Povezane vesti

Hrvatska policija: Mladić nije pretučen zato što je Srbin

Hrvatska policija: Mladić nije pretučen zato što je Srbin

Vesti online 22.02.2016
Srbin iz Hrvatske, Jovan Matijević (22) iz mesta Šeovica kod Pakraca, napadnut je prošle nedelje u lokalu "Park" u Okučanima, oko pola jedan noću, i to zbog puštanja "neprimerene" pesme na džuboksu. Međutim, hrvatska policija je u ponedeljak… »
Vikali Su "Nije Ti Ovo Srbija" I Udarali Me: Jeziva ispovest pretučenog Srbina iz Hrvatske (FOTO)

Vikali Su "Nije Ti Ovo Srbija" I Udarali Me: Jeziva ispovest pretučenog Srbina iz Hrvatske (FOTO)

Telegraf 22.02.2016
- Kad su me dobro isprebijali i ispsovali, pao sam u nesvest od bola u glavi - rekao je Jovan Matijević o napadu. Jovan Matijević (22) iz Hrvatske napadnut je u lokalu “Park” u Okučanima zbog puštanja “neprimerene” pesme na džuboksu… »
Ispovest Mladića Kojeg Su Pretukli Hrvati: Psovali su mi majku i udarali me dok se nisam onesvestio!

Ispovest Mladića Kojeg Su Pretukli Hrvati: Psovali su mi majku i udarali me dok se nisam onesvestio!

Kurir 22.02.2016
Jovan Matijević (22), Srbin iz Hrvatske, napadnut je u lokalu "Park" u Okučanima i to zato jer je puštao "neprimerene" pesme na džuboksu. Kako je ranije ispričao, Jovan je u kafić došao sa kolegom i koleginicom."Svratio sam sa kolegom i koleginicom… »

Vesti dana »