Povezane vesti
Lalatović: Niti sam cvećka, niti sam kriv
Večernje novosti 03.03.2016
Zaista ništa nisam uradio i neću da dozvolim da me klevetaju, sve je čista izmišljotina - poručio je trener Vojvodine. BURNO je bilo u sredu u Ivanjici, Javor je posle boljeg izvođenja penala uspeo da eliminiše Vojvodinu iz Kupa Srbije, ali sve je… »
Lalatović: Nisam zvao Dodića da se bijemo
Sportal blic 03.03.2016
Trener Vojvodina Nenad Lalatović tvrdi da nije zvao na tuču šefa stručnog štaba Javora Mladena Dodića na meču četvrtfinala Kupa Srbije odigranom u Ivanjici. Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija Nenad Lalatović Lalatović je juče rekao da je uvek… »
Lalatović Demantuje: Nije bilo sukoba sa Dodićem
Hot sport 03.03.2016
Lalatović je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da ne želi da dozvoli da se njegovo ime kalja zbog nečega što, kako je naglasio, nije učinio. – Znam ja da nisam cvećka i da sam imao grešaka, ali ovog puta zaista nisam ništa uradio da bi… »
Lalatović negira incident, traži izvinjenje!
Sportske.net 03.03.2016
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović poručio je da nije bilo sukoba sa kolegom Mladenom Dodićem i zatražio da mu se novinar koji je preneo tu vest javno izvini. Četvrtfinalnu utakmicu nacionalnog Kupa Srbije između Javor Matisa i Vojvodine… »
Lalatović: Lažu!
Mondo 03.03.2016
Trener Vojvodine kaže da nije vređao Mladena Dodića i traži izvinjenje od novinara koji je to pisao. Nenad Lalatović izjavio je da je laž da je u finišu utakmice četvrtfinala Kupa Srbije protiv Javora u Ivanjici vređao kolegu Mladena Dodića i… »
Lalatović: Nisam cvećka, ali ovoga puta zaista nisam kriv
Mozzart sport 03.03.2016
"Imam 38 godina i ispred sebe još 20 godina trenerskog posla i zbog toga neću da dozvolim da me klevetaju" Trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas na vanrednoj konferenciji za medije da je laž da je u finišu utakmice četvrtfinala Kupa… »
Vesti dana »
Ovo je čovek o kom bruji planeta! Njegovi džihadisti zauzeli milionski grad: Amerikanci nudili 10 miliona za njegovu glavu, a onda se "rebrendirao" (foto/video)
Kurir pre 49 minutajoš 40 povezanih
"Srbija je na udaru koordinisane propagandne kampanje Kurtijevog režima" Đurić najoštrije osudio napad na kanal Ibar - Lepenac: "Njegove laži neće proći!"
Kurir pre 49 minutajoš 172 povezane
SRCE: Dok se školski sistem u državi raspada, ministarka prosvete se bavi naručenim temama SNS
Novi magazin pre 4 satijoš 26 povezanih
PSG osudio postupak direktora gimnazije Jovan Jovanović Zmaj u Novom Sadu
Novi magazin pre 3 satajoš 20 povezanih
Veje širom Srbije već 12 sati, očekuje se i pola metra snega, a evo šta nam donosi početak decembra
Telegraf pre 55 minutajoš 20 povezanih