Povezane vesti

Humanost Na Delu: Matić u akciji Humanitarne fondacije Novi Beograd

Hot sport 19.02.2016
Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić priključio se novoj akciji Humanitarne fondacije Novi Beograd i odgovorio na apel osnivača Aleksandra Šapića da se pomogne deci. Šapić je na sajt fondacije stavio na prodaju sve svoje medalje koje je… »

Poslao Dres: Matić u akciji Humanitarne fondacije Novi Beograd

Blic sport 19.02.2016
Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić priključio se novoj akciji Humanitarne fondacije Novi Beograd i odgovorio na apel osnivača Aleksandra Šapića da se pomogne deci. Foto: Tanjug/AP Lep gest: Nemanja Matić Šapić je na sajtu fondacije… »

As Čelsija u humanoj misiji: Matić poslao dres sa potpisom

Vesti online 19.02.2016
Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić priključio se novoj akciji Humanitarne fondacije Novi Beograd i odgovorio na apel osnivača Aleksandra Šapića da se pomogne deci. Šapić je na sajt fondacije (www.budihuman.rs) stavio na prodaju sve… »

I Nemanja Matić pomaže bolesnoj deci

Mondo 19.02.2016
Reprezentativac Srbije Nemanja Matić priključio se akciji Humanitarne fondacije Novi Beograd i odgovorio na apel osnivača Aleksandra Šapića da se pomogne deci. Foto: budihuman.rs Bivši proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić donirao je za… »

Matić se odazvao Šapiću: Poslat dres sa potpisom

B92 19.02.2016
Nemanja Matić priključio se novoj akciji Humanitarne fondacije Novi Beograd i odgovorio na apel osnivača Aleksandra Šapića da se pomogne deci. Šapić je na sajt fondacije (www.budihuman.rs) stavio na prodaju sve svoje medalje koje je osvojio tokom… »

Vesti dana »