Povezane vesti

Ljut Na Zemljake: Božinov: Žalim što nisam rođen u Srbiji

Ljut Na Zemljake: Božinov: Žalim što nisam rođen u Srbiji

Sportal blic 15.02.2016
Valeri Božinov, napadač Partizana rešio je da otvori dušu. Bugarski internacionalac je baš ogorčen na svoje sunarodnike. Foto: M. Cvetković / RAS Srbija Valerij Božinov U izjavi bugarskim medijima Božinov nije birao reči. - Ponekad žalim što… »
Božinov: Ponekad žalim što nisam rođen u Srbiji, jer sam zgrožen od Bugara

Božinov: Ponekad žalim što nisam rođen u Srbiji, jer sam zgrožen od Bugara

Večernje novosti 15.02.2016
Simbol Bugarske je Hristo Stoičkov, ali 90 posto Bugara govori loše o njemu. Šta onda da očekujem da o meni pričaju. U Beogradu ljudi nas dočekuju sa osmehom - kaže napadač Partizana. Fudbaler Partizana Valeri Božinov istakao je, za medije u… »
Božinov: Žalim što nisam rođen u Srbiji

Božinov: Žalim što nisam rođen u Srbiji

Sportski žurnal 15.02.2016
Centarfor Partizana Valeri Božinov ceni ljude i zemlju u kojoj igra. Božinov slavi 30. rođendan, što je bio povod da ga mediji u otadžbini malo "propitaju". - Ponekad žalim što nisam rođen u Srbiji, jer sam zgrožen ponašanjem Bugara. Simbol… »
Božinov otvorio dušu u domovini: Muka mi je od Bugara, žao mi je što nisam Srbin

Božinov otvorio dušu u domovini: Muka mi je od Bugara, žao mi je što nisam Srbin

Mozzart sport 15.02.2016
„Ljudi u Beogradu mi plaćaju račune, dok me u Bugarskoj potcenjuju“, poručio iskusni napadač. Napadač Partizana Valeri Božinov se zaljubio u Srbiju. Takav zaključak nameće se posle izjava napadača Partizana za medije u domovini u kojima je… »
Božinov: Muka mu je od Bugara, žao mi je što nisam Srbin!

Božinov: Muka mu je od Bugara, žao mi je što nisam Srbin!

Vesti online 15.02.2016
- Ljudi u Beogradu mi plaćaju račune, dok me u Bugarskoj potcenjuju - poručio iskusni napadač. Napadač Partizana Valeri Božinov se zaljubio u Srbiju. Takav zaključak nameće se posle izjava napadača Partizana za medije u domovini u kojima je, bez… »

Vesti dana »