Časni Krst: Na Dorćolu plivalo 80 građana! (FOTO)

Telegraf 19.01.2016
Najmlađi takmičar koji je plivao za časni krst na Dorćolu ima 15 godina, a najstariji je Zoran Anđić – Anđelo iz Beograda, koji ima 61 godinu. Jedno od sedam mesta u Beogradu na kojima se na Bogojavljenje plivalo za časni krst, bio je i Dorćol… »
Nataša I Vaska Su Žene Za Ponos: Jedna recitovala Kiplinga, druga plivala za decu!

Nataša I Vaska Su Žene Za Ponos: Jedna recitovala Kiplinga, druga plivala za decu!

Telegraf 19.01.2016
Za njih je Bogojavljensko plivanje na 33 metara, koje simbolišu Isusove godine, skoro pa postalo rutina, jer ni jednoj od njih ovo nije prvo učešće. U trci za časni krst , među 53 plivača na beogradskoj Adi Ciganliji našle su se i dve iskusne… »
Načelnik Komunalaca Otvorio Dušu: Majka se uplašila za mene, kolege nisu verovale, ali moje srce je presudilo! (FOTO)…

Načelnik Komunalaca Otvorio Dušu: Majka se uplašila za mene, kolege nisu verovale, ali moje srce je presudilo! (FOTO)…

Telegraf 19.01.2016
- Nisam se uopšte spremao! Oduvek sam želeo da učestvujem, ali zbog poslovnih obaveza nisam uspevao - otkrio je načelnik Komunalne policije Nikola Ristić. Načelnik Komunalne policije Nikola Ristić, koji je na dva stepena ispod nule danas prvi… »
OVA SRPKINJA JE HEROJ BOGOJAVLJENJA: Prva doplivala do ČASNOG KRSTA, pobedu posvetila PORODICI! (FOTO)

OVA SRPKINJA JE HEROJ BOGOJAVLJENJA: Prva doplivala do ČASNOG KRSTA, pobedu posvetila PORODICI! (FOTO)

Telegraf 19.01.2016
Za Časni krst je kod Grocke ove godine plivalo 36 plivača, od kojih su dve devojke. Tradicionalno plivanje za Časni krst održano je danas , 19. januara u podne, na Dunavskom keju u Grockoj . LAZAR (19) PRVI DOPLIVAO DO KRSTA: Više puta učestvovao… »
Bogojavljensko Čudo: Načelnik KOMUNALNE POLICIJE prvi stigao do ČASNOG KRSTA! (FOTO)

Bogojavljensko Čudo: Načelnik KOMUNALNE POLICIJE prvi stigao do ČASNOG KRSTA! (FOTO)

Telegraf 19.01.2016
Načelnik Komunalne policije Nikola Ristić prvi je doplivao do Časnog krsta u Beogradu. Nikola Ristić , načelnik beogradske Komunalne policije , pobedio je u trci za Časni krst na Adi Ciganliji! ŽENA (46) PRVA DO ČASNOG KRSTA U VALJEVU… »
Žena (46) Prva Do Časnog Krsta U Valjevu: Džentlmeni prepustili Radi pobedu na reci Gradac! (FOTO)

Žena (46) Prva Do Časnog Krsta U Valjevu: Džentlmeni prepustili Radi pobedu na reci Gradac! (FOTO)

Telegraf 19.01.2016
Pojedini muški takmičari su, džentlmenski, pobedu prepustili Radi Munjić, koja je prva dodirnula Bogojavljenski krst. Do Časnog krsta na reci Gradac u Valjevu prva je danas stigla Rada Munjić (46), hemijski tehničar iz Valjeva. DETE (9) PRVO… »
Lazar (19) Prvi Doplivao Do Krsta: Više puta učestvovao, ove godine, NA MINUS PET, konačno pobedio!

Lazar (19) Prvi Doplivao Do Krsta: Više puta učestvovao, ove godine, NA MINUS PET, konačno pobedio!

Telegraf 19.01.2016
Krst je u Moravu spušten sa Velikog Mosta, a u takmičenju, na temperaturi od minus pet stepeni učestvovalo je 32 takmičara. Lazar Marković (19) prvi je danas doplivao do Bogojavljenskog krsta , na takmičenju održanom u Ćupriji , u reci Velikoj… »

Vesti dana »