Povezane vesti
Partizan navijačima: Uzdržite se od političkih stavova
Novi magazin 02.03.2016
Apel crno-belih stigao je kao odgovor na izjavu premijera Aleksandra Vučića, koji je gostujući sinoć na RTS-u rekao da su Vlada i on lično znatno više pomogli KK Partizan, nego KK Crvena zvezda i da je besan na Upravu kluba što to neće da kaže… »
Partizanov apel navijačima: Ne vređajte ljude koji iskazuju želju da pomognu klubu
Večernje novosti 02.03.2016
Apelujemo na publiku da prepozna želju kod predstavnika države da pomognu klubu da izađe iz teške situacije i da se, u tom smislu, uzdrže od pogrdnog navijanja. KK Partizan Nis obratio se navijačima putem saopštenja na zvaničnom sajtu kluba koje… »
Partizan o Vučićevom gnevu: Navijači, utakmice nisu politički mitinzi, premijer pomaže
Mozzart sport 02.03.2016
Crno-beli se oglasili saopštenjem u kome su podsetili na težak trenutak u kome funkcionišu. Premijer je besan zato što uprava Partizana ćuti, a navijači uzvikuju pogrdne slogane. Crno-beli klub je stoga progovorio. I zamolio navijače da se uzdrže… »
Partizanov apel navijačima: "Ne vređajte ljude koji nam pomažu"
Sportske.net 02.03.2016
Košarkaški klub Partizan NIS uputio je apel svojim navijačima u kojem se pristalice crno-belih pozivaju na suzdržavanje od izražavanja političkih stavova i vređanja ljudi koji pomažu klubu. Najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji odlučio je da… »
KK PARTIZAN: Navijači, ne vređajte ljude koji pokazuju želju da nam pomognu
Hot sport 02.03.2016
Objavu koja se pojavila na sajtu KK Partizan prenosimo u celosti i bez izmena: Utakmice Partizana su oduvek bile praznik košarke i košarkaške svečanosti a nikako manifestacije na kojima će se izražavati politički stavovi i vređati ljudi koji… »
KK PARTIZAN: Utakmice našeg kluba treba ostanu košarkaški praznici, a nikako manifestacije na kojima će se vređati ljudi…
Sportski žurnal 02.03.2016
Košarkaški klub Partizan oglasio se saopštenjem na zvaničnom sajtu povodom dešavanja na meču Partizan – Cedevita, kada je od dela navijača crno-belih vređan bio predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić. Saopštenje Vam prenosimo u celosti: –… »
Vučić: KK Partizan je dobio više od Zvezde, dok su crveno-beli fudbaleri dobili pet ili deset puta više od crno-belih!
Sportski žurnal 02.03.2016
„Trudio sam se da imam pošten i jednak odnos prema svima, tako ću da radim i ubuduće, a narod neka odluči“. Gostujući u emisiji „Upitnik“ na RTS-u srpski premijer Aleksandar Vučić dotakao se i teme sporta, kao i prozivki Partizanovaca i… »
Vučić: KK Partizan je dobio više novca nego Zvezda!
Vesti online 02.03.2016
- Što se tiče fudbalskih klubova, Crvena zvezda je dobila mnogo više od Partizana - rekao je Vučić. Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Upitnik" na RTS-u još jednom je govorio o pomoći države za Crvenu zvezdu i Partizan! Prvi… »
Pogledajte: Vučić: Besan sam na upravu Partizana, zašto Berić ćuti? /VIDEO/
Sportal blic 02.03.2016
Tokom gostovanja na RTS-u, predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić oštro je govorio o odnosu rukovodstva košarkaškog kluba Partizan prema pomoći koju je dobio od države. Zobacz na Youtube "Govore 'država podržava tog i tog'. Pa, ja sam… »
Vučić besan na rukovodstva KK Partizan i FK Zvezda: Tom ludilu nema kraja
Večernje novosti 02.03.2016
Sada se direktno obraćam navijačima Partizana - više je pomogla država i Aleksandar Vučić košarkaškom klubu Partizan, nego košarkaškom klubu Crvena zvezda – rekao je premijer Srbije. Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostujući na RTS govorio… »
Vučić Otkrio Ko Je Državni Projekat: Zašto uprava Partizana ćuti kad smo im dali više novca nego Zvezdi?
Hot sport 02.03.2016
– Država Srbija i ja lično smo više pomogli Košarkaškom klubu Partizan nego Košarkaškom klubu Crvena zvezda, ali to niko iz rukovodstva Partizana neće ili ne sme da kaže, rekao je Aleksandar Vučić tokom gostovanja na RTS. – Lakše je da se… »
Vučić: Besan sam na upravu KK Partizan, ne smeju da kažu da sam im više pomogao nego Crvenoj zvezdi
Mozzart sport 02.03.2016
"Što se tiče fudbalskih klubova, Crvena zvezda je dobila mnogo više novca od Partizana" Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Upitnik" na RTS-u još jednom je govorio o pomoći države za Crvenu zvezdu i Partizan! Prvi čovek Vlade… »
Vučić o "večitima": Tom ludilu nema kraja
Mondo 02.03.2016
Srpski premijer kaže da je besan na rukovodstvo KK Partizan zato što svojim navijačima neće da kaže istinu. Država je poslednjih godina više pomogla košarkaškom klubu Partizan, nego Crvenoj zvezdi, rekao je predsednik Vlade Srbije Aleksandar… »
Vučić potvrdio: Država je više dala košarkaškom klubu Partizan nego Zvezdi
Sportal blic 02.03.2016
Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je, tokom gostovanja na Radio-televiziji Srbije, da je država više finansijskih sredstava dala košarkaškom klubu Partizan nego Crvenoj zvezdi, kao i da je u fudbalu bilo obrnuto. Foto: O… »
Vesti dana »
Izrael i Benjamin Netanjahu: Od komandosa do „kralja Bibija" i optužbi za ratne zločine
BBC News pre 1 satjoš 47 povezanih
Pogledajte kako će se snežni oblak kretati u Srbiji iz sata u sat: Sneg će prvo zavejati ove krajeve, upaljeni alarmi! Evo šta će biti za vikend! (foto)
Kurir pre 46 minutajoš 33 povezane
''Povratak otpisanih'' - ''Ludnica'' ispred Partizanovog autobusa, a tek kad se Željko pojavio...
Sportske.net pre 1 satjoš 33 povezane
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 23 minutajoš 19 povezanih