Povezane vesti
Krvi Je Bilo Svuda, Doktor Je Urlao: Potresna ispovest mlade Hrvatice koja je rodila mrtvu bebu!
Kurir 17.02.2016
VINKOVCI - Matea je dobro, beba je mrtva! Tim rečima je ginekolog Opšte bolnice Vinkovci majci 24-godišnje Matee Janković iz Ivankova saopštio da je njena ćerka upravo rodila mrtvoga sina. Te reči ni danas Matei i njenoj porodici ne izlaze iz… »
ŠTO SI SE STISLA KOJI K., GLUPAČO, HOĆEŠ DA TE MILUJEM? Mateu Janković su maltretirali kad je rodila mrtvu bebu
Telegraf 17.02.2016
- Je li normalno tako hladno saopštenje? I meni je samo rekao: 'Dete ti je umrlo'. Nije mi ni saučešće izjavio. Prevezli su me u sobu, a on je nakon tri, četiri sata došao i pitao treba li mi tableta za smirenje - rekla je nesrećna žena. Matea… »
Vesti dana »

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Novi magazin pre 4 minutajoš 15 povezanih

Nova: Pretučen student, sin policijskog generala koji je penzionisan zbog studentskih blokada
Beta pre 15 minutajoš 13 povezanih

Toplotni talas prži! Rhmz popalio meteoalarme, vreme je opasno, očekuju se i tropske noći
Blic pre 1 satjoš 22 povezane

Đoković pred duel sa Zverevim: Znam šta mi je činiti, očekujem kvalitetan meč
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih

"Izvinite, ali ne mogu više to da podnesem": Mask ne bira reči o Trampovom zakonu o budžetu, nazvao ga "ogavnom grozotom" i "skandalom" (foto)
Kurir pre 30 minutajoš 10 povezanih