Povezane vesti
Priča o dečaku koji je napušten 13 meseci: Dokle ste mislili da ćutite?
Vesti online 04.02.2016
Duboko sam pogođena pričom o četvorogodišnjem dečaku iz Kanjiže, koji već 13 meseci leži sam u Dečjoj bolnici u Novom Sadu. Tužna jesam, ali sam mnogo više besna. I to iz više razloga... Kao majci, najteže mi pada objašnjenje dečakove majke da nije imala… »
Najtužnija Priča Srbije: Mališan napušten sam u bolnici, a pismo ove majke će vas rasplakati
Kurir 04.02.2016
Priča o četvorogodišnjem mališanu koji je u novosadskoj bolnici, a već 13 meseci ga niko nije posetio, potresla je Srbiju. Dečak je teško bolestan i od kako su ga dovezli na lečenje, niko se više nije pojavio da ga vidi. Pogođena njegovom sudbinom, ali i… »
Vesti dana »

Ovo je mladić iz Makedonije koji je poginuo u eksploziji u Kosovskoj ulici: Martin bio maneken i sportista, pa prešao na drugu stranu zakona FOTO
Nova pre 48 minutajoš 30 povezanih

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 1 satjoš 51 povezana

(BLOG) Bakarec targetirao Bačulova, Mali o rastu "uprkos blokaderima i nasilju" - deo opozicije bojkotuje sednicu
N1 Info pre 8 minutajoš 56 povezanih

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 4 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 3 minutajoš 30 povezanih