Povezane vesti
Nikola Trujić: U Partizanu rade neljudi!
Mondo 01.02.2016
Krilni fudbaler otvorio dušu posle rastanka sa crno-belima. Foto: MN Press Nije se Nikola Trujić dugo zadržao u Partizanu. Svega šest meseci prošlo je od njegovog povratka iz kruševačkog Napretka do raskida ugovora sa crno-belima. Zašto je… »
Trujić na rastanku opleo po upravi crno-belih: U Partizanu rade neljudi!
Mozzart sport 01.02.2016
„Rešio sam da odem iz sredine u kojoj vlada nepravda, a zbog kog sam proteklih meseci bio veoma nesrećan“, poručio je krilni napadač u otvorenom pismu javnosti. Doskorašnji fudbaler Partizana Nikola Trujić obratio se javnosti otvorenim pismom u… »
''Otpisani'' Trujić progovorio o ''ljudima koji nisu ljudi'' u Partizanu!
Sportske.net 01.02.2016
Sada već bivši fudbaler Partizana Nikola Trujić obratio se otvorenim pismom javnosti, zbog načina na koji se rastao sa klubom iz Humske. Iako je jesenas odlično koristio svaku ukazanu priliku da zaigra, a kojih je kako je sezona odmicala bivalo sve… »
Neverovatan Razlog: Trujić otkrio zbog čega je Partizan odlučio da raskine saradnju sa njim
Hot sport 01.02.2016
HotSport vam Trujićevo pismo prenosi u celosti i bez izmena: – Zbog čega sam raskinuo ugovor sa Partizanom? Odakle da počnem? Naučen sam da uvek počnem od istine. Spremao sam se svaki dan dva puta dnevno za novu polusezonu, za novu šansu iako su… »
Novi Potres U Partizanu: Ispovest oteranog Trujića!
Sportal blic 01.02.2016
U Partizanu ne može da prođe dan bez novih problema i potresa. Poslednji je izazvao Nikola Trujić, sa kojim je raskinuta saradnja, a koji je imao mnogo toga da kaže po odlasku iz Humske. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Brzonogi krilni napadač se… »
Vesti dana »
Primirje u Gazi počinje u nedelju, izraelska vlada odobrila dogovor
BBC News pre 41 minutajoš 26 povezanih
Zelenski traži jači pritisak na Rusiju: Objavio snimke ruskog napada na Kijev i Zaporožje
Pravda pre 23 minutajoš 19 povezanih
VIDEO Arhiv javnih skupova: Na protestu ispred RTS-a bilo između 53.000 i 55.000 ljudi
Radio 021 pre 2 satajoš 14 povezanih