Povezane vesti
Španija: Trudnica zaražena virusom zika
Glas Amerike 04.02.2016
Španija je potvrdila da je kod jedne trudnice u toj zemlji utvrđeno da boluje od zika virusa, što je prvi takav slučaj u Evropi. Ministarstvo zdravlja saopštilo je da se pretpostavlja da se ona inficirala tokom posete Kolumbiji, kao i da je trenutno… »
Virusom zika u Španiji zaražena i trudnica
Radio 021 04.02.2016
Zdravstvene vlasti Španije objavile su danas da je jedna trudnica, koja se vratila iz Kolumbije, zaražena virusom zika, što je prvi takav slučaj registrovan u Evropi. - Pacijentkinja kojoj je utvrdjena dijagnoza u Kataloniji je trudnica, koja ima… »
Prvi Slučaj U Evropi: Španija: Virusom Zike zaražena i jedna trudnica
Blic 04.02.2016
Zdravstvene vlasti Španije objavile su danas da je jedna trudnica, koja se vratila iz Kolumbije, zaražena virusom Zika, što je prvi takav slučaj registrovan u Evropi. - Jedan od pacijenata kojoj je utvrdjena dijagnoza u Kataloniji je trudnica, koja… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana