Povezane vesti
Potresna ispovest Marina Perazić: ‘U Farmu sam ušla jer nemam od čega da živim’
Tračara 18.02.2016
Nekadašnji seks simbol bivše Jugoslavije, pevačica Marina Perazić, je otkrila da je zbog nemaštine ušla ponovo na Farmu. “Odavno sam dobila ponudu, ali bilo mi je teško da prelomim. Odlučujuće su bile finansije. Jako teško živim u poslednje… »
Marina Perazić Priznala Kroz Suze: Nemam šta da jedem i gde da živim, zato sam ušla na Farmu!
Kurir 18.02.2016
Pevačica Marina Perazić bila je pionir na farmi, pošto je učestvovala u prvom izdanju ovog šoua. Ona je jedna od retkih učesnika koji ne kriju svoje motive ulaska - pevačica živi na ivici egzistencije. "Odavno sam dobila ponudu, ali bilo mi je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti i sindikati protestovali ispred Vlade, Vučićeve pristalice slave u Ćacilendu: Redovi za viršle i pljeskavice, povukla se Policijska brigada
Nova pre 13 minutajoš 110 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 13 minutajoš 68 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 3 satajoš 21 povezana

Ukrajinci slave: Potpisan istorijski sporazum u Vašingtonu, ovo je 7 ključnih tačaka dogovora Trampa i Zelenskog
Mondo pre 5 satijoš 33 povezane