Povezane vesti
Banetovih 10 godina na Stamford Bridžu: Čelsi je moja kuća
Mozzart sport 22.01.2016
Od dolaska na Stamford Bridž srpski fudbaler sa Čelsijem je osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope, dve titule u Premijer ligi, tri FA kupa, Liga kup i engleski Superkup. Kada je u januaru 2008. stigao u londonski Čelsi, teško da je Branislav Ivanović… »
Ivanović produžio ugovor: Čelsi je moja kuća
Dnevnik 22.01.2016
Srpski fudbaler Branislav Ivanović produžio je ugovor sa Čelsijem do leta 2017. godine, objavio je londonski klub na zvaničnom sajtu. "Veoma sam srećan što ću ostati još jednu sezonu. Posle osam godina ovo je moj dom i ne postoji nijedno drugo… »
Ivanović produžio ugovor sa Čelsijem
Sportal blic 21.01.2016
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović produžio je ugovor sa Čelsijem na još godinu dana, preneo je Skaj sport. Foto: Reuters Branislav Ivanović Ivanoviću je dosadašnji ugovor isticao na leto, a on je potpisao novi… »
Vesti dana »
Studenti pešače do Novog Sada, ECB snizila kamate - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 33 minutajoš 10 povezanih
(Mapa): Studenti iz Beograda nastavljaju šetnju ka Novom Sadu: Prenoćili na stadionu u Inđiju, ovo je plan puta do Novog Sada (foto/video)
Blic pre 8 minutajoš 3 povezane
Ne prićaju godinama, SAD prošle jedna pored druge: Nisu se ni pogledale, a onda se Stoja saplela
Kurir pre 2 minutajoš 7 povezanih
Pronađene crne kutije: Ispituje se i nedostatak osoblja na aerodromu na kom su se sudarili avion i helikopter
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
Američki mediji: Kontrolni toranj u Vašingtonu nije imao normalan broj zaposlenih u vreme avionske nesreće
Danas pre 9 satijoš 2 povezane