Povezane vesti
Priča o dečaku koji je napušten 13 meseci: Dokle ste mislili da ćutite?
Vesti online 04.02.2016
Duboko sam pogođena pričom o četvorogodišnjem dečaku iz Kanjiže, koji već 13 meseci leži sam u Dečjoj bolnici u Novom Sadu. Tužna jesam, ali sam mnogo više besna. I to iz više razloga... Kao majci, najteže mi pada objašnjenje dečakove majke… »
Najtužnija Priča Srbije: Mališan napušten sam u bolnici, a pismo ove majke će vas rasplakati
Kurir 04.02.2016
Priča o četvorogodišnjem mališanu koji je u novosadskoj bolnici, a već 13 meseci ga niko nije posetio, potresla je Srbiju. Dečak je teško bolestan i od kako su ga dovezli na lečenje, niko se više nije pojavio da ga vidi. Pogođena njegovom… »
Vesti dana »
“Vlast misli da smo imbecili! Opet nema ključnih podataka”: Inženjer Đajić o dokumentima tužilaštva iz istrage o padu nadstrešnice: „Vučić ne da svoje ljude, Vesić će još da zaradi“
Nova pre 4 satijoš 40 povezanih
VIDEO: Natpis "Nema nove - za staru ste nam još dužni" u Beogradu uoči dočeka Nove godine
Radio 021 pre 24 satajoš 29 povezanih
Katastrofalno zagađenje vazduha za Novu godinu u Srbiji: U ovom mestu zabeležena sedam puta veća koncentracija PM 2,5 čestica
Danas pre 11 satijoš 14 povezanih
Apelacioni sud u Nišu ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice za smrt Danke Ilić
Beta pre 9 satijoš 26 povezanih