Povezane vesti
DS: Ministarka ponižava poljoprivrednike
RTV 17.02.2016
BEOGRAD - Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da izjava ministra poljoprivrede Snežane Bogosavljević Bošković da je smanjenje subvencija za biljnu proizvodnju sa 12.000 na 4.000 dinara "podsticajna mera" predstavlja vrhunac licemerja, poniženja i… »
DS: Ministarstvo vređa poljoprivrednike
Novi magazin 17.02.2016
"Poslednja izjava ministarke poljoprivrede Snežane Bogosavljević Bošković da je smanjenje subvencija za biljnu proizvodnju sa 12.000 na 4.000 dinara zapravo podsticajna mera predstavlja vrhunac licemerja, poniženja i obmanjivanja poljoprivrednika, ali i… »
SNS odbacuje kritike DS
Akter 17.02.2016
Srpska napredna stranka odbacila je danas kritike koje je Demokratska stranka uputila ministarki poljoprivrede Snežani Bogosavljević Bošković. "Srpska napredna stranka saopštava da Demokratska stranka u svom poslednjem saopštenju ponovo iznosi besmislice… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 9 minutajoš 59 povezanih

Upravo na blic TV: Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 9 minutajoš 20 povezanih

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 7 satijoš 6 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 44 minutajoš 31 povezana