Povezane vesti
Medvedev: "Kopnena operacija u Siriji bi dovela do potpunog i dugog rata, a za to niko nije zainteresovan"
Blic 15.02.2016
Bilo kakva kopnena operacija u Siriji imaće za posledicu "potpun, dug rat", izjavio je u nedelju u intervjuu za TV kanal "Evronjuz" ruski premijer Dmitrij Medvedev. Komentarišući izjavu američkog državnog sekretara Džona Kerija, da bi ukoliko… »
Medvedev: Invazija vodi u potpuni, dugi rat
Al Jazeera 15.02.2016
Američki državni sekretar ranije je rekao da bi u sirijski rat moglo ući još stranih snaga ako mirovni plan propadne. Bilo kakve kopnene operacije u Siriji će dovesti do "potpunog, dugog rata", upozorio je ruski premijer Dmitrij Medvedev. Velike sile… »
Niko nije zainteresovan za novi rat
Akter 15.02.2016
Bilo kakva kopnena operacija u Siriji imaće za posledicu "potpun, dug rat", izjavio je u nedelju u intervjuu za TV kanal "Evronjuz" ruski premijer Dmitrij Medvedev. Komentarišući izjavu američkog državnog sekretara DŽona Kerija, da bi ukoliko… »
Medvedev: Niko nije zainteresovan za novi rat
Slobodna Evropa 15.02.2016
Bilo kakva kopnena operacija u Siriji imaće za posledicu "potpun, dug rat", izjavio je u nedelju u intervjuu za TV kanal "Evronjuz" ruski premijer Dmitrij Medvedev. Komentarišući izjavu američkog državnog sekretara DŽona Kerija, da bi ukoliko… »
Vesti dana »

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana