Povezane vesti
Beogradska premijera “Govorne mane” u Zvezdara teatru
RTS 12.02.2016
U koprodukciji prištinskog Narodnog pozorišta i Zvezdara teatra, večeras će u Beogradu biti premijerno izvedena predstava "Govorna mana", 17. februara uspešno predstavljena publici u Gračanici. Filmski reditelj Goran Marković prvi put režira svoj… »
Beogradska premijera predstave "Govorna mana"
Press 12.02.2016
Predstava "Govorna mana" po tekstu i u režiji Gorana Markovića, nakon premijere u Gračanici, biće izvedena pred beogradskom publikom danas u Zvezdara teatru. Foto:Tanjug Ta crna komedija imala je premijeru 1997. godine u Narodnom pozorištu u… »
Beogradska premijera “Govorne mane” u Zvezdara teatru
Blic 12.02.2016
Predstava “Govorna mana“ autora Gorana Markovića, nastala je u saradnji Zvezdara teatra i Narodnog pozorišta Priština u Gračanici - gde je premijerno izvedena 18. januara - imaće beogradsku premijeru večeras (20.00) na sceni Zvezdara teatra… »
Živimo u državi diletanata!
Vesti online 12.02.2016
Posle premijere u Gračanici, predstava "Govorna mana" dramskog pisca i reditelja Gorana Markovića našla se i pred beogradskom publikom u Zvezdara teatru. Ova crna komedija, koja je premijerno je prikazana 1997. godine u Narodnom pozorištu u Beogradu u… »
Premijera Komedije Govorna Mana: Sve je isto ko u vreme Miloševića
Kurir 12.02.2016
Kada sam uzeo u ruke dramu i video da sam je napisao pre 19 godina, ostao sam u čudu. Imao sam utisak da je ona napisana sada, za ovo vreme, kaže Goran Marković. Predstava „Govorna mana“ reditelja i pisca Gorana Markovića, nakon premijere u… »
Vesti dana »

Haos na Zvezdari: Građani zasipaju naprednjake jajima, oni se branili kišobranima VIDEO
Nova pre 4 satijoš 11 povezanih

Konzerevatorka: Ako padne Generalštab, nijedno kulturno dobro u Srbiji neće biti bezbedno
Novi magazin pre 3 satajoš 6 povezanih