Povezane vesti
Ljut Na Zemljake: Božinov: Žalim što nisam rođen u Srbiji
Sportal blic 15.02.2016
Valeri Božinov, napadač Partizana rešio je da otvori dušu. Bugarski internacionalac je baš ogorčen na svoje sunarodnike. Foto: M. Cvetković / RAS Srbija Valerij Božinov U izjavi bugarskim medijima Božinov nije birao reči. - Ponekad žalim što… »
Božinov: Ponekad žalim što nisam rođen u Srbiji, jer sam zgrožen od Bugara
Večernje novosti 15.02.2016
Simbol Bugarske je Hristo Stoičkov, ali 90 posto Bugara govori loše o njemu. Šta onda da očekujem da o meni pričaju. U Beogradu ljudi nas dočekuju sa osmehom - kaže napadač Partizana. Fudbaler Partizana Valeri Božinov istakao je, za medije u… »
Božinov: Žalim što nisam rođen u Srbiji
Sportski žurnal 15.02.2016
Centarfor Partizana Valeri Božinov ceni ljude i zemlju u kojoj igra. Božinov slavi 30. rođendan, što je bio povod da ga mediji u otadžbini malo "propitaju". - Ponekad žalim što nisam rođen u Srbiji, jer sam zgrožen ponašanjem Bugara. Simbol… »
Božinov otvorio dušu u domovini: Muka mi je od Bugara, žao mi je što nisam Srbin
Mozzart sport 15.02.2016
„Ljudi u Beogradu mi plaćaju račune, dok me u Bugarskoj potcenjuju“, poručio iskusni napadač. Napadač Partizana Valeri Božinov se zaljubio u Srbiju. Takav zaključak nameće se posle izjava napadača Partizana za medije u domovini u kojima je… »
Božinov: Muka mu je od Bugara, žao mi je što nisam Srbin!
Vesti online 15.02.2016
- Ljudi u Beogradu mi plaćaju račune, dok me u Bugarskoj potcenjuju - poručio iskusni napadač. Napadač Partizana Valeri Božinov se zaljubio u Srbiju. Takav zaključak nameće se posle izjava napadača Partizana za medije u domovini u kojima je, bez… »
Vesti dana »
(VIDEO) Rektor Madić izašao iz zaključane kancelarije pred studente: Znate kad ću dati ostavku – nikad
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih
Blažićima maksimalne kazne zatvora: Ocu i sinu po 20 godina robije, masovni ubica Uroš proglašen krivim
Kurir pre 46 minutajoš 97 povezanih
Saslušano Više od 100 ljudi i analizirana dokumentacija: Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Novom Sadu o istrazi o padu nadstrešnice
Kurir pre 52 minutajoš 53 povezane
BLOG UŽIVO Studenti u Novom Sadu upali u Rektorat i naterali rektora da izađe iz zaključane kancelarije: „Nikad neću podneti ostavku“
Nova pre 1 satjoš 50 povezanih
"Ovakvo suđenje nema ni u osnovnoj školi": Stiv Ker besan na sudije
Večernje novosti pre 2 satajoš 31 povezana