Povezane vesti
Poslanici nisu hteli da poštede građane slogana kao na Farmi
N1 Info 01.03.2016
Svega 12 poslanika podržalo je predlog da se u dnevni red uvrste izmene Zakona o finansiranju političkih stranaka i dopune Zakona o izboru narodnih poslanika, koje bi ukinule komercijalno reklamiranje stranaka u elektronskim medijima tokom i van izborne… »
Živković: Ukinuti reklamiranje stranaka
Moj Novi Sad 01.03.2016
Poslanik i predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da je ta partija tražila da su dnevni red sednice parlamenta uvrste izmene dva zakona koje bi ukinule reklamiranje političkih stranaka u elektronskim medijima, što su poslanici Skupštine… »
Živković: Ukinuti reklamiranje političkih stranaka
N1 Info 01.03.2016
Poslanik i predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je da je ta partija tražila da su dnevni red sednice parlamenta uvrste izmene dva zakona koje bi ukinule reklamiranje političkih stranaka u elektronskim medijima, što su poslanici Skupštine Srbije… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 20. avgust: Vraćaju se vrućine, temperatura oko 35 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih

Zastoj na terenu: Meloni: Počinje nova faza sukoba u Ukrajini, tri godine posle početka rata
Blic pre 3 satajoš 11 povezanih

Drugi dan blokade zgrade pravosudnih organa u Novom Sadu: Građani traže oslobađanje privedenih
Danas pre 10 minutajoš 3 povezane

Vladan Milojević: Pafos me nije iznenadio, ali neke naše greške su i za mene neverovatne
Kurir pre 7 satijoš 11 povezanih