Povezane vesti
Vučić: Nemam apsolutno poverenje u SPS
RTS 15.02.2016
Pravo SPS-a je da radi ono za šta misli da je najbolje za njih, ali nemam apsolutno poverenje i bilo bi neprirodno da ga imam posle 2008. i mnogih drugih stvari koje sam u prethodnom periodu proživeo, rekao je premijer Aleksandar Vučić. "Ne bi me… »
Vučić: Želim ujedinjenu Srbiju
Pravda 15.02.2016
BEOGRAD – Želim ujedinjenu Srbiju, jer kada smo ujedinjeni možemo sve da postignemo, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić. „To smo uspeli i u vezi sa Uneskom i kada smo bili suočeni sa rezolucijom o Srebrenici u Savetu bezbednosti UN, to smo… »
Vučić želi ujedinjenu Srbiju
Akter 15.02.2016
Želim ujedinjenu Srbiju, jer kada smo ujedinjeni možemo sve da postignemo, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić. "To smo uspeli i u vezi sa Uneskom i kada smo bili suočeni sa rezolucijom o Srebrenici u Savetu bezbednosti UN, to smo uspeli i… »
Vučić: Nemam potpuno poverenje u SPS
Mondo 15.02.2016
Želim ujedinjenu Srbiju, jer kada smo ujedinjeni možemo sve da postignemo, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović "To smo uspeli i u vezi sa Uneskom i kada smo bili suočeni sa rezolucijom o Srebrenici u Savetu… »
Vesti dana »
Dva imena na ćirilici i veliko srce! Otkriveno kome je Novak posvetio poruku na kameri! (video)
Kurir pre 26 minutajoš 21 povezana
Na današnji dan: Italija uvela karantin zbog korone, uspostavljen Međunarodni dan žena
Radio 021 pre 56 minutajoš 2 povezane