Povezane vesti
Pušenje ubija više ljudi nego Obama
Vesti online 17.02.2016
Na moskovskim autobuskim stanicama pojavio se poster na kome američki predsednik Barak Obama puši cigaretu, uz natpis "Pušenje ubija više ljudi nego Obama". Анекдоты с бородой — в жизнь. «У нас в СССР —… »
ŠOK KAMPANJA "Pušenje ubija više ljudi nego Obama"
Blic 17.02.2016
Baš kao što su Rusi u holivudskoj kinematografiji predstavljeni kao večiti negativci, i mediji u Rusiji ne propuštaju da pokažu svoj negativan stav prema Amerikancima. Poslednja prilika za obračun je kampanja protiv pušenja koja je ovih dana… »
Poster u Moskvi: Pušenje ubija više ljudi od Obame
N1 Info 17.02.2016
Moskovski oglas s parolom "pušenje ubija više ljudi nego Obama, iako on ubija mnogo i mnogo", postao je viral, i najnovija je, kako piše Gardijan, u nizu akcija kojima se predsednik SAD označava kao masovni ubica. Ovakav potez Dmitri Gudkov, liberal… »
Obama: Sirija nije takmičenje mene i Putina
N1 Info 17.02.2016
Američki predsednik Barak Obama ocenio je da sirijski konflikt ne bi trebalo da predstavlja "takmičenje" između njega i njegovog ruskog kolege Vladimira Putina, posebno u trenutku pojačanih borbi na severu Sirije. "To nije takmičenje između mene i… »
Obama: Sirija nije takmičenje između mene i Putina
Newsweek 17.02.2016
Obama smatra da sirijski konflikt ne bi trebalo da predstavlja takmičenje između njega i Vladimira Putina, ali je dodao da je Rusija učestvovala u uništavanju Sirije. Američki predsednik je izjavio da nema iluzija da će dogovoreno primirje u Siriji… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 3 povezane