Povezane vesti

Pomaganje desničarima ili rušenje mene

Pomaganje desničarima ili rušenje mene

Akter 13.02.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je veliki problem način na koji se Haški tribunal ponaša prema Srbiji. "To za mene predstavlja veliki problem, zato što ne mogu da objasnim ljudima u Srbiji zašto jedan čovek umre, a da nam… »
"Nema pomirenja s Miškovićem"

"Nema pomirenja s Miškovićem"

Mondo 13.02.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić odbacio je kao neumesne spekulacije o navodnom pomirenju sa vlasnikom Delte Miroslavom Miškovićem. Vučić je istakao da po odlasku sa funkcije, neće "biti ni dinar teži" nego što je sada. On je istakao da nije ni u… »
Vučić: Odluku o Šešelju doneću sam i ta će odluka biti „uvek najbolja za Srbiju“

Vučić: Odluku o Šešelju doneću sam i ta će odluka biti „uvek najbolja za Srbiju“

Gde investirati 13.02.2016
Odgovarajući na pitanje novinara o Haškom tribanalu i izricanju presude Vojislavu Šešelju premijer Aleksandar Vučić je rekao da nije slučajno da je zahtev za izručenje Vojislava Šešelja Hagu upućen u jeku izborne kampanje. „U srcu ili u jeku… »
Vučić: Način na koji se Hag ponaša prema Srbiji je veliki problem

Vučić: Način na koji se Hag ponaša prema Srbiji je veliki problem

Večernje novosti 13.02.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veliki problem način na koji se Haški tribunal ponaša prema Srbiji. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veliki problem način na koji se Haški tribunal… »

Vesti dana »