Povezane vesti
Oproštajno pismo devojčice koja je zbog nasilja odlučila da se ubije potreslo Balkan
24 Sata 01.03.2016
Majka je bila u šoku kada je shvatila da maltretiranje koje njena kćerka proživljava u školi dovodi do toga da ona razmišlja o tome da sebi oduzme život. - Dragi moji prijatelji i porodico. Meni je zaista žao, ali to više ne mogu da podnesem. Ili me neko… »
Mama, Oprosti, Ali Ja Ću Se Ubiti: Devojčica napisala pismo mami, ceo Balkan u šoku (FOTO)
Telegraf 01.03.2016
Majka i ćerka svakodnevno razgovaraju o tome šta se dešava u školi, međutim, devojčica je jako zatvoena. Majci je jako dugo trebalo da sazna da su površinske rane na njenim rukama zapravo nastale od skalpela. I to ih je devojčica sama sebi nanela. Majka… »
Vesti dana »

Zelenski posle dugog telefonskog razgovora sa Trampom, najavio odlazak u Vašington u ponedeljak
Beta pre 11 minutajoš 66 povezanih

Uživo bura nakon samita Putina i Trampa! Oglasio se Kremlj o sastanku sa Zelenskim, ključni uslov Amerike nije ispunjen: Rusi non-stop provocirali, jedna rečenica je sve bacila u trans
Blic pre 11 minutajoš 64 povezane

Jedna osoba poginula, više povređeno u saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar-Knjaževac
RTV pre 31 minutajoš 30 povezanih