Povezane vesti
Abubakar neće da igra, u Partizan stigla ponuda od 1.2 miliona evra za njega
Večernje novosti 22.02.2016
Imamo igrača kojem nudimo sve, ubeđivali smo ga u subotu ceo dan, u nedelju ujutru, a on kaže “Neću da igram”. Još razmišljamo šta da uradimo - kaže Iliev. Posle svega što se dogodilo sa Andrijom Živkovićem, u Partizanu se pojavio novi… »
Oumaru: Želim u Kinu i tačka!
Mondo 22.02.2016
Igrač Partizana kaže da ne može da odbije dobru ponudu iz inostranstva i da ne želi više da nastupa za crno-bele. "Prioritet mi je budućnost, želim da se obezbedim, a moj odlazak bi bio najbolje rešenje za sve", izjavio Kamerunac. Foto: MN Press… »
Oumaru: Imam veliku želju da odem, a u klubu ne žele da čuju za ponudu
Večernje novosti 21.02.2016
Sa ponudom koja je došla u klub mogao bih da rešim budućnost i nemam nikakav razlog da krijem, želim da idem u Kinu – istakao je kamerunski napadač. Partizan i Abubakar Oumaru definitivno dalje ne mogu zajedno, i kako sada stvari stoje jdino se… »
Abubakar Za "Blic": Neću da igram za Partizan, hoću u Kinu da bih zaradio!
Sportal blic 21.02.2016
Posle sage Andrija Živković, u Humskoj se odvija sapunica zvana Abubakar Umaru. Kamerunski napadač je za "Blic" potvrdio da je doneo odluku da ne igra protiv OFK Beograda i da želi da napusti Partizan kako bi karijeru nastavio u Kini. Foto: Marko… »
Vesti dana »
BLOG: Nišlije u šetnji do Merošine, protesti na Novom Beogradu, Ljubljani, Luksemburgu
N1 Info pre 7 minutajoš 11 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano uz malu ili umerenu oblačnost
Novi magazin pre 2 satajoš 12 povezanih