Povezane vesti

Lalatović: Niti sam cvećka, niti sam kriv

Lalatović: Niti sam cvećka, niti sam kriv

Večernje novosti 03.03.2016
Zaista ništa nisam uradio i neću da dozvolim da me klevetaju, sve je čista izmišljotina - poručio je trener Vojvodine. BURNO je bilo u sredu u Ivanjici, Javor je posle boljeg izvođenja penala uspeo da eliminiše Vojvodinu iz Kupa Srbije, ali sve je… »
Lalatović: Nisam zvao Dodića da se bijemo

Lalatović: Nisam zvao Dodića da se bijemo

Sportal blic 03.03.2016
Trener Vojvodina Nenad Lalatović tvrdi da nije zvao na tuču šefa stručnog štaba Javora Mladena Dodića na meču četvrtfinala Kupa Srbije odigranom u Ivanjici. Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija Nenad Lalatović Lalatović je juče rekao da je uvek… »
Lalatović Demantuje: Nije bilo sukoba sa Dodićem

Lalatović Demantuje: Nije bilo sukoba sa Dodićem

Hot sport 03.03.2016
Lalatović je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da ne želi da dozvoli da se njegovo ime kalja zbog nečega što, kako je naglasio, nije učinio. – Znam ja da nisam cvećka i da sam imao grešaka, ali ovog puta zaista nisam ništa uradio da bi… »
Lalatović negira incident, traži izvinjenje!

Lalatović negira incident, traži izvinjenje!

Sportske.net 03.03.2016
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović poručio je da nije bilo sukoba sa kolegom Mladenom Dodićem i zatražio da mu se novinar koji je preneo tu vest javno izvini. Četvrtfinalnu utakmicu nacionalnog Kupa Srbije između Javor Matisa i Vojvodine… »
Lalatović: Lažu!

Lalatović: Lažu!

Mondo 03.03.2016
Trener Vojvodine kaže da nije vređao Mladena Dodića i traži izvinjenje od novinara koji je to pisao. Nenad Lalatović izjavio je da je laž da je u finišu utakmice četvrtfinala Kupa Srbije protiv Javora u Ivanjici vređao kolegu Mladena Dodića i… »
Lalatović: Nisam cvećka, ali ovoga puta zaista nisam kriv

Lalatović: Nisam cvećka, ali ovoga puta zaista nisam kriv

Mozzart sport 03.03.2016
"Imam 38 godina i ispred sebe još 20 godina trenerskog posla i zbog toga neću da dozvolim da me klevetaju" Trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas na vanrednoj konferenciji za medije da je laž da je u finišu utakmice četvrtfinala Kupa… »

Vesti dana »