Povezane vesti
Vučić: Nemam apsolutno poverenje u SPS
RTS 15.02.2016
Pravo SPS-a je da radi ono za šta misli da je najbolje za njih, ali nemam apsolutno poverenje i bilo bi neprirodno da ga imam posle 2008. i mnogih drugih stvari koje sam u prethodnom periodu proživeo, rekao je premijer Aleksandar Vučić. "Ne bi me… »
Vučić: Želim ujedinjenu Srbiju
Pravda 15.02.2016
BEOGRAD – Želim ujedinjenu Srbiju, jer kada smo ujedinjeni možemo sve da postignemo, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić. „To smo uspeli i u vezi sa Uneskom i kada smo bili suočeni sa rezolucijom o Srebrenici u Savetu bezbednosti… »
Vučić želi ujedinjenu Srbiju
Akter 15.02.2016
Želim ujedinjenu Srbiju, jer kada smo ujedinjeni možemo sve da postignemo, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić. "To smo uspeli i u vezi sa Uneskom i kada smo bili suočeni sa rezolucijom o Srebrenici u Savetu bezbednosti UN, to smo… »
Vučić: Nemam potpuno poverenje u SPS
Mondo 15.02.2016
Želim ujedinjenu Srbiju, jer kada smo ujedinjeni možemo sve da postignemo, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović "To smo uspeli i u vezi sa Uneskom i kada smo bili suočeni sa rezolucijom o Srebrenici u… »
Vesti dana »

Prosvetni radnici i studenti protestovali ispred Ministarstva prosvete, šetaju do RTS-a i sindikata
RTV pre 21 minutajoš 13 povezanih

Marinika Tepić objavila fotografiju za koju tvrdi da je zvučni top u dvorištu parlamenta
Beta pre 40 minutajoš 10 povezanih

„Vojsko i policijo, vi koji ste ispalili zvučni top – javite se na vreme“
Nova pre 34 minutajoš 8 povezanih

Putin daje Trampu tek toliko da može da tvrdi da je ostvaren napredak u Ukrajini
BBC News pre 1 satjoš 58 povezanih

Narodna skupština konstatovala ostavku premijera Miloša Vučevića
Nova ekonomija pre 1 satjoš 30 povezanih